forumumuzun reklamı :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iyi akşamlar arkadaşlar :)üye olduğum günden beri çeşitli yerlere reklam yapıorum sokaklara,okul sıralarına,msnden arkadaşlar vb forumumuzun reklamını yapalımki şu online rekorunu geçelim artık saygılarımla :)

www.motosiklet.net :bestmt:::tutkuy::

Herkese anlatıyorum motosikletle ilgisi olan. 3 kişinin üyeliğini ben yaptım.:)

sağol kardeşim sende 3 kişi kazandırdın :)ne gerek var para verip sitelere reklam yapmaya dimi kalem var pergel var :cherry:

iyi fikir... ben ce her üyeye bir kaç tane bizim stkırlardan gönderelim.. herkes arabasına motoruna yapıştırsın.. başka motorcular görsün.. merak edip tıklasın ve dostluğu arkadaşlığı görsün.. benim şuan arabam ve motorumda var...ama on yirmi tane daha yapıştırılacak motor ve araba var... olsa ben herkese dağıtoırım mesala....

iyi fikir... ben ce her üyeye bir kaç tane bizim stkırlardan gönderelim.. herkes arabasına motoruna yapıştırsın.. başka motorcular görsün.. merak edip tıklasın ve dostluğu arkadaşlığı görsün.. benim şuan arabam ve motorumda var...ama on yirmi tane daha yapıştırılacak motor ve araba var... olsa ben herkese dağıtoırım mesala....

ah keşke bendede olsa stkr bisikletime yazmayı düşünüyorum siteyi eskişehirde gitmediim yer yok bayaa üye gelir :p

evet stiker güzel olur böyle kaska ön cama çamurluğa falan plakaya yapıştırılabilir.

stickerları nerden temin ediyonuz abi bizede yollayın bizde dağatalım:mrgreen:

sattığım makinemde sticker vardı..
ama "neden orada burada reklam yapiim..? kazancım ne..?" soruları rüyalarıma giriodu! :p :p

reklama ihtiyacımız yok bence dostum ! çizgimiz ortada seviyeli ve paylaşımcı bi forum + motosiklet dediğinde ilk çıkan sayfa bizim formumuz zaten meraklı olan herkes bize üye olacaktır yeterki motorla ilgilensin :cat:

Moderatör
iyi akşamlar arkadaşlar :)üye olduğum günden beri çeşitli yerlere reklam yapıorum sokaklara,okul sıralarına,msnden arkadaşlar vb forumumuzun reklamını yapalımki şu online rekorunu geçelim artık saygılarımla :)

www.motosiklet.net :bestmt:::tutkuy::

İyi yapıyorsun, güze yapıyorsun da, online rekorunu geçince ne olacak? Bunun bizlere ne faydası var, hadi diyelim ki online rekorunu geçtik, sonra ulaştığımız rakamı geçmeye çalışacağız. Bunun bir sonu var mı? Ya da bize bir yararı var mı ?

Biz MT Cilere Paylaşımda Bulunacak Forumcular Ve Yorumcular Lazım :) 1 Dadanan Cıkamıyor Zaten :)

Fazla aşırıya kaçmadan (sıra kazımak gibi) dost sohbetlerinde arkadaş ortamlarında forumumuzdan söz edilebilir tabiiki ama rekor olayının sonu gelmez..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar