Evlere Motor Servisi

Merhaba dostlar. Benim bir sıkıntım var motorum çalışmıyor sıkıntısı birden çok.Üstüne düşemedim.Sorum istanbulda gezici motosiklet servisi var mı?yani ben motoru götürmücem usta gelecek motora?

Usta gelip senin evinde yapmaz motoru ama servis aracı oluyor gelip alıyorlar motoru yükleyip servise götürüyorlar :) Hemen hemen tüm servislerin bu hizmeti vardır.

Usta gelip senin evinde yapmaz motoru ama servis aracı oluyor gelip alıyorlar motoru yükleyip servise götürüyorlar :) Hemen hemen tüm servislerin bu hizmeti vardır.
hakkaten :) çok sevindim. Eskişehirdeydim istanbula taşındık eskişehirde ustaya bir telefon 5 dakka sonra yanında ama burası istanbul. peki kymco için var mı bu şekil hizmet veren servis tavsiyeniz? yada nasıl ulaşabilirim?

servis konusunu bilmiyorum ama merak ettim hayırdır neyi var motorun?

akü 2. değiştirdiğim her seferinde boşalıyor 3 ay içersinde.ikincisi km adaptörü denen zımbırtı var bikere bozuldu değiştirdim yine bozuldu 80 küsür lira para vermiştim garantiden aylarca gelmeyince!! haa paramlada beklemiştim o ayrı bi 3 hafta! sonra motorun altındaki plastik zırh kırık. lastiklerin değişmesi gerekiyor. vede 10000 bakımı. haa muayeneside geldi.istanbulda nerde muayaneye götürüyolar avrupa yakasında esenler başakşehir taraflarında bir yer var mı?

başakşehirdeyim oktay motoru aradaım bağcılarda alcaklar motoru. muayene başakşehire en yakın nerde var? başakşehir esenler bağcılar civarı yani

akü 2. değiştirdiğim her seferinde boşalıyor 3 ay içersinde.ikincisi km adaptörü denen zımbırtı var bikere bozuldu değiştirdim yine bozuldu 80 küsür lira para vermiştim garantiden aylarca gelmeyince!! haa paramlada beklemiştim o ayrı bi 3 hafta! sonra motorun altındaki plastik zırh kırık. lastiklerin değişmesi gerekiyor. vede 10000 bakımı. haa muayeneside geldi.istanbulda nerde muayaneye götürüyolar avrupa yakasında esenler başakşehir taraflarında bir yer var mı?

Allah allah çok ilginç bu olanlar kazadan dolayı falan mı yoksa hor kullanım mı ? Durduk yere bu tip sorunlar çıkarana pek rastlamadımda

Hocam bence sizin akü şarj olmuyor ve akünüz ölmedi yani 2 ayda akünün bozulması biraz zor ama tabi bir ustaya göstermekde fayda var

Buarada muayne istasyonlarına tüv türk sitesinden ulaşabilir en yakın olanı seçip randevu alabilirsiniz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar