@Bağlaçperver_Pıstafa_Paşa; As-Papaz Blackjack yapsan da kurtarmaz, komtan bile alamaz bu defa elimden![]()
ne tişörtü abi vaktimizi almayın motosikletlere bakmaya geldim ben bu siteye![]()
Herkes haddini bilsin..Ne demek komtan alamaz elimden@Bağlaçperver_Pıstafa_Paşa; As-Papaz Blackjack yapsan da kurtarmaz, komtan bile alamaz bu defa elimden![]()
komtanmı arkasında sadece pıstafanın..Pıstafaya yanlış yapılsın dağıtırım burayı..komtan olcan dinlememolcan mustafaya takmış,komtan arkasını dönse olcan mustafayı öpecekk:queen:
Klavye erkeği len oo olcan modu rahatına baksın ısocum ondan bısı cıkmaz o gıdr sahılde kumdan kale yapar ancak baskada bı si yapamaz
yooo oda ne anlamadım ben yeni üyeyimtanışıyormuyuz marmoka geldinizmi hiç selamlar
sarı renk motırcıyı yumşak yapar,yumşak yumşak binmek isteyen varsa buyursun in olsun,
Daha önce hiç marmokta bulunmadınızmı ?yooo oda ne anlamadım ben yeni üyeyimahmet bey adanaya selam
aha mıçtık der gibi adetahe walla tequ arkadasım olcan benmle tanısırken yalovada yuzu nasıldıdd
sarı renk motırcıyı yumşak yapar,yumşak yumşak binmek isteyen varsa buyursun in olsun,
ailecek derken sen ben gkn dime![]()