evet ilk kazamı yaptımm

evet arkadaşlarım sağ ayak bileğimde ezilme bikaç küçük sıyrık motorumdada bikaç tecrübe kırışığı ile atlattık ama arabanın tepkisi seni görmedim oldu cıldırdım ama insan gibi konuşup özür filan diledi cocuğu eş filan vardı oldu artık neyse diyip geçtim ama motoruma en az kendim kadar üzülüyorum ya daha alalı dört gün oldu ve bi araba yüzünden kaza yaptım tek kendimi avuttugum yön ise asfalt tadına bakmadan motorcu olunmaz sözü bu haberide siz motorcu arkadaş ve abilerimle paylaşmak istedim kazalardan nefret ediyorum yaa:pr:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
En büyük kazan bu olur inşllah. Geçmiş olsun:)

Sana tavsiyem daha yüksek desibelli bir korna taktırman . Diğer araçlar Bizi görmüyorlar bari sesimizi iyi duysunlar.

Moderatör (forrap)
Geçmiş olsun...Bişeyinin olmamasına sevindim.Trafiği felan çağırsaydın eğer haklıysan,motorda kaç paralık masraf varsa alırdın.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya demin yazışıyoduk hangi arada derede yaptın
geçmiş olsun kazadan nefret etme
öyle öyle akıllanıyoruz:)

hepiniz sağ olun ehliyeti sınavını bekliyom yoksa dediginiz gibi polisi çagırır yada arabaya yaslardım ama olsun en kötüsü böyle olsun motorda öyle bişi ciddi bişi yok ama içime oturdu ya daha 4 gün oldu alalı :( kader utansın desteğiniz için saolun ii geldi cevremde anlıyan cok kişi yok :)

dostum geçmiş olsun,bende cuma günü yaptım hata bendeydi sinyal vermeden döndüm 3 metre mesafe ile takip eden kuzenim arkadan çamurluğa girdi ben sola yattım allahtan viraja girdiğim için sürat 20 km falandı sadece dizim biraz ağrıyor eee kask derim mont olunca yani koruma olunca bu kadarla atlatıyorsun ama motorun koruması yok o ne yapsın, çamurluğumun yarısı orda kaldı:queen: sağlık olsun cana gelmesin mala gelsin ama yinede dikkatli olalım motorize kalalım:rendeer:

geçmiş olsun arkadaşım, suçlu sen olmasanda yaptığın kazayı kafanda canlandırarak yavaş yavaş hareket ettir, ve her karede sana ileride çok faydası dokunacak tecrübeler edineceksin, ve bu tecrübeleri aklının bir yerlerinde muhafaza et, eminim gelecekte motor kullanırken kaza yapma ihtimallerinin azaldığını hissedeceksin. ''musti81'' arkadaşım bu kaza için istersen akıllanıyoruz yerine tecrübeleniyoruz desek daha uygun olur sanırım.

geçmiş olsun arkadaşım hiç ama hiç önemseme bende alalı 3 ay olmadı viraja hızlı girdim fazla yatırdım motoru beraber asfaltı öptük;)sonra hemen motorumu kaldırdım yola devam ettim şansıma grenajında çizik bile yok gidon ve ayaklık sağolsun yan tarafı korudu,motor bu düşe kalka öğreneceğiz ekipmanın tam ve kaliteli olsun gerisi mühim değil yeterki böyle ufak ve öğretici kazalar olsun,ben artık viraja o hızla girmem mesela motorun limitini görmüş oldum,mühim olan her kazadan bir ders çıkarıp aynı şeyi tekrarlamamak tekrar geçmiş olsun,unutma motor dediğin şey ikiteker ve illaki düşer tecrübeli olsanda olmasanda...

çok geçmiş olsun bu arada bu şey sorcam normal motorlar scooterlere göre daha mı çok kaza yapıyor? geçen gözümün önünde ybr 125 le bi çocuk düştü yol kaygandı çok kötü oldum yaa..bu arada arkadaş şunu unutma cana gelecene mala gelsin

scooter daha çok kaza yapar bence
en çokta arka tekerin kayması

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
geçmiş olsun.umarızki en büyük kazan bunla kalır.:rendeer:

haklısınız arkadaşlar kazayı aklımda canlandıryorum tecrübe konusundada haklısınız yavas yavas alıscaz lastiklerimin sınırını görmüş oldum biraz sancılı oldu ama olsun en kötü kazalar böyle olsun ne diyim bu arada motor aynısı benide mont filan korodu yoksa bende baya bi cizik olurdu :) mont daha güzel oldu eskitilmiş havası verdi :) destekleriniz için coooooookkk teşekürlerrrr köylü pazarının ordaki ikinci köprü sonunda spor salonu tarafında oldu xtrap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar