Feci kaza yaptım..Zx6-r artık pert :(

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun

büyük bir kaz a atlatmışın sana bir şey olamamış önemli olan o az sabırlı olsak kurtarırıdın bende sarı ışıkta duramadım adam yandan çarptı bana sag bacagımı kırdı hala iyilerşmeye çalışıyorum motora bişey olmadı keşke motor <zarar görsede bana bir şey olmasaydı neyse bunla kalsın üzülme

Geçmiş olsun, Allah'tan acil şifalar diliyorum. Motorun tamir olur, sana bi şey olmasın...:rendeer:

çok geçmiş olsun kardeşim. sana bişey olmasın motor illaki toplanır.motorun yedek parçası var ama senin yok

çok geçmiş olsun.. Allah korumuş hem cana geleceğine mala gelsin di mi?

bir tecrübe bin nasihatten iyidir.
tecrübe edinirken sağlığını bozmaman ise büyük şans , sağlığına birşey olsaydı şöyle yazacağın oldukça net '' motorum pert olsaydı da bana ...... olmasaydı '' bu nedenle motoru dert etme çalışır yenisini alırsın
büyük geçmiş olsun allah hepimizi beterinden saklasın

çok Geçmiş olsun basit bi kaza bukadar korkutma kendini Allah beterinden saklasın ...

çok geçmiş olsun herkesin dediği gibi sana bişey olmadığı sürece önemli değil

sigorta karşılar parçaları pahalı olursa ve motorun değerini geçerse motorunu perte ayırıp sana motorun parasını veririler merak etme:cat:

geçmiş olsun kardeş bende 10 senedir 1 defa köpeğe çarptım onun dışında kaza yapmadım.her 4 kavşakta yavaşlarım yol benim diye geçmem ışık yeşil bile yansa yavaş geçerim o yuzden yol senin sanma lütfen biraz daha dikkat et.

hocam geçmiş olsun motorunda hiç bişi yok senin bak sana bi yönlendirme yapayım istanbulda grenaj yapan ustalar var dükkanlar var yani suzuki-honda-kawasaki-yamaha yapan yerler var orada her türlü yaptırırsın mtoorunda bişey yok

Geçmiş olsun. Sana birşey olmaması sevindirici, motor bir şekilde halledilir takma kafana :cat:

çok geçmiş olsun kardeşim grenajlar bulunur motorda çok hasar yok gibi senin de ciddi bişeyin yok inş

salla dostum ya..bulunur parçası..sana bişiy olmamış ya allaha şükür..her parcası vardır piyasada yoksada japonyaya bir telefon kadar yakın..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar