Fukaralar için Disk Kilidi Önerisi

Ben de kendim için kullanım kolaylığı olsun diye disk kilidi bakıyordum yine aynı şekilde max 1000 tl. Meğer fukaraymışım ahahaha

1.000 TL'yi biraz geçiyor ama bi düşünebilirsin
bunu yıllardır kullanıyorum, sağlam ses çıkartıyor, geçen sene pilleri bitince sürekli cızırdamaya başladı, bende pilleri söktüm, sadece kilit olarak kullanıyorum.

Motosikleti
DUKE 250

Airtag ne işe yarayacak?

önemli olan çaldırmamak, çalınınca bulunması ikinci aşama.

1 saat içinde o motoru paramparça edecek semtler var burada, en fazla airtag ı bulursun çöpte :D

airtag ile ilgili acı tatlı deneyimimi aşağıdaki konuda yazmıştım,
airtag, smarttag vb kesinlikle bir güvenlik önlemi değildir, önemli olan çaldırmamak, hırsızı caydırmak.
yoksa istanbul'da yarım saat içinde bulamazsan motoru geçmiş olsun.

https://www.motosiklet.net/forum/konu/yine-bir-calinti-ktm-hikayesi.215157/

Motosikleti
cbf 150
Valla istiyen çalsın motorum hayabusa hırsız onu kullanamaz korkar. ben kilit kullanmam ben kaputta kullanmam güvenlik önlemlerini sarı yelekli gs ciler uygulasın çalınırsa ararım sigortayı alırım yenisini. onlamı uğraşıcam

hocam yükseltmek istemiyorum cünkü çok güzel kilitlerim var paraya kıyıp aldıgım ve hali hazırda kullandıgım.

bu sadece ses için alınacak bir kilit olacak; o nedenle para vermek istemiyorum.
Sadece alarm olarak kullanılacaksa ben de pilli alarm var, sesi fena değil ve bayağıdır dağılmadı. Daha önce başka bir tane almıştım o çabuk dağılmıştı, olur olmaz ötmeye başlamıştı. Ucuz disk kilitlerinin alarmıda kolay dağılıyor.

Bende şu var;

Motosikleti
Yamaha XSR700
airtag ile ilgili acı tatlı deneyimimi aşağıdaki konuda yazmıştım,
airtag, smarttag vb kesinlikle bir güvenlik önlemi değildir, önemli olan çaldırmamak, hırsızı caydırmak.
yoksa istanbul'da yarım saat içinde bulamazsan motoru geçmiş olsun.

https://www.motosiklet.net/forum/konu/yine-bir-calinti-ktm-hikayesi.215157/
Ben motorumda hem smarttag hem de airtag kullanıyorum. Ne işe yaradığını ve nasıl kullanılacağını biliyorum ancak bunların hiç bir caydırıcılığı yok. Motor çalınana kadar hiç bir işe yaramıyor. Motor çalındıktan sonra da hemen bulamazsan ya da şehir dışındasındır, çalındığını anlamazsan yine hiç bir işe yaramıyor. Disk kilidi önerisi istenen konuda air tag önerdiği için ne işe yarayacak yazdım.

Motosikleti
DUKE 250
Ben motorumda hem smarttag hem de airtag kullanıyorum. Ne işe yaradığını ve nasıl kullanılacağını biliyorum ancak bunların hiç bir caydırıcılığı yok. Motor çalınana kadar hiç bir işe yaramıyor. Motor çalındıktan sonra da hemen bulamazsan ya da şehir dışındasındır, çalındığını anlamazsan yine hiç bir işe yaramıyor. Disk kilidi önerisi istenen konuda air tag önerdiği için ne işe yarayacak yazdım.
onu anladım hocam, aynı yerdeyiz :)

Hali hazırda zincirin, 2 u kilit ve elinde bir disk kilidi olduğu için bir fikir olarak söylüyorum, eğer amacın alarm ise bence ucuz yollu alarmlı disk kilitlerinden alabilirsin. Elindeki disk kilidi zincir ve u kilitlerini taktıktan sonra alarm niyetine onu takarsın.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Ben de en iyisinden sincir aldıktan sonra disk kilidini alarmı olsun maksat motorun üzerinde disk kilidi görünsün biri ellerse alarmı çalsın diye almıştım. yukarıda linki verilmiş, securage marka olanı almıştım. Alarmı güzel, hassasiyeti aşırı değil kedi falan motora zıplayınca çalamıyor ama biri kurcalayınca çalıyordu alarmı. pili bitince yeni pil ammadım zaten o arada takip cihazı taktırmıştım onun alarmı yeter dedim.

Motosikleti
D400
Hali hazırda zincirin, 2 u kilit ve elinde bir disk kilidi olduğu için bir fikir olarak söylüyorum, eğer amacın alarm ise bence ucuz yollu alarmlı disk kilitlerinden alabilirsin. Elindeki disk kilidi zincir ve u kilitlerini taktıktan sonra alarm niyetine onu takarsın.

ucuz olanlar kendı kendıne ötüyor saçma sapan ondan fikir istedim :D

ucuz olanlar kendı kendıne ötüyor saçma sapan ondan fikir istedim :D
Bende de zincir vs. var, elimde eskiden kalma turuncu ucuz yollu bir alarmlı kilit vardı alarm niyetine onu takıyorum. Ben öyle bir sıkıntı yaşamadım. Kedinler selemde yatıyor, geziyor falan gittiğimde pati izlerinden anlıyorum ama daha gereksiz yere ötmedi hiç Aşırı hassas değil. Hatta ilk aldığımda bu ne ya böyle hemen algılamıyor falan diyordum şimdi mutluyum bu durumdan dolayı. Bence benimkinin ayarı gayet yerinde, gerekince de ötüyor. Link veremiyorum maalesef çünkü bi motosiklet ekipmanı satan mağazadan almıştım zamanında o konuda yardımcı olamayacağım. Sadece fikir olarak bunun da mantıklı olduğunu desteklemek istedim :)

Motosikleti
Regal Raptor Daytona 250v
Regal raptor Daytona 250v için olanı var mı bu kilitlerin,disk kalınlığına göre degisiyo sanirim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar