Fuara motosiklet ile gelecekler dikkat!

motorla gel benimki ile beraber zincirle çalarsalar ikikisi birden çalsınlar ne diyim abi:wiinkk::bounce::cat::rendeer:

bende seninkine kilitleye bilirmiyim motorumu :cherry:
kilitleyip allah a emanet edin...........

:cat::cat:

ya arkadaşlar sanırım iyice paranoya yaptınız ve iyice abartıldı orada sırf bizlerinmi 15-20 tane motoru olacak yüzlerce motor gelecek çalacak adam çalacağı makinayı bilir boş yere kasmayın germeyin kendinizi :bounce:

(çok isteyen tedirgin olan motorsuz gelsin):rendeer:

ANAHTAR KONTAKLARINA JAPON YAPIŞTIRICI DAMLATIYORLAR

bunu yapmalarındaki amaç ne acaba

valla bende bildigim kadari ile ayni gunlerde sanayi fuarida var expoda 5-8 subatta yani motosiklet fuari ve sanayi fuari birlesik yapiliyor bayagi yogun bir kalabalik olacak bu yuzdendir ki actim bu konuyu ama ilgi ve alaka pek yok ciddi yorumlarda bertaraf... :S

valla bende bildigim kadari ile ayni gunlerde sanayi fuarida var expoda 5-8 subatta yani motosiklet fuari ve sanayi fuari birlesik yapiliyor bayagi yogun bir kalabalik olacak bu yuzdendir ki actim bu konuyu ama ilgi ve alaka pek yok..

Son düzenleme:
Yanlışlıkla iki kere aynı mesajı göndermişim......

Son düzenleme:
ben motosikleti çalınmış biri olarak motosikletle gitmezdim kim ne derse desin hele ki ss makinayla! kardeşim sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer 1 gün binmezdim herseyi anlatmaya calısıyorumki tehlikenin boyutlarının farkına varılsın giden gider hertürlü önlemini alır denildiği gibi gerisi allaha emanet güvenlik falan geçiceksin biraz..... açıkta olan her makina çalınmaya karşı bir hedef teşkil ediyor

Motosikletleri tekerleklerinden bir birlerine zincirlemek oradaki en iyi güvenlik olur. Fazla abartmayın. Kalabalık bir yer olacak. Ayrıca kimse yatıp uyumayacağına göre sorun olmaz. Hareket etmesini engelleyecek her şey o ortamda hırsızı uzaklaştırır sanıyorum.

ben motosikleti çalınmış biri olarak motosikletle gitmezdim kim ne derse desin hele ki ss makinayla! kardeşim sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer 1 gün binmezdim herseyi anlatmaya calısıyorumki tehlikenin boyutlarının farkına varılsın giden gider hertürlü önlemini alır denildiği gibi gerisi allaha emanet güvenlik falan geçiceksin biraz..... açıkta olan her makina çalınmaya karşı bir hedef teşkil ediyor
Ya ben napiyim anlamadim gidip geliyorum motosikletlimi motosikletsizmi geliyim arasinda kaldim fuar bitecek yhaaaa...yardimci olun motosikletle gelsem kahvaltiya katilamicam.kahvalti yapilacak yeri bilmiyorum.hem Kocaeliden en gec sabah 6 30 da filan cikmak lazimki oda bayagi yorucu olur bilmiyorum napicam motosikletlemi geliyim motosikletsiz mi?motosikletle gelsem diyorum ama hell_rider sende ben olsam gitmem demissin :(
:salut:

Son düzenleme:
Mersin İl Temsilcisi
grup katılımı olacağı için yarım saatlik nöbetler tutun ;)

kafasinda kuskusu olanlar motoruyla gelmesin arkadaslar..muhabbet paronaya boyutuna ulasmaya basladi.
yakinda motoruyla yolada kimse cikmaz bu paonaya ile ...
ya biri gelip bana carparsa bariyerlere sikisirsam...
ya sakat kalirsam(allah korusun hepimizi)
digerini yazmak bile istemiyorum...
yani bukadar ince dusunenler bunlarida dusunuyorlarmi acaba
alttarafi bir fuar yahuu ..kimse malina zarar gelmesini istemez ama
komplo teorileri uretildikce uretiliyor,kuskusu olan motoruyla gelmesin.

su linke bir bakin kardesimizin motoru nereden calinmis,olacagin onunene gecilmiyor,onlem derseniz arkadas bekcili olan bir dukkanina birakiyormus,daha nasil tedbir alsin sokakta degil.kilitli falan herkes bu sekildemi koruyor motorunu tabiki hayir kimimiz yola kilitliyoruz kimimiz sitemizin parkinda birakiyoruz,vs
risk herzaman var.

http://www.motosiklet.net/forum/cal...model-cbr1000rr-motosikletim-calinmistir.html

Son düzenleme:
motorum ile fuara bile gidemiyeceksem niye aldım motoru diye sorarım kendime,
bu işte kaza riski olduğu gibi bu risklerde var kabullenmek gerekir böyle korkkarsak hiç bir yere gidemeyiz, tabi bu her zaman motoru ortalıkda bırakalım demek değil,
birde gündüz vakti bir zincir kesme olayı okadar da kolay değil, ben öle birini görsem motor benim bile dese şüphelenir bir şeyler sorarım mesela,

ki bir bir hırsız şefersizi içinde sanmıyorum fuaraın iyi bir yer olduğunu gündüz vakti kameralar olan binlerce motorcunun olduğu bir yer zaten biri bi elime geçse böle ibretlik yapmak lazım
ve birde oran olasılık olayı var, 100lerce motorun olduğu bir yerde hırsızlık olma ihtimali varsada sizinki olma ihtimali düşer, buda mühendislik yaklaşımı

Ya millet harbi paronaya bağladınız...
Ya fuarın giriş çıkışlarnda korumalar var adam surukleyerek goturse motoru anlarlar.Saten 100 lerce motorcu olcak bide tekstil fuaarı var aynı gunlerde giren çıkan hep olcak otopark alanı boş kalmicak yani muhakkak fark edilir.Orda kimse hırsızlık olayına kalkışmaz ayrıca ne kadar kalabalk olursa o kadar sıkı guven.lik olur.Sizde haklısınız korkuyosunuz motorunuza bişe olucak die ama rahat olun yaa.SAAKINAN GÖZE ÇOP BATAR Don't be so agresiff be relaxx:cat:

Ben karar verdim o haşde cumartesi sabahi istanbula dogru yola cikiyorum ve pazar gunude fuara gidiyorum c.tesi akrabalarda kalirim pazar gunude fuara motosikletsiz gelirim motosikletimi orada birakirim :)en iyi cozum budur benim icin galiba baskada bir cozum bulamadim

Öneri,

Arkadaslar fuarda herkes olacak bildiginiz gibi her turlu insan orada bulunacak hirsizlarinda olacagi gibi acaba motosiklet ile gelipde motosikletimizin guvenini nasil sagliyacagiz istanbulda?merak ve endisemi giderecek arkadaslar hemö uyari hem cozum icin masaya yatiralim diyorum.buyurun lutfen.kahvalti bulusmasindaki arkadaslarda saniyorum bu fuara motosikletler ile gelecekler.uzucu bir durumu engellemek ve motosiklet hirsizligi olmamasi icin cozum onerileriniz neler?

Dernek bir vale tutsa en azından pazar günü için aynı alana motorları çeksek, derneğin standında bizde katkıda bulunsak hatta karşılasak çokmu uçuk olur bu fikir.Böyle bir fuarda böyle bir günde motora binmeyip ne zaman bineceğizki. Çukurdan kaç, bariyerden kaç, şöförden kaç birde hırsızdan kaç daha sayacak çok şey var ama en azından bunu çözeriz gibime geliyor.

Ben karar verdim o haşde cumartesi sabahi istanbula dogru yola cikiyorum ve pazar gunude fuara gidiyorum c.tesi akrabalarda kalirim pazar gunude fuara motosikletsiz gelirim motosikletimi orada birakirim :)en iyi cozum budur benim icin galiba baskada bir cozum bulamadim

bende sana son söz diyim sakınan göze çöp batar bırakıcağın yer ne kadar emliyetli :rendeer::rendeer::rendeer:

Ben bu sabah motosikletimle gittim. Motorlar için park yeri yapmışlar. Herkes oraya bırakmış ben de öyle yaptım. Girişte güvenlik var ama ne derece etkili bilemem.

Bu arada fuardan fazla birşey beklemeyin, oldukça sönük. Yeni model yok olanlar da son zamlardan sonra ateş pahası.

Ben bu sabah motosikletimle gittim. Motorlar için park yeri yapmışlar. Herkes oraya bırakmış ben de öyle yaptım. Girişte güvenlik var ama ne derece etkili bilemem.

Bu arada fuardan fazla birşey beklemeyin, oldukça sönük. Yeni model yok olanlar da son zamlardan sonra ateş pahası.

en iyi yasayarak goren bilir :( arkadas gitmis fuara guvenlik sadece goruntu galiba

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hii

Arkadaslar fuarda herkes olacak bildiginiz gibi her turlu insan orada bulunacak hirsizlarinda olacagi gibi acaba motosiklet ile gelipde motosikletimizin guvenini nasil sagliyacagiz istanbulda?merak ve endisemi giderecek arkadaslar hemö uyari hem cozum icin masaya yatiralim diyorum.buyurun lutfen.kahvalti bulusmasindaki arkadaslarda saniyorum bu fuara motosikletler ile gelecekler.uzucu bir durumu engellemek ve motosiklet hirsizligi olmamasi icin cozum onerileriniz neler?

o kadarda şpheci olursak motorun dibinden ayrılamayız...
herhalde kolluk kuvvetleri gereken onlemleri almıslardır...

o kadarda şpheci olursak motorun dibinden ayrılamayız...
herhalde kolluk kuvvetleri gereken onlemleri almıslardır...
sosyal_deve arkadasim haklisinda bak giden bir arkadas var ne diyor yorumlari...

arkadaslar gecen sene ben motorla gittim fakat anadolu yakasından o kadar çok kişi geçiyordu ki tanıdık tanımadık çok riskli
ufak tefek konvoylarda oluyor ki ; konvoy en riskli trafik yapılanmasıdır bence
ya sabah çok erken gideceksiniz yada motorsuz
zincir kilit filan da hikaye...

ayrıca öğleden sonra arkadasımın SS den egzostu söküp yürütmüşler di artık nasıl bir gürültüyle oradan eve geldik siz düşünün

istanbula kadar olan riski göz önüne alıyorsun ..fuarda motoruna bişey olacak diyemi korkuyorsun?
ya akrabalarının oradan götürürlerse senin motoru yada kontağına japon yapıştırıcı sıkarlarsa,bence sen istanbula otobüsle gel daha garantili olur:queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar