Galatadaki Muhteşem Buluşma

FERNİ, evet sizden sonra çok eğlendik, ama napalım VEDAT ın gitmesini beklemek zorunda idik :queen:

dün çok eğlendik sohbet edip pistte ter attık
herkes çok güzeldi kalpleri ile vardılar orada an be an,

ve
AKALTEKE abim dün bizimle oldugun için sana saygım daha da arttı zaten maşallah bi abimizsin :cherry: saygı duymamak sağlığımız için ii olmayabilir hehhe
ve LEVENT abim buradaki varlığınızdan ve uyarılarınızdan ötürü de çok teşekkür ediyorum sanada.

merhaba arkadaşlar,:rendeer:
ben ganiye , sitede misafir olarak izleme yapıyordum (dostdark-bukalemunluktan kurtulayım dedim) bugün üye oldum. Eşimin (camadan)sayesinde sizleri tanıdım ve çok güzel dostluklar oluştuğunu gördüm.:p

Dün akşam için ccbbdd ye teşekkür ederim. Müzik güzeldi ve hepimiz çok güzel bir gece geçirdik. Tekrar buluşmak üzere :queen:

Ashes sen ne fotojenik bi adamsın ya her resimde güzel çıkıyorsun.Kıskandım valla:) :rendeer:

ooo bukalemun:p da aramıza sonunda resmen katılmış hoş geldin:rendeer:

napalım kendimi feda ettim ben sizler için, fırıldak dansözü uzaklastırdım ortamdan ki rahat eglenin! iyi de olmus bak nasıl da acılmıssınız kabak çiçee gibi:p vedat oradayken kimsede tık yoktu walla:p

albatros abim merak etme iyice cekerim ben onun kulaklarını, ya da istifamı veririm:p

judas25' Alıntı:
Tek kelimeyle muhteşem bir geceydi.En kısa zamanda yenisini yapalım yaw.Uzun zaman sonra gitar çaldım.Kulaklarınızı tırmaladıysam affola.Hepinizi çok seviyorum.

Aaaa Ismet,

Ne demek ya olurmu öyle, önce bi Barisi unuttum Tesekkür etmeyi nede olsa onun gecesi ve Daveti idi.... Bariscim Tesekkürleeeeerrr Süpersin sen, you was Wonderfull This Night,,,,

Ismet sende ne ses varmis beee ayrica Arkadasimiz orada Kendi Bestesini de bize dinletti süperdi....

Beni eve Biraktigin icin ayriyetten Tesekkürler.....:cat:

dünyanin en iyi kayinvalidesi (cünkü 2500km uzakta kalmakta:queen: )ziyarete geldiginden bir hayli yorgun ve uykusuz kalan bizler (nolea ile ben) bu güzel aksami kisa kesmek zorunda kaldik.
Gelen, giden, tanismak icin elini verip gülen her arkadasa tesekkürler. özellikle tweedys, tmrbaykal ve asheys, orda kaldigimiz kisa zamanda deyerli arkadaslar edindigimize cooook sevindik, hepinizi cok da sevdik. 3 ay evvel almanyadan dönen ben ve benimle beraber gelen Noela ile verdigimiz kararin ne kadar dogru oldugunu gördük. :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Gelemedim gene:( Ama gördüm ki benim için de eğlenmişsiniz:cat: Neyse önümüzdeki maçlara bakacağız artık:cherry: Sefanız olsun:rendeer:

ooo bukalemun da aramıza sonunda resmen katılmış hoş geldin

napalım kendimi feda ettim ben sizler için, fırıldak dansözü uzaklastırdım ortamdan ki rahat eglenin! iyi de olmus bak nasıl da acılmıssınız kabak çiçee gibi vedat oradayken kimsede tık yoktu walla

albatros abim merak etme iyice cekerim ben onun kulaklarını, ya da istifamı veririm

hoşbulduk ,:rendeer:
sağol uzaklaştırmak için kendini riske attın bir dahaki sefere :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
CHomCHok' Alıntı:
ben ganiye , sitede misafir olarak izleme yapıyordum (dostdark-bukalemunluktan kurtulayım dedim) bugün üye oldum. Eşimin (camadan)sayesinde sizleri tanıdım ve çok güzel dostluklar oluştuğunu gördüm.:p

Dün akşam için ccbbdd ye teşekkür ederim. Müzik güzeldi ve hepimiz çok güzel bir gece geçirdik. Tekrar buluşmak üzere :queen:
vay vay yenge hoşgeldin nasıl iyi eğlendik
saygılar sevgiler

CHomCHok' Alıntı:

vayyy yengem katıldın mı en sonunda aramıza ohhh şıkıdım şıkıdım
dün camadan la karşılıklı oynadığınızda sizi izlerken bende duygulandım delimiyim neyim :mrgreen:
bak söz ver dolmaları elinle sarcaksın cem de yardım edicek, hatta belki senden bile ii sarar :queen:

hehehe demek cemi aradın da "pardon sanırım yanlış aradım" dedin :queen: :queen: koptum ben buna

CHomCHok' Alıntı:

Aramıza hoşgeldin:rendeer: :rendeer:
valla dün seni bu abi zannetiğim için özür

sarha5hx.jpg
[/URL][/IMG]

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Moderatörlerden bundan sonra gezi ve eğlence başlıklarının iptalini istiyorum.

Bize de yazık değil mi ? Burada yerler hep ağız suyu oldu.::fool::

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eyvahhhhh peril bu geceye gelemedi varya çok kıskanıcak :)

heya hoplayıp zıpladığımız resimleride görünce

artık neyse bi seferde onun için gideriz.

:queen: günaydınnnn arkadaşlar (ben yeni kalktım da)
dün akşam süperdi:cat:
önce bizleri davet eden barış arkadaşımıza sonrada akşam bizlerle olan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim:rendeer: :rendeer:
gerçektende ajan fırıldak vedat aramızdan gittikten sonra çok eğlendik çoooookkkk:queen:

intercom' Alıntı:
dünyanin en iyi kayinvalidesi (cünkü 2500km uzakta kalmakta:queen: )ziyarete geldiginden bir hayli yorgun ve uykusuz kalan bizler (nolea ile ben) bu güzel aksami kisa kesmek zorunda kaldik.
Gelen, giden, tanismak icin elini verip gülen her arkadasa tesekkürler. özellikle tweedys, tmrbaykal ve asheys, orda kaldigimiz kisa zamanda deyerli arkadaslar edindigimize cooook sevindik, hepinizi cok da sevdik. 3 ay evvel almanyadan dönen ben ve benimle beraber gelen Noela ile verdigimiz kararin ne kadar dogru oldugunu gördük. :rendeer: :rendeer: :rendeer:

biz size teşekkür ederiz levent. ortama gelerek bizi yanlız bırakmadığın için.

soner kendimi feda edip, onca riske katlanıp ajanı goturduum için hani bana da bi teşekkür?:p

eglencenin en babasını kacırdım bu nedenle:salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar