Galatasarayın Şampiyonluğu

digiturk malı götürsün...
fener aklansın
size de sus payı şampiyonluk verilsin...

olayın özeti bu...

bir beşiktaşlı olarak tüm galatasaraylı arkadaşlarımı tebrik ediyorum :thumleft:

(bu arada buralar yıkılıyor sevinç naraları :queen:)

bol kartlı bi maçtı son dakikalar volkan bile çıkmıştı kaleden artık ya attık ya attık diye :) allahtan 1 kez kavga çıktı saha içinde :)

digiturk malı götürsün...
fener aklansın
size de sus payı şampiyonluk verilsin...

olayın özeti bu...

fener neyi varsa ortaya koydu nasıl oluyorda sus payı diye bırakıyor allah aşkına tarafsız bi yorum yapalım :)

bence kıran kırana bi maç oldu iki takımada tebrikler :)

Öncelikle çok önceden söylediğim gibi bu maçın hakkı beraberlikti. 2 takımı da tebrik ederim...
Bir Galatasaraylı olarak sevinçliyim, umarım Fb de Gs de avrupa liginde bizi başarıyla temsil ederler.

futbol fanatikleri: beyin yerine turşu suyu taşıyan boş beyinli özürlüler ordusu...
futbol: spor
türk futbolu: pankreas, magazin, sporcu katliamı

oynanan maçın sonucu olarak şampiyon galatasaray oldu gönlümde bu şekildeydi istediğim oldu ama fener de ne var ne yok oynamış onuda tebrik ederim birileri bu olaylardan para kazanacak kimseye laf etmeye hiç kimsenin hakkı yok sende gidip stad civarında su satsaydın da sende malı götürseydin senin tabirinle ERRO kardeş

ben sabah demişyım cimbom şampiyon olur diye dogrusu buydu ve oldu simdi yarınkı rızede macı alırsa bana cifte mutluluk. hade rize sıra sende güldür yüzümüzü.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Hayirli olsun.
Hak eden sampiyon oldu.

bir kez daha fb taraftarının ne kadar ezik ve ahlaksız olduğunu anladık (polemik için kimse üzerine alınmasın televizyon'da herkes gördü gerçekleri...)....

Gereksiz 1 pilayofF oldu!!

Suni gündem yaratıp cukkayı götürdüler...

Milleti birbirine kırdırmaktan başka 1 şey değil.

Bizimde en ucuz sosyal zevkimizi bildiklerinden uzattıkça uzattılar.

Ama Fatih Terim ve Emre Bel. kadar çingene gibi adamları, yaşım dolayısıyla daha görmedim.

Bu skorun bu şekilde biteceği aşikar olduğundan zerre kadar üzülmedim. Zaten adamların şampiyonluğu gereksiz uzattılar!!

Ne diyelim Kadıköylü olarak tebrik ederim.
:sunny:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar