Foça MTizmir Acil...

Ahanda geldiler :queen:
[YT]nOIcDZyoYBA[/YT]
[YT]dW1LClvmaAs[/YT]
[YT]i3S35EDeTnA[/YT]
[YT]R2lRbGhnbMU[/YT]
[YT]Y65TrqUSQy4[/YT]
[YT]e5UaBrwvkWM[/YT]
[YT]Mo-yi65E0kU[/YT]
[YT]RUJ7tIANcQY[/YT]
[YT]l2e_m8FNS0w[/YT]
[YT]t8mg-0X_VmQ[/YT]
[YT]p164szpELFY[/YT]
[YT]3T938EFWqQY[/YT]

iki tane daha var sanırım yüklenmemiş tekrar yükleyip eklerim birazdan.

Bu arada emeği geçen arkadaşlar teşekkür edeim.

Barancım makinayı harcamadım sadece emre amade olur, her gezide yeni kameramı alcaz yavvv.

Victoriaaa harikaa bişey yaaaaaaaa :rendeer: msn avatarı yaptım valla maşallah diyin:p böcek izin var dimi avatar olarak kullanmaya :)

19rf7.jpg

bizim kedi ünlü oldu sayenizde .artık kuru mama da yemez, her öğün balık ister bizden. ufak bir düzeltme yapayım yalnız o ünlünün adı victor :wiinkk:

alp_tunay,kın kın kınama:p wallece bile çaya doydu bizim evde, hatta yanına da bir termos çay verdi bizimkiler. seni ağırlamak daha kolay. :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bende.... Bir allahın oğlu da demedi ki gel ne demek artçım ol.... Haaaa olurmuydum orasıda meçhul....:p

EliteXC (erdem) videolar harika çok teşekkürler...ayrıca çok zaman almıştır bu iş emeğin içinde saol :rendeer:
tabi video kalitesi sen işlem yaptıktan sonra ve nete yükleyince biraz düşmüş tabi ama yinede süper :queen:

Bende.... Bir allahın oğlu da demedi ki gel ne demek artçım ol.... Haaaa olurmuydum orasıda meçhul....:p

ne olduki senin kamyona ??? bakım yapmam lazım ık mık falan filan bişeyler dedin bana motorum patlak deseydin bi alan çıkardı belki seni :p:cherry::queen:

tekrarını isterim :salut: ben bir şey görmedim :rendeer:

yaparız tekrarını...yollar güzel virajlar fena değil :cat:

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
EliteXC (erdem) videolar harika çok teşekkürler...ayrıca çok zaman almıştır bu iş emeğin içinde saol :rendeer:
tabi video kalitesi sen işlem yaptıktan sonra ve nete yükleyince biraz düşmüş tabi ama yinede süper :queen:

ne olduki senin kamyona ??? bakım yapmam lazım ık mık falan filan bişeyler dedin bana motorum patlak deseydin bi alan çıkardı belki seni :p:cherry::queen:

Lem benim traktörün ölüsü seninkinin 10 katı gider.... Ama gel gör ki zincir spreyim bitmiş..... Pırıl pırıl temizledik her yerini..Ama yağlayamadık işte....:pr::pr::pr:

Neyse... İzmirin bi APV amcası var..Yetişti hemen yardıma..... :queen::queen:

geziniz güzel olmuş havada güzel iyi değerlen dirmişsiniz umarım .fotolarınızda süper olmuş .:cat:

Lem benim traktörün ölüsü seninkinin 10 katı gider.... Ama gel gör ki zincir spreyim bitmiş..... Pırıl pırıl temizledik her yerini..Ama yağlayamadık işte....:pr::pr::pr:

Neyse... İzmirin bi APV amcası var..Yetişti hemen yardıma..... :queen::queen:

3 katı gitsin motoru sana vericem...devir teslim masraflarıda bana ait :queen::queen::queen:

Rica ederim ne demek Aykut eğlenceli ve güzel zamanları herkesle paylaşmak için elimden geleni yaparım. hem İzmir MT gerçekten güzel insanlarla dolu herkes tanısın bence yaptıklarınızı takdir ediyorum bunu diğer motosiklet tutkunlarıda görmeli bence :cat:
Videoları bu geziye kadar en yüksek kalitede çekiyordum ve bayağı büyük dosyalar çıkıyordu convert et yükle işkence olduğu için bu yola başvurdum bu sefer daha kolay oluyor. Eğer istediğiniz videolar varsa hepsinin orjinalleri arşivli isteyene verebilirim.

Alp Abi söyleseydin ben kabul ederdim seni, artçı olarak yada sürücü olarak farketmezdi. Tabi istersen.

Cengiz Abi sizlerde olsanız çok tam olacaktı ama daha hayırlı bir iş yaptınız tekrarında daha hazırlıklı olurum(Topcase, şarj aleti,...)

Bugün termal içliklerinizi ayırdım beden beden. Cuma günki toplantıya getireceğim. Üst tek model var altta iki seçenek olacak.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Rica ederim ne demek Aykut eğlenceli ve güzel zamanları herkesle paylaşmak için elimden geleni yaparım. hem İzmir MT gerçekten güzel insanlarla dolu herkes tanısın bence yaptıklarınızı takdir ediyorum bunu diğer motosiklet tutkunlarıda görmeli bence :cat:
Videoları bu geziye kadar en yüksek kalitede çekiyordum ve bayağı büyük dosyalar çıkıyordu convert et yükle işkence olduğu için bu yola başvurdum bu sefer daha kolay oluyor. Eğer istediğiniz videolar varsa hepsinin orjinalleri arşivli isteyene verebilirim.

Alp Abi söyleseydin ben kabul ederdim seni, artçı olarak yada sürücü olarak farketmezdi. Tabi istersen.

Cengiz Abi sizlerde olsanız çok tam olacaktı ama daha hayırlı bir iş yaptınız tekrarında daha hazırlıklı olurum(Topcase, şarj aleti,...)

Bugün termal içliklerinizi ayırdım beden beden. Cuma günki toplantıya getireceğim. Üst tek model var altta iki seçenek olacak.

Sağol..Teşekkür ederim.... Ama şaka yapmıştım... :rendeer::rendeer:

Cengize verme o içlikleri... Çok bi acaip oluyo adam.... Karakteri değişiyor... :queen::queen::queen:

grup gerçekten güzel ve geziler keyifli geçiyor bunu korumak için herkes elinden geleni yapıyor :cat: sizde gruba katılıp bu güzelliği arttırdınız...izmir güzel kızlar güzel cantlar neden güzel olmasın:queen:

kısmet olurda bigün vakit bulursam harddiski alır senin oraya gelirim...orjinalleri kopyalarız...:wiinkk:

piştt korsan yasaak kopya yasaaak noluoo :p erdemcim orjinalleri bas abi patent alıp MT Belgesel die satalım biz onu :cat:

o zaman hemen bi topic açıyoruz bütün MT il grupları bu cd lerden alıcak bi hesap nosu ile nakitler yatıcak müdürümüz forrapımız motorsuz kalmıyacak :wiinkk:

çok güzel bir gezi olmuş yine,önceden verilmiş sözüm olmasa kaçırmazdım bu güzel rotayı ve ortamı:cat:

grup gerçekten güzel ve geziler keyifli geçiyor bunu korumak için herkes elinden geleni yapıyor :cat: sizde gruba katılıp bu güzelliği arttırdınız...izmir güzel kızlar güzel cantlar neden güzel olmasın:queen:

kısmet olurda bigün vakit bulursam harddiski alır senin oraya gelirim...orjinalleri kopyalarız...:wiinkk:

Ne demek iki videonun lafımı olur sen yabancı değilsin video başı 5 lira yeter :cherry:

o zaman hemen bi topic açıyoruz bütün MT il grupları bu cd lerden alıcak bi hesap nosu ile nakitler yatıcak müdürümüz forrapımız motorsuz kalmıyacak :wiinkk:

Sende gel vasco sana fikrinden dolayı indirim yapcam söz :queen:

şaka biyana isteyen istediği kayıt seçeneği ile gelip istediği videoyu alabilir.

çaylar beleş tabii:rendeer:

bence iyi fikir bu yaptığınız bizde sizden telif hakkı olarak tuncere bir motor alalım :queen:

Bana bi Capanord aldırsın bu iş Beverly'yi forrapa vermeyenin tekeri dönmesin :rendeer:

Son düzenleme:

Benim motorum istediği zaman forrap'ın dır.Eminim ki bir çok arkadaşım da aynı fikirdedir.O yüzden tek bir makinaya bağlanmasına gerek yok.
Ama toplanan parayı benim makinayı büyütmeye harcarsak süpper olur...:cat:
Ne dersin Tuncer'cim:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar