Gayri Resmi Yalova-Karamürsel Gezim Ve Köfte Ziyafeti....

Cok basit, benim motörü al, İrfan abi de sana eslik etsin. Ama debriyaja dikkat et, hizli birakinca ön lastik boyunu gecmesin :p
vallahi de çok sevinirim hemde çok..:rendeer: sen nie gelmiyon peki..

ulem derdettiğin şeye bak be dostum yavvv benim birader şu an samsunda bir gelsin , olmadı sen benim motürü alırsın ben biraderinkini gideriz kankam , canını sıkma , benim cbf seni kaldırır rahat ol sen :cherry

haaa ben cbf ye binmem clasım sarsılır dersen amenna ama aksi taktirde duymayayım motür kiraladığını ....:farao:

ayrıca üsküdarda yalnızmı kalırız sanıyon sen :) yüce abiyide ziyaret ederük (siyahatmaca)
yok be kanka motor olsun çamurdan olsun erdem veririm dedi sağ olsun gidermiyiz he nedersin senin boşluğunda..

Nie oyle diyosun abi, son kofteyi bölüp yarisini kime vermistim ki ben acaba? :)
çok utandım şimdi... kardeş payı yapıp bana vermiştin nasıl aklıma gelmediii :pale:puh bana..

Moderatör

yok be kanka motor olsun çamurdan olsun erdem veririm dedi sağ olsun gidermiyiz he nedersin senin boşluğunda..

çok utandım şimdi... kardeş payı yapıp bana vermiştin nasıl aklıma gelmediii :pale:puh bana..

Köfteleri yerken kendinden gecmistin ondandir. Hem ayrica motor olsun camurdan olsun derken? :)

Arkadaslar bu köfte meselesi bayağı uzadı.
İşin aslını bana söylediler,bu konuda Mezit'in boşuboşuna günahını alıyorlar.
Köftelerin hepsini dedikleri gibi Mezit yememiş.
Toplam 20 adet köfte varmış Mezit sadece 17 adedini yemiş, 3 ünü arkadaşlarına bırakmış.Lukas ise içinden geldiği için kendi payı olan 1 köfteyide Mezit'in Emrah vari bakışlarından etkilenip yarısını paylaşmıs. Olay bu . Bütün köfteleri Mezit götürdü diye dedikodu yapmayın lütfen.

irfan benim cbfyi beğenirsien yazısına iltifaten yazdım..

Kocaeli İl Temsilcisi
E hadi arayı açmayalım.
Araya şeytanı sokmayalım.

aynı fikirdeyim serdar abi hemen ardındayım agam :):rendeer:

---------- Post added at 22:11 ---------- Previous post was at 22:09 ----------

bu gezide en çok dikkatimi çeken ekmeğin 60 krş.olması :)

:cherry: pahalı anlamındamı ucuzmu ???? daha yeni 80 kuruştan 60 kuruşa düşürdük :cherry: seneye 40 kuruş :cherry:

---------- Post added at 22:13 ---------- Previous post was at 22:11 ----------

mete hobbiti kesin uyuyodur:cherry: köftenin kokusu marmarayı sardı halaaa yok hayrettt:cherry::queen:

---------- Post added at 22:15 ---------- Previous post was at 22:13 ----------

tamam kanka ben sana haber ederim güzel bir günde gideriz elbette tontonum neden olmasın :cherry:

Moderatör
Arkadaslar bu köfte meselesi bayağı uzadı.
İşin aslını bana söylediler,bu konuda Mezit'in boşuboşuna günahını alıyorlar.
Köftelerin hepsini dedikleri gibi Mezit yememiş.
Toplam 20 adet köfte varmış Mezit sadece 17 adedini yemiş, 3 ünü arkadaşlarına bırakmış.Lukas ise içinden geldiği için kendi payı olan 1 köfteyide Mezit'in Emrah vari bakışlarından etkilenip yarısını paylaşmıs. Olay bu . Bütün köfteleri Mezit götürdü diye dedikodu yapmayın lütfen.

Aynen dedigin gibi oldu abi. Dayanamadim o duygu yuklu acinasi bakislarina :)

Motosikleti
bmw f650 cs
Arkadaşlar sizler insanı hasta edersiniz bu zamanda böyle gezmek bana kafayı yedirmekmi istiyorsunuz gerçekten güzel gezi olmuş Allah ağzınızın tadını bozmasın imşallah bizede nasip olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar