Selam sysroot, ve herkese teker teker selamlar. O kadar yazma isteğim uyandı ki bu mesaja cevap yazmak için üyelik aldım. Abi siz acelecilikten kaybetmişsiniz, ilk sayfadaki yorumları okudum da gerçekten de haklılar. Her iki acınızı da anlayabiliyorum sizin kadar tecrübem olmasa da. Az önce a2 ehliyet şartlarına bakarken, 17 yaşını doldurmuş kişilerin hak kazandığını öğrendim. İçimde öyle bi sevinç oldu öyle bi heves oldu anlatamam hevesimi dizginlemeye çalıştım çünkü bu işler hevesle olsaydı size kıyasla daha kötü olarak dünyada motor kazaları yüzünden motor kullanıcısı olmazdı. Ama motor kelimenin tam anlamıyla bir tutku; çıkardığı ses, motorun verdiği cazibe, rengi, makinenin üzerinde onu kullandığınız ve onu sizin yönettiğiniz hissi, başka insanların sizi izlediği hissi(çoğu insan "kesinlikle katılmıyorum" dese de bu böyle), o motor ile kurduğunuz hayaller, özellikle dubstep-trap ve ilham verici türde müzikler dinlerken kurulan hayaller; kendinizi motor kullanıyorken hayal etmeniz... Bunların hepsi motor tutkusu. Daha çok anlatırım, daha çok içimi dökerim motoru övmekle. 22 gün sonra 17 mi doldurup 18 imden gün alıyorum, Ekim 12'de. Şimdiden Kawasaki'lere bakmaya başladım sahibinden sitesine göz atmaya başladım yok Yamaha yok Kawasaki Ninja serisi hepsi birbirinden ihtişamlı. Ama ben şanslıyım, sizin yazılarınızı sizin gibi tecrübe edinmiş insanların yazılarını okuyarak, gündemdeki trafik-motor kazaları veya gelişim haberlerini takip ederek bu işe daha bilinçli başlamak üzereyim. Tutkumu daha bilinçli ve daha kontrollü bir şekilde yaşamak üzereyim. Fitness salonuna gidiyorum vücut geliştirmeye de tutkum var. Ve bu iki tutkum birleşiyor. İkisi de birbirine ilham katıyor. Yaşam tarzımı genişletmemi sağlıyorlar. sürekli ilham içindeyim. Ve bu ilhamım olduğu sürece hayallerim yalnızca hayalde kalmaz, sizlerin tecrübelerini okuyarak, hayallerimi daha sağlıklı bi şekilde gerçekleştirebilirim. Hayatta her şey motor değildir, motor ile kontrolsüz hız yapmak bir gösterisi değildir. Çünkü kontrolsüz güç, güç değildir. Okuduğunuz için teşekkür ederim, umarım heves ile bu işe başlayan her abimin-kardeşimin kafasında bir şeyler uyanmasına sebep olabilmişimdir. Seçimlerinizde iyi bir karar vermeniz dileğiyle. Hayat sizin hayatınız, dürüstçe ve sağlıkla yaşayın gitsin. Ve hayallerinizdeki motorunuz ile : ))