[YT]p164szpELFY[/YT]
baran yine düştüğün yerden bir avuç toprakla kalkıyorsun yani diyorsunki kendim için istiyorsam namert im![]()
O arkadan gelen kartal ben değilim...Ne iş?... İyiki gelmedik..Takmışınız arkanıza illa bi kartal...Cengiz abi bak ama bak nasıl viraj alıozGrup virajı diolar buna :queen:
Yaaa öle deme abi yaale:
Valla gerçek düşüncem budur yani
Sonuna da yalakalık yapıyo denmesin diye esprik ekledim
Allaha şükür sizler gibi arkadaşlarım oldukça düşmem,sendelesem bile destek olan olur di mi:rendeer:
Cengisss abii videoda da görmüşsündür benim makina 160 km yi geçince çok iyi yatmıyo naapcaz?
Valla inipte tekmeleyesim geldi:wiinkk:
Makinamı mı büyüteyim,kendimi mi küçülteyim,virajı mı değiştireyim karar verenmedim
bi el atsan abicim :queen:
Cengiz abi bak ama bak nasıl viraj alıozGrup virajı diolar buna :queen:
bi dahaki gezide biraz daha açayım bari gazı virajlarda...limitleri zorlayalım...:bounce:
zaten bakıyorum bizim yokluğumuzda limitleri zorlamışsınız yol,çay,kahvaltı,sabır,eğlence,viraj,sohbet :cat: bu gezi tekrarlanmalı tek tesellim mangal yok OH CANIMA DEĞSİN :queen:
Anlaşıldı... Öncü sendin....
Bidahaki gezide ben öncü olacam..... Limitleri gerçekten bi zorlayalım.... :cat::cat:
zaten bakıyorum bizim yokluğumuzda limitleri zorlamışsınız yol,çay,kahvaltı,sabır,eğlence,viraj,sohbet :cat: bu gezi tekrarlanmalı tek tesellim mangal yok OH CANIMA DEĞSİN :queen:
abi BALIK ve bol SALATA ve en bol da EKMEK vardıama balık Yokmuydu varmıydı anlamadık :silent: düşünün Wallece bile aç kaldı :silent:
istavrit olsa gene iyi sanırım sardalyanın yavrusuydu :silent:
![]()