- Konu Yazar
İçimi rahatlatan bir yorum yazdın.Gerçekten teşekkür ederimsysroot güzel yazını okudum.inşallah azıcık olsun için rahatlamıştır.
belki bunları okurkende kafan biraz dağılır.ben sırf o yüzden yazıyorum.yoksa sana tavsiye falan verecek değilim.
sen burada yok şunu yapsaydın.bak ben böle yaptım diyenleri geç bir kere.
herkesin hayatı ,seçimleri kendine ait.sorumluluğu da kendine.zaten sen bunu biliyorsun ve bence olgunlukla karşılıyorsun.hiç kendini suçlama.usta seçiminde hatalar yapmıssın kazandığın paraları kaybetmissin.yine kazanırsın.inşallah ,bu sefer yanlış usta seçmezsin.
Bunun dışında ;
Burada yok 600lük senin neyine diye yorum yapan arkadaşlarıda kınıyorum.Allah a şükür racing ile bir kazam oldu oda apayrı bir durum aşırı sinirli binmiştim.Lütfen 150 cc kullandım 600lüğe geçmek istiyorum gibi konularla karıştırmayın.Yavaş yavaş yükselttim bazı arkadaşlar konuyu dağıtmış.Tecrübesiz kullanıcı değilim , buraya tüm şeffaflığımla samimiyetimle yazdığım için 80 model motora binmeye çalışıyormuş gibi yorum yapmayın rica ediyorum.Hurdaya para veriyorsun gibisinden.Gidip 95 model motor almıyoruz , herkezde 2012 model racing binmiyor.Etrafımda bir sürü 98 racing kullanıcısı var arkadaşlarım hepside.Alt motor temiz olduktan sonra sıkıntı çıkarmıyor hemde nasıl eziyet ediyorlar motorlara bir görseniz.2004 model aldık , yanlış usta seçtik sıkıntılı motoru bana kaktırdılar.Yoksa 2004 model bir sürü racing var yapmayn lütfen.
Ayrıca yüksek cc binme hevesim kimseyi ilgilendirmez.Motor patlasada yansada yüksek cc binmek istiyorum , 2. racingim sıkıntılı çıktı fakat bunun benim büyük ccye binme arzumun değişeceği anlamına gelmiyor.Doğru ustalar denk gelseydi , doğru kararlar alsaydım , sabırlı olsaydım , birazda şans yanımda olsaydı bunlar başıma gelmeyecekti.İnsanın hayalleri hakkında yorum yapmayın , büyük cc seviyorum , maddi durumdan kıvransamda racing seviyorum , Allah yardım ederde bundan sonrada binmeye devam ederim umarım.