Forumun en olgun (yaşlı) üyeleri kimler ..:))

Evet gencleri belirledik...sırada en olgun abilerimiz aplalarımız var...benim bildiğim ...

BBRR...:cherry:
Korsan Denizci Muzo...:cherry:

başka...bunları bilirsek noluyo onuda bilmiyom ya...can sıkıntısı işte...:p

bu ikisi 100 metre koşsak beni geçerler valla...:pale:BBRR abi salmış kendini ama fotolarda zayıflamış gördüm...

Can sıkıntısından ben de cevap yazayım bari:p
Yaşım 50 olacak 4 Aralıkta.

hayati
önemli deil kardes ne demek bizler burda ne için varız size moral depolamak için canım motorcu kardeslerim

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
İhtiyar ve ledo var bildiklerimden.

mete_han
sen kendini 38 mi sanıyorsun? bence en az 62 varsın

her yaşın bir güzelliği var derler...ben 78 liyim...hayatı erken tanıdık...92 lerde iş hayatına atıldım...yıprandım...askerden sonrada kilo aldım dağıttım...yaş denen olay kağıt üzerindeki sayı...haklı şöyle olabilirsin...kendimi çok yorgun hissediyorum...hayatla savaşmak bazen yorar insanı...erken yoruldum...işte oyalanıyoruz ölümü bekliyoruz her canlı gibi...ardımdan kötü konuşulmasın...adam değildi denmesin... helallik almak...bide onursuz bir iş yapmamak tek isteğim...kızım hep huzurlu olsun başkada bişey istemem Cenabı hakdan...önemli olan dayanamayacağın acılar vermesin Allah....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Mete,
benim yaş tutuyor da,

olgunluk kısmı uymadı.

Ama yaş yeter dersen,
Ve
geceleri saymazsan 19 yaşımdayım.:p

Çarp işte ikiyle.
Ben söyleyemiyorum.
Fena oluyorum..:pale:

patriote ben çarptım 22 çıkıyor. vay be aynı yaştayız:p:mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cemal abi var geçem gün 55 ine girdi sanırım sonra Reşat abi (Donald_duck) oda ihtiyar galiba da onlar pek bu topice uğramıyolar :p galiba

vay be 33 yil gecti benkendimi hala 18 im de zannediyorum.
benimicin yaslilik yasi 65 den sonraki ystir 30 dan 65 kadar olgun genc yasidir ben de orta yas kavrami yok.

bana göre 35'ini geçmiş olanların hepsi moruktur:p pardon pardon yani olgun diyecektim:mrgreen:

Evet gencleri belirledik...sırada en olgun abilerimiz aplalarımız var...benim bildiğim ...

BBRR...:cherry:
Korsan Denizci Muzo...:cherry:

başka...bunları bilirsek noluyo onuda bilmiyom ya...can sıkıntısı işte...:p

bu ikisi 100 metre koşsak beni geçerler valla...:pale:BBRR abi salmış kendini ama fotolarda zayıflamış gördüm...

can sıkısından açmışın belli ama eskiden daha iyi topıi açardın.Topiç açtığında Notice'den geçerdi,piyasa birbirine girerdi,yaşlanmışın artık bu belli oldu :queen::queen::queen:

p1060631largepl4ma9.gif

Barış abi yaşlı değil olgun hoca

Mete,
benim yaş tutuyor da,

olgunluk kısmı uymadı.

Ama yaş yeter dersen,
Ve
geceleri saymazsan 19 yaşımdayım.:p

Çarp işte ikiyle.
Ben söyleyemiyorum.
Fena oluyorum..:pale:

daha yaşayacak çok yılın var...düşünme boşver...:p

patriote ben çarptım 22 çıkıyor. vay be aynı yaştayız:p:mrgreen:

:p

cemal abi var geçem gün 55 ine girdi sanırım sonra Reşat abi (Donald_duck) oda ihtiyar galiba da onlar pek bu topice uğramıyolar :p galiba

50 yıl yaşamak bu dünya için gerçekten yeterli bence...eskiden bu son 20 yılki kadar kan ve savaş yoktur muhtemelen...80 li iç dönemler değilde dünya savaşları...

vay be 33 yil gecti benkendimi hala 18 im de zannediyorum.
benimicin yaslilik yasi 65 den sonraki ystir 30 dan 65 kadar olgun genc yasidir ben de orta yas kavrami yok.

33 yıl akşam aynaya bakılmasının zamanı gelmiş demek...kırışıklıkları saymak için...:p

bana göre 35'ini geçmiş olanların hepsi moruktur:p pardon pardon yani olgun diyecektim:mrgreen:

ben 78 liyim henüz morarmadım o zaman...

ah metalgod ahhhhh ne deyim 7 temmıuzda 50 bitti 51 re girdim nerden çıkardın 55 i :)yaş 51 inşallah 70 yaşına kadar motora bineceğim..

vayy 51...off..yazarken bile zor be...:p

can sıkısından açmışın belli ama eskiden daha iyi topıi açardın.Topiç açtığında Notice'den geçerdi,piyasa birbirine girerdi,yaşlanmışın artık bu belli oldu :queen::queen::queen:

kanka iş güç olayındayım...artık popülaritemi düşünecek zamanım bile yok....:pale:

renocan Barış abi denizi taşırıyo demi la...:p

yaş denen olay kağıt üzerindeki sayı...haklı şöyle olabilirsin...kendimi çok yorgun hissediyorum...hayatla savaşmak bazen yorar insanı...erken yoruldum...işte oyalanıyoruz ölümü bekliyoruz her canlı gibi....

bizim kuşakta bu cümleye katılım %60ın üzerinde olacak sanırım

betonarme 77li

Son düzenleme:
bizim kuşakta bu cümleye katılım %60ın üzerinde olacak sanırım

betonarme 77li

Bende 77doğumluyum ama göstermiyorum birde arakdaşlar insanın organ yaşı vardır aslında mete'nin bahsettiği hissettiğin yaş olayından sonra önemli gelir bence mesela 20 yaşında delikanlılarda uyuşturucu ,alkol,hap yuzunde 60 yaşında birisinin iç sağlığı olabiliyor tam tersi uğur dündar gibi 60'ında olanlarında organ yaşları 30'unda çıkabiliyor ve bu yuzdende sağlıklı dinç bir hayat geçiriliyor..:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar