imrendim valla size.. özledim sizleri....
Arkadaşlar sizler insanı hasta edersiniz bu zamanda böyle gezmek bana kafayı yedirmekmi istiyorsunuz gerçekten güzel gezi olmuş Allah ağzınızın tadını bozmasın imşallah bizede nasip olur
irfan seni ziyarete gelen herkese takımlarını gösteriyon nazar değmesin bozulurlar felan bi dünya para vermişin..:mrgreen:
bak hemen senin aklın gitmiş bile:queen:ulem kalbi fesat biri çıkacak şimdi lafı başka yere çekecek ayuuuuu,:cherry::queen:![]()
helaaalll...
maşallah Körfez gençlik dağlara intikal halinde...
yakışır bizim apaçi gençliğe.....mezoş...lucy lui..kıng kobra ve deccal biraderlerime selam olsun...
bak hemen senin aklın gitmiş bile:queen:
nerdesin sen bakemmm hobbitulem küfteler buz gibi oldu kokusu marmarayı sardı , kulaklarındamı çınlamadı kızancık......:cherry:
n:
silmiş süpürmüşsünüz yine maşaallah ,
aga köftelerin resmine baktım kokusu burnuma geldi , ne güzel mekandır o öyle ...
meziti doyurabildiniz mi bari ,
paylaşım için teşekkürler.güzel bir gün geçirmişsiniz.bu arada o 67. resimin olduğu tesis nerede,adı nedir?çok güzel bir yer,tam kafa dinlemelik yer.ADANA'dan selamlar.
Benimde bi yorumum olsun artıkmezit beyyy takım taklavat derken?? :queen:
aleyküm selam kobracığıma :rendeer:
4 irkeğin aşıklar tepesine çıkması haricinde "gönül adamları zirvesi" gibi bi buluşma olmuş koçyiğitler.
öpüyorum gözlerinizden ::140::
10 numara bi gezi yapmışınız valla...ayağınıza sağlık