Forumun en olgun (yaşlı) üyeleri kimler ..:))

bizim kuşakta bu cümleye katılım %60ın üzerinde olacak sanırım

betonarme 77li

biz 77/78/79 kuşağı biraz kırık problemli...hayatda hep sorunlarla karılaşmış bi devreyiz...:)bana öyle geliyor en azından...tüm sınıf arkadaşlarım hayatlarında hep başarısız oldular...

Bende 77doğumluyum ama göstermiyorum birde arakdaşlar insanın organ yaşı vardır aslında mete'nin bahsettiği hissettiğin yaş olayından sonra önemli gelir bence mesela 20 yaşında delikanlılarda uyuşturucu ,alkol,hap yuzunde 60 yaşında birisinin iç sağlığı olabiliyor tam tersi uğur dündar gibi 60'ında olanlarında organ yaşları 30'unda çıkabiliyor ve bu yuzdende sağlıklı dinç bir hayat geçiriliyor..:cat:

sağlık meselesi değil aslında olay...manevi detaylar...:p

lan bu ne biçim türkçe...iki cümleyi toparlayamamışın be...kaçtan terksin yavrucum sen...:cherry:

biz 77/78/79 kuşağı biraz kırık problemli...hayatda hep sorunlarla karılaşmış bi devreyiz...:)bana öyle geliyor en azından...tüm sınıf arkadaşlarım hayatlarında hep başarısız oldular...

sağlık meselesi değil aslında olay...manevi detaylar...:p

lan bu ne biçim türkçe...iki cümleyi toparlayamamışın be...kaçtan terksin yavrucum sen...:cherry:

kanka yazdıklarında haklısın benimde çevremdeki 77 lilerin yaşıtlarımın coğu sorunlu hayat geçiriyor var bi gdubetlik ama anlıyamadım manevi olaylar derken insanı hayat genç yaşda yıprandırıyo bu farklı bir olay sen anladın ne demek istediğimi

kanka yazdıklarında haklısın benimde çevremdeki 77 lilerin yaşıtlarımın coğu sorunlu hayat geçiriyor var bi gdubetlik ama anlıyamadım manevi olaylar derken insanı hayat genç yaşda yıprandırıyo bu farklı bir olay sen anladın ne demek istediğimi

taam lan doğru şeyleri konuşuyoruzda ben yazındaki devrik Türkçeye takılayım dedim...bu seferde sen anlamadın...:pilla sana bi çamur atcam ya...:cherry:

taam lan doğru şeyleri konuşuyoruzda ben yazındaki devrik Türkçeye takılayım dedim...bu seferde sen anlamadın...:pilla sana bi çamur atcam ya...:cherry:

kanka hani yurt dışından gurbetçi kardeşlerimiz gelince devrik cümle kuruyorlar ya sende idare et artık rusça ingilize konuşa konuşa turkçeyi unutuyos :mrgreen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
İşte siteyi bebe beliğe bırakınca böyle olur....

Fürekcim üzülme yavrum...Sende büyüyeceksin acele etme.....

Bizim yaşımıza sende geliceksin

İşte siteyi bebe beliğe bırakınca böyle olur....

Fürekcim üzülme yavrum...Sende büyüyeceksin acele etme.....

Bizim yaşımıza sende geliceksin

Motosikleti: Er-5
Kan Grubu: O Rh+

vay vayyy...İzmir hemi...hadi gözün aydın...işi gücü bırakıp hemen adsl mi taktırdın la...kirada yok...sırtın sağlamda he...:p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Motosikleti: Er-5
Kan Grubu: O Rh+

vay vayyy...İzmir hemi...hadi gözün aydın...işi gücü bırakıp hemen adsl mi taktırdın la...kirada yok...sırtın sağlamda he...:p

Cennet olm buralar....

Tuncer artık değiştir dedi.... Yoksam aramıza almayız dedi...Bende Başkent i İzmir yaptım....:p

Cennet olm buralar....

Tuncer artık değiştir dedi.... Yoksam aramıza almayız dedi...Bende Başkent i İzmir yaptım....:p

Allahın Angaralısıııı bozkırr ayusuuu hayatında cenneti yeni gördün...hemde yaşarken...

ben Ankara doğumluyum...askerde oradaydım...siyasi güc olmasa başkent ambiansı olmasa 5 para etmez Ankara...o kadar berbat bi yer...deprresyoan girer orda insan...:farao:

yat kalk dua et...İzmir cennetin yeryüzündeki hali...:cat:

sen şimdi Angarayada laf ettirmesin...:p

Shot at 2007-07-16

inanmayanlar olabilir aha kimlik...:p

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Geçen cumartesi kuşadasına gittim....Pazar çeşmeye.... Bu cumartesi gene kuşadasındaydım....

Her yere yakın la bu memleket.....:p

eferin hayata yeni gözlerini açtın ayuu...hayatında görmediğin yerdir Kuşadası...Davutlarda teyzem var...bizim mekan ora olm...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar