Fashion TV - In & Out / MT Tişörtleri Out Olmuş

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadasım kasınma elınden gelenı ardına koyma elımde as karo var ve altı kupa var

o olcan modu rahatına baksın ısocum ondan bısı cıkmaz o gıdr sahılde kumdan kale yapar ancak baskada bı si yapamaz

@Bağlaçperver_Pıstafa_Paşa; As-Papaz Blackjack yapsan da kurtarmaz, komtan bile alamaz bu defa elimden:p
Herkes haddini bilsin..Ne demek komtan alamaz elimden :p
olcan mustafaya takmış,komtan arkasını dönse olcan mustafayı öpecekk:queen:
komtanmı arkasında sadece pıstafanın..Pıstafaya yanlış yapılsın dağıtırım burayı..komtan olcan dinlemem :p
o olcan modu rahatına baksın ısocum ondan bısı cıkmaz o gıdr sahılde kumdan kale yapar ancak baskada bı si yapamaz
Klavye erkeği len o :p Yalovada yüzyüze sesi çıkıyomuydu ne kadar efendiydi :p

he walla tequ arkadasım olcan benmle tanısırken yalovada yuzu nasıldıdd

sarı renk motırcıyı yumşak yapar,yumşak yumşak binmek isteyen varsa buyursun in olsun,

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
sarı renk motırcıyı yumşak yapar,yumşak yumşak binmek isteyen varsa buyursun in olsun,

ne demek bu ya benim motorum sarı ama yumuşak degili ispatmi 3 adet oglum var he şimdi cevap yazmadan ben söyleyeyim dena tesit yapıldı omaylandı benden 3 de :queen::queen::queen::queen:

yooo oda ne anlamadım ben yeni üyeyim:pahmet bey adanaya selam
Daha önce hiç marmokta bulunmadınızmı ? :p
he walla tequ arkadasım olcan benmle tanısırken yalovada yuzu nasıldıdd
aha mıçtık der gibi adeta :p

Şimdi 35bin ytlyi koysam masanın üstüne, bitane 1200GS alsam sarısından..Yumuşakmı olucam :p Yada adanadaki sarı motor sahiplerine ne demek istiyorsun cenqüz abüüüüüüüüüüüü :p

yok uleyn sarı motır değil sarı dişort diyorum adamı yumşak yapar,sarı motosiklete siyah tişört süpper yakışır kanımca

çevirme abi sarı renk motorcuyu yumuşak yapar dedin sarı tişört demedin :p

ana sayfadaki tisört acaba kesimi nasıl ben biraz kiloloyumda dar kesimmi battal kesimmi normal kesimmi ayırıca ödeme havele dimi yeni model çıkacaksa biraz daha bekleyim yeni modelinden alayım nasıl oluyo acaba

cengız abıı don don nereye kadar don ayıp bee sımdı sen sarı motorlu arkadaslara ne demek ıstedınnn aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar