Foça MTizmir Acil...

Olur mu öyle şey abi :pale: Valla üzdün bak bu mesajla bizi..Senin unutulman,önemsenmemen gibi bişey olur mu:pale:Mutlaka bir aksilik vardır,bir karışıklılık olmuştur.
Biz şehir dışındaydık.Eğer ben olsaydım ve haberim olsaydı kesinlikle arardım.Sen bizim başımızın tacısın:rendeer:Böyle düşünceler olmasın aklında aman abi.

Sayın Modum Tuncercim zaten sana lafım yok, sende yoktun Foçada

Ben gitmedim geziye ama valla çok utandım....:pr::pr::pr: Benim haberim vardı..Söylemiştin... Keşke ben telefon edip söyleseydim.... :pr::pr::pr:

Bu hatayı benden bil abi.... Bir daha bakkala gitsek haberin olacak merak etme.... :cat::cat::cat:

Yok yok alp sen gitmeyince aklına gelmedi olur böyle şeyler takma kafana bende biraz sitem edeyim dedim zaten kimsye kırılmış değilim. Eeee elime fırsat geçtiya :queen:

telafi edeceğiz rahmi abi sen üzülme gereken yapılacak bu sorun oluşmasında tek suçlu sercan sen onu parçalamaya başla biz gelir mangalı yakarız :queen:

Cengizcim burda anlıyamadığım bişey var , Sercanı odun niyetinemi yoksa et niyetinemi parçalamam gerekiyo . Kömür niyetine de olabilir kuşbaşı parçalara ayırırım. zaten kızıyorum kendisine . geçtiğimiz çarşamba günü mutlaka Çeşmealtına gelmiştir ama bana uğramadı.

Son düzenleme:
dscf0195kd5.jpg

şener bey bu poz nerde:silent: bak ne güzelde yakalamış elimde delil var hemen istiyorum

Bir kaç fotoğraf eklemeyeçalışacağım bakalım ilk denemem olabilecekleştirecekmiyim....
Yok olduramadım
İmdaaat teknik yardıııım.
Mesela sen karizmatik çocuk evet evet sen...
Öööle Foça yollarında grup liderliğini boşuna sana vermedik di mi Aykut'cum
Hadi bakalım konuştur tecrübelerini

:silent::silent:

İlk gördüğüm anda demiştimki o ne karizma beee.... :wiinkk::wiinkk::bounce::bounce:

Yanılmamışım demek..... :queen::queen::queen::queen:

aykutcum karizman hayırlı olsun......:cat::cat:

uzun yıllardır bende zaten hayırlı olacak bişeyi kalmadı:bounce::bounce:
kıskançlık yapmayalım lütfen:p

Etiketler: etiket, vakityok, yazcak

türkçesi;ETİKET YAZACAK VAKİT YOK :queen:
BUDA DEMEKTİRKİ acil toplantı olmuş

mesajı almışsın cengiz abi...zaten topic ismindede acil olduğu yazıyo:wiinkk:

imzaya video yasakmış :p foçada ben fok balığı göremedim nie :silent:

Son düzenleme:
Aykut'cum akşam ben mesajı yazana kadar sen çıkmışsın netten,kusura bakma biraz takıldım sana ama...:rendeer:

Siteye 2 gün bakmayınca, roman gibi oluyo bu topicler bana..Okumaya başladığımda 4 sayfaydı, bitirdiğimde 6 sayfa..Ne hızlı gençliksiniz siz böyle.. :)

Resimler videolar hepsi harika..Emeği geçenlerin ellerine sağlık...Bu arada ben de msj yazmağa başladım galiba..Ama çok çalışmam lazım çok..:)

aaaa :santa: ceyz; iki paragraf, dokuz cümle, iki smile, aman da aman, ne yaptın sen resmen msj yazmışsın farkındamısın :queen:

Anam noluyo kuzen sana iyimin hoşmun ? mesaj yazmayı bırak smile bile kondurmuş ba ba ba ba...Olcek olcek ha gayret.

kumaa sakın bak!! verme o pozu varsa da yırt at, ya tam binmeye çalışırkene çekmişiniz yaa :(

ben çok yemişim ya sormayın...hala karnım şiş :queen:

sen wallaceye bakma vasko o işin geyiğini yaptı yoksa hizmet ve balıklar güzeldi, millet yanlış anlayacak :cat:

balıklar ve servis güzeldi kesinlikle lafım yok. :cat::cat::cat::cat:

ikinci sayfadan sonrasına bakmıyorum , sizlere söylemiş haber vermiştim. taşınma sebebiyle internetim yoktu bugün bağlanabildim. bağlanır bağlanmaz nete girdim , birde ne göreyim sanki bana inat edermiş gibi haber vermeden foçaya gitmişler , ''sözde'' arkadaşlar. bizde evde pinekledik bişeyden haberimiz yok tabii , olsaydı haber verirlerdi diye düşünüyordum. Maalesef kimsenin umurunda değil. Neyse sağlık olsun yinede sizleri çok seviyorum .

rahmi dedem ne desen haklısın valla. çok özür dilerim.:rendeer:

Son düzenleme:
Bir kaç fotoğraf ta benden nacizane...

Mola sırasında çektiğim motorsikletlerimiz,demir atlarımız dinleniyor...

Demir atlarını dinlendiren sahipleri...

İşte fotoğraflarımızı ve videolarıızı çeken miss kolpa.Kendisine tekrar teşekkür ederiz.

miss kolpa+, ebushh+, gureli+
yakaladım dedeyi yakacak topumuzu :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar