FZ6 FAZER ÇALINDI 34 TJ 4920-two brothers-14.03.2011

Geçmiş olsun, demek sezon açılır almaz hırsızlar iş başı yaptı, dilerim bir an önce motorunuza kavuşursunuz

geçmiş olsun, tez zamanda bulunur inşallah. özellikle fotoğraf eklemeniz ve motora has belirgin özellikleri belirtmeniz faydalı olabilir.

arkadaşlar ben motor aldım 1000rr ailemden gizli aldım çok katlı otoparka koymayı düşünüyorum haftada bir kere filan binicem acaba oradan çalınma imkanı varmı bide bu makinalar kolay kolay çalınabilir mi:S

arkadaşlar bu çalıntı haberleri can sıkıyor malum fakat fotoğraf da koyun. 1000 tane fazer var

Hocam, çok geçmiş olsun.

Çevre otoparklara bakmaya fırsatın olur mu ?

Bir apartmanın otoparkında motor çalabilmek için cesaret gerekir...

Görünen o taraflardan insanlar... Her şey olabilir tabii ama etrafda bakmakta da fayda var diye düşünüyorum.

Bir de farklılaştıracak bir şey var mı ? Boya ? Desen ? Süs ? ne kadar çok bilgi olursa fark etmek o kadar kolay olur ?

Geçmiş olsun bu duyguları yaşamamak için ikinci el yedekparçalardan uzak durmak veya seçici olmak bu şerefsizlerin işini zorlaştırır diye düşünüyorum İNŞALLAH BULUNUR

arkadaşlar ben motor aldım 1000rr ailemden gizli aldım çok katlı otoparka koymayı düşünüyorum haftada bir kere filan binicem acaba oradan çalınma imkanı varmı bide bu makinalar kolay kolay çalınabilir mi:S

en güvenlisi kapalı otoparktır. çok katlı otoparkın görevlisi ve kamerası varsa koy.

arkadaşlar bu aralar motor hırsızlığı çok fazla oluyor ankara istanbul dikkatli olmakta fayda var zira bizim araçlarımızı illa çalıştırarak çalmak gerekmez yanaştır bir kamyonet 2 kişiyle rahatça at bagaja yallah. sabah inince şok motor yok allahım ne fena bir acıdır allah kimseye vermesin.

arkadaşım çok kgeçmiş olsun umarım bulursun. sana tavsiye bulunduğun bölgenin benzinliklerine gib söyle eşgal ver pompacılar farkederlerse haber verirler işin ucuna ödül koymuşsunki hele balıklama atlarlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar