Foça MTizmir Acil...

istavrit olsa gene iyi sanırım sardalyanın yavrusuydu :silent:

sardina.jpg

Oğlum siz yanlış masaya oturdunuz,biz gayet iyi doyduk hatta fazla geldi de kedilere bile verdik.:queen:

ben çok yemişim ya sormayın...hala karnım şiş :queen:

sen wallaceye bakma vasko o işin geyiğini yaptı yoksa hizmet ve balıklar güzeldi, millet yanlış anlayacak :cat:

(vasco geziye katılan biri olarak pireyi deve yaparak anlatıcaksın adet böyle bizde...sardalya yediysen balina diyeceksin :queen::queen:)

TrTarık: abi kediler doydu biz doymadık! kediler kılçıkları bile yemio doyduklarından! ŞŞŞt len kedi ver len balıgından doyduysan biz açız :p

Tarık fenaydı o akşam foça havası açtı onu :p

Chatkut allah var doyduk bizde ya işin şakasını yaptık! lezizdi valla.. salatada harikaydı.. :rendeer:

ikinci sayfadan sonrasına bakmıyorum , sizlere söylemiş haber vermiştim. taşınma sebebiyle internetim yoktu bugün bağlanabildim. bağlanır bağlanmaz nete girdim , birde ne göreyim sanki bana inat edermiş gibi haber vermeden foçaya gitmişler , ''sözde'' arkadaşlar. bizde evde pinekledik bişeyden haberimiz yok tabii , olsaydı haber verirlerdi diye düşünüyordum. Maalesef kimsenin umurunda değil. Neyse sağlık olsun yinede sizleri çok seviyorum .

ikinci sayfadan sonrasına bakmıyorum , sizlere söylemiş haber vermiştim. taşınma sebebiyle internetim yoktu bugün bağlanabildim. bağlanır bağlanmaz nete girdim , birde ne göreyim sanki bana inat edermiş gibi haber vermeden foçaya gitmişler , ''sözde'' arkadaşlar. bizde evde pinekledik bişeyden haberimiz yok tabii , olsaydı haber verirlerdi diye düşünüyordum. Maalesef kimsenin umurunda değil. Neyse sağlık olsun yinede sizleri çok seviyorum .

rahmi abicim ne desem bilmiyorum...güzel fırçalamışsın :pr:
aslında bu hafta gezi olmayacaktı cmtsi gece telefon trafiği ile anlık bişey yaptık...kendi adıma özür dilerim.telefonun yoktu bende kusuruma bakma...
en kısa zamanda tekrarını yapacağız:rendeer:

Arkadaslar valla guzel gezmissiniz... helal olsun valla...

Özge'cim ailene bizi ağırladıkları için teşekkürler, gezi güzeldi bol bol videolar çektim ama hani nerdee???

sercancım bu arada sana "sen bittin" dememin ne anlamı var bilemiyorum ama senin için pekte hayırlı şeyler düşünmüyorum ::winkwink . rusyaymış hıh danimarkada da brad pitt ler var ama :queen::queen::queen:

simdi nerden cıktı bu hikaye, lutfen benimle bu konuların polemigine girmeyiniz... ozellikle de gezi yazılarında... lutfen diyorum...

hem sercancım mı?:cyclopsan yakında sen ex miss kolpa olcen canım:queen: o nick name i geri ver kolpacıgına:mrgreen: o da yeni sahibine versin....

kolpa elimde bi kac numune var, gormek istersen cepten ulasabilirsin kayınçocugumm:)

sercan tehlikeli sulardasın unutmaki karşı cinsin dayanışması bizden çok daha fazladır sınırları aşar geçer :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Arkadaslar valla guzel gezmissiniz... helal olsun valla...

simdi nerden cıktı bu hikaye, lutfen benimle bu konuların polemigine girmeyiniz... ozellikle de gezi yazılarında... lutfen diyorum...

hem sercancım mı?:cyclopsan yakında sen ex miss kolpa olcen canım:queen: o nick name i geri ver kolpacıgına:mrgreen: o da yeni sahibine versin....

kolpa elimde bi kac numune var, gormek istersen cepten ulasabilirsin kayınçocugumm:)

Bence şansını çok zorlama.... Almanyadan misafirin geliyormuş diye duydumm.... :silent::silent::cherry::cherry:

Moderatör (forrap)

Olur mu öyle şey abi :pale: Valla üzdün bak bu mesajla bizi..Senin unutulman,önemsenmemen gibi bişey olur mu:pale:Mutlaka bir aksilik vardır,bir karışıklılık olmuştur.
Biz şehir dışındaydık.Eğer ben olsaydım ve haberim olsaydı kesinlikle arardım.Sen bizim başımızın tacısın:rendeer:Böyle düşünceler olmasın aklında aman abi.

Vayyy bende fotoğraf çekmiştim bak unutmuşum geliyor.
dscf0163vg8.jpg

dscf0165zt9.jpg

dscf0166fm8.jpg

dscf0168se3.jpg

dscf0169qa3.jpg

dscf0171pn0.jpg

dscf0172fb7.jpg

burada kaç kedi var?
dscf0173mu8.jpg

bu kedi kime dil çıkarıyor sizce?
dscf0174tg3.jpg

dscf0175nu3.jpg

bunlarda kim der gibi bakıyor bu kedide. kedilerin hepsi bir enteresandı
dscf0176py3.jpg

buda miskinlik kralı kamufle olduğu otlar kesilirken bile tınlamadı arkadaş nasılda keyfine düşkünmüş yahu
dscf0180we2.jpg

işte kedilerin miskinlik evriminin sonunda victor var. böyle durduğuna bakmayın bayağı çevikmiş, bu deliler niye benim fotoğrafımı çekiyolar dedi ve kaçtı sonunda.:queen:

dscf0181lh7.jpg

dscf0182ui1.jpg

dscf0184ga0.jpg

dscf0185go6.jpg

dscf0186ic4.jpg

dscf0187fk0.jpg

dscf0188ns2.jpg

dscf0189gw0.jpg

dscf0191kf3.jpg

dscf0195kd5.jpg

dscf0196mw5.jpg

dscf0202de1.jpg

dscf0203yo7.jpg

dscf0204qd2.jpg

dscf0205tv1.jpg

dscf0206vz5.jpg

dscf0207sl8.jpg

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Ben gitmedim geziye ama valla çok utandım....:pr::pr::pr: Benim haberim vardı..Söylemiştin... Keşke ben telefon edip söyleseydim.... :pr::pr::pr:

Bu hatayı benden bil abi.... Bir daha bakkala gitsek haberin olacak merak etme.... :cat::cat::cat:

telafi edeceğiz rahmi abi sen üzülme gereken yapılacak bu sorun oluşmasında tek suçlu sercan sen onu parçalamaya başla biz gelir mangalı yakarız :queen:

Bir kaç fotoğraf eklemeyeçalışacağım bakalım ilk denemem olabilecekleştirecekmiyim....
Yok olduramadım
İmdaaat teknik yardıııım.
Mesela sen karizmatik çocuk evet evet sen...
Öööle Foça yollarında grup liderliğini boşuna sana vermedik di mi Aykut'cum
Hadi bakalım konuştur tecrübelerini

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bir kaç fotoğraf eklemeyeçalışacağım bakalım ilk denemem olabilecekleştirecekmiyim....
Yok olduramadım
İmdaaat teknik yardıııım.
Mesela sen karizmatik çocuk evet evet sen...
Öööle Foça yollarında grup liderliğini boşuna sana vermedik di mi Aykut'cum
Hadi bakalım konuştur tecrübelerini
İlk gördüğüm anda demiştimki o ne karizma beee.... :wiinkk::wiinkk::bounce::bounce:

Yanılmamışım demek..... :queen::queen::queen::queen:

aykutcum karizman hayırlı olsun......:cat::cat:

Etiketler: etiket, vakityok, yazcak

türkçesi;ETİKET YAZACAK VAKİT YOK :queen:
BUDA DEMEKTİRKİ acil toplantı olmuş

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Sen bence yat uyu.... Bu saatte ne işin var burda?.... :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar