Feci kaza yaptım..Zx6-r artık pert :(

Çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın herkesi.
Motor toparlanır biraz masrafı var hepsi bu siz iyiseniz gerisine çok ta üzülmemek olucaga varmış demek lazım.

geçmiş olsun dostum..motoru dert etme çok şükür ki sende bişey yok..mersinde oldu galiba olay..ben de mersine geldigimde ekstradan dikkatli kullanıyorum çünkü minibüsçülerin ya da diger şöförlerin hiç hiç belli olmuyo ne yapcağı..

geçmiş olsun sağlığına bişey olmaması sevindirici.
öbür taraftan motorunda pertlik bi durum gözükmüyo. şase eğilmiş olsa bile düzeltilir ki o kadar büyük bi darbe almış gibi de durmuyo.
tekrar geçmiş olsun...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya kardeşim büyük bir kaza atlatmışsın, ölümden döndüm diyorsun sanki kolay birşeymiş gibi yok fotoğrafları eklerim falan diyorsun, şoka falan girmedin heralde senin için bu şeyer çokmu basit

buyuk gecmis olsun. Biraz dinlen sonra motorunu sakin kafa ile tamir edersin. Once hukuki islemleri yaptir. Tutanak ta kusurlu kim bulundu?

Geçmiş olsun kardeşim..sen iyiysen sorun yok..fakat korumalarının tam olduğunu yazmışsın..bunlar hayat kurtarıyo hepimiz dikkat edicez anlaşılan..saygılar..

Motosikleti
TGB X-MOTION 250
gecmıs olsun sana bısey olmamıs ona dua et motorundada buyuk gorunur bısey yok mal yerıne gelır uzulme can yerıne gelmez

gecmiş olsun arkadaşım senın sağlığın önemli gerısı kolay üzülme

Biraz korkuşsun ve panik halindesin anlaşılan. Sen sağlamsın ona şükür. Sen şimdi tamir falan düşünme. Motoru güvenli bir kapalı garaja koyup üstünü de ört, iki üç hafta motora bakma, tamiri de düşünme. Biraz kafanı toparla, kaza stresini atmaya çalış. Sonuçta makinadır tamir edilir. Geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun.
Mekenik sorun olmasın grenaj kolay.
Olmadı grenajı toplayana kadar ELINT ve diğer arkadaşlarında dediği gibi grenajı iptal edip naked takılırsın.
Sende bişey yok şükür, şekil bozulsada keyfin bozulmasın.

usta geçmiş olsun allah daha beterinden saklasın motor için üzülme diyeceğim ama forumda hepimiz motosikletlerimizi çok seviyoruz ki buradayız ama yinede en önemlisi can ..

Büyük geçmiş olsun okan kardeşim , çok klasik olacak ama sana bir şey olmasın cana geleceğine mala gelsin. Arkadaşlarında dediği gibi herşeyin tamiri yenilenmesi mümkün yeter ki sen iyi ol. Öncelikle ikinci el grenajlara bir bak olmadı iyi bir grenaj ustası tamirini en iyi şekilde yapıp boyayıp sana sıfır gibi teslim edecektir.

arkadasim oncelikle cok gecmis olsun.onemli olan sana bisey olmamis.sorun sadece grenajlar diyosan hic dert etme.eyer turkiyede bulamazsan bana ozel mesaj yaz mutlaka yardimci olurum.allah kimseye gostermesin.

grenajlar bile o kadar bi zarar görmüşken şaseye zarar geleceğini pek sanmıyorum geçmiş olsun yazmıştım o yüzden tekrar yazmadım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar