Yarın fuardayım inşallah.
arkadaşlar ben bizzat en tepedeki isim ile görüştüm kesinlikle rtr150 harici bir motor olmayacak sadece makyajlama ve titreşim sorunu çözülmüş olarak gelecek ama scotter konusunda 2-3 model daha seçenek olarak sunacaklarmış ayrıca dip not Euro-3 emisyonu olmayan motorların satışı ülkemizde yasak onun içindir ki rtr160 ve rtr180 emisyon uyumu tutmuyor ve bu sepeten kaynaklı ülkemize bu şartlarda gelmesi imkansız.az önce bir daha aradım adamları.. herkes fuarda, yetkili biri yok dedi sekreter.. bende muhasebeden birine bağlattım telefonu.. adam tam bir bilgim yok ama sadece görünüm değişecek ve titreşim kalkcak dedi.. yani rtr160 görünümlü rtr150 getircekler heralder:
r:
az önce bir daha aradım adamları.. herkes fuarda, yetkili biri yok dedi sekreter.. bende muhasebeden birine bağlattım telefonu.. adam tam bir bilgim yok ama sadece görünüm değişecek ve titreşim kalkcak dedi.. yani rtr160 görünümlü rtr150 getircekler heralder:
r:
onu artık çıkınca deneyip test ederek görücez ama iyi olacağını düşünüyorum çok fazla eksiği olduğunu düşünmüyorum bu motorun en büyük sıkıntısı artçı ile yolculuklarda dahada ortaya çıkan titreşim sorunuydu bunuda çözerlerse gayet güzel olacaktır gidipte resim çeken olursa mutlaka eklesin gidemeyenlerde buradan görmüş olur en azından.
yarın tvsnin standına gidip bakarmısın rtr160 gelmiş miYarın fuardayım inşallah.
arkadaşlar bugün vardım fuara gördüm tvs apache nin yeni kasasını 3 rengi mevcut sarı,yeşil ve kırmızı olanı ancak haziran gibi satışa çıkacakmış fiyatı da biraz artacakmış haberiniz olsun yanlış hatırlamıyorsam 5000 civarı idi ama emin değilim fakat yeni kasa rtr 150 harika olmuş mükemmel bana göre hatta ben meraktan şu alt sakal ve depo üstünde ki grenajlar 2012 kasalara uyar mı diye sordum ama bağlantı aparatları farklıymış![]()
hacı yemin et. hacı kalk git bak lütfen fuara
ben pazar gidibiliyorum
---------- Post added at 12:13 ---------- Previous post was at 12:08 ----------
eger bunu getirdiyse motosikleti sattıgım gün alırım
http://www.tvsapache.com/images/160wallpapers/normal-screen-wall-1.jpg
hayır 150... motorda bir değişiklik olmadığını söylediler sadece kasa değişmiş