istavrit olsa gene iyi sanırım sardalyanın yavrusuydu :silent:
![]()
Oğlum siz yanlış masaya oturdunuz,biz gayet iyi doyduk hatta fazla geldi de kedilere bile verdik.:queen:
istavrit olsa gene iyi sanırım sardalyanın yavrusuydu :silent:
![]()
Oğlum siz yanlış masaya oturdunuz,biz gayet iyi doyduk hatta fazla geldi de kedilere bile verdik.:queen:
ikinci sayfadan sonrasına bakmıyorum , sizlere söylemiş haber vermiştim. taşınma sebebiyle internetim yoktu bugün bağlanabildim. bağlanır bağlanmaz nete girdim , birde ne göreyim sanki bana inat edermiş gibi haber vermeden foçaya gitmişler , ''sözde'' arkadaşlar. bizde evde pinekledik bişeyden haberimiz yok tabii , olsaydı haber verirlerdi diye düşünüyordum. Maalesef kimsenin umurunda değil. Neyse sağlık olsun yinede sizleri çok seviyorum .
Özge'cim ailene bizi ağırladıkları için teşekkürler, gezi güzeldi bol bol videolar çektim ama hani nerdee???
sercancım bu arada sana "sen bittin" dememin ne anlamı var bilemiyorum ama senin için pekte hayırlı şeyler düşünmüyorum ::winkwink . rusyaymış hıh danimarkada da brad pitt ler var ama :queen::queen::queen:
Arkadaslar valla guzel gezmissiniz... helal olsun valla...
simdi nerden cıktı bu hikaye, lutfen benimle bu konuların polemigine girmeyiniz... ozellikle de gezi yazılarında... lutfen diyorum...
hem sercancım mı?:cyclopsan yakında sen ex miss kolpa olcen canım:queen: o nick name i geri ver kolpacıgına:mrgreen: o da yeni sahibine versin....
kolpa elimde bi kac numune var, gormek istersen cepten ulasabilirsin kayınçocugumm![]()
ikinci sayfadan sonrasına bakmıyorum , sizlere söylemiş haber vermiştim. taşınma sebebiyle internetim yoktu bugün bağlanabildim. bağlanır bağlanmaz nete girdim , birde ne göreyim sanki bana inat edermiş gibi haber vermeden foçaya gitmişler , ''sözde'' arkadaşlar. bizde evde pinekledik bişeyden haberimiz yok tabii , olsaydı haber verirlerdi diye düşünüyordum. Maalesef kimsenin umurunda değil. Neyse sağlık olsun yinede sizleri çok seviyorum .
İlk gördüğüm anda demiştimki o ne karizma beee.... :wiinkk::wiinkk::bounce::bounce:Bir kaç fotoğraf eklemeyeçalışacağım bakalım ilk denemem olabilecekleştirecekmiyim....
Yok olduramadım
İmdaaat teknik yardıııım.
Mesela sen karizmatik çocuk evet evet sen...
Öööle Foça yollarında grup liderliğini boşuna sana vermedik di mi Aykut'cum
Hadi bakalım konuştur tecrübelerini
Sen bence yat uyu.... Bu saatte ne işin var burda?.... :queen: