selam arkadaşlar ben durmuş (as doper)
sanada stewkan günaydın o gün tanışamadık senle ayrılmamız gerekti inşallah yollarda görüşrüz
inş yollar bizim nasıl olsa:bounce:
selam arkadaşlar ben durmuş (as doper)
sanada stewkan günaydın o gün tanışamadık senle ayrılmamız gerekti inşallah yollarda görüşrüz
Günaydın Eskişehir MT.
Dün akşam büyük bi kaza atlattım. tren garının ordan statyum tarafına dönerken birden önüme çıktı. ani firenlemeyle 5-10 cm kala durabildim.
bi baktım bayan sürücü.:farao: taksi durağının olduğu taraftan yola çıkmaya hazırlanıyordu farkettim, önümdeki arabaların geçmesini bekledi benide bekler sandım aynı hızla devam ettim. ama beklemedi. bide yola devam etse neyse ordan çıkıp tren garından tarafa park etmeye çalışıyor. neyseki verilmiş sadakam varmış.
Şu bayanlara neden ehliyet verirler hiç anlamıyorum![]()
Dostum geçmiş olsun. Şehir içinde 20'km yi geçmeyeceksin...r:
r:
r:
iyi diyorsun viper_1 ama o zamanda arkadan gelenlerin tacizine uğruyosun daat daat diye:farao:
ben öndeki arabayı takip ediyodum mesafe normaldi. çünkü daha önceden tercübeliyem bu konuda:cherry: sütten ağzım yanmıştı.ale:
İsmail her şeyin hayırlısı olsun, konuştuk detayları biliyorsun, senin için daha önemli şeyler olur hayatında inanıyorum :rendeer:
Viravira26 geçmiş olsunale: Şu bayanlara neden ehliyet verirler hiç anlamıyorum
![]()
:cherry::cherry::cherry: genelleme yapmak istemiyorum ama malesef öyle galiba . bayan bi şöför görünce korkuyorum desem yeridir:cherry:
Yaa o bişey değil ; B+A2 veriyolar bir de ...![]()
:cherry::cherry::cherry: genelleme yapmak istemiyorum ama malesef öyle galiba . bayan bi şöför görünce korkuyorum desem yeridir:cherry:
viravira26 Geçmiş olsun abicim...:rendeer: Herkese günaydın Eskişehir MT...
teşekkürler kardeşim:rendeer: buarada biraz daha bekleyip akşama doğru da günaydın diyebilirdin.:cherry:
İngiltere'de bir sürücü, Suffolk'taki evine dönerken uğradığı St Edmunds adlı kentte park ettikten sonra yerini hatırlayamadığı aracını 7 ay sonra buldu.
Otomobilini kent merkezinde bir ara sokağa park eden 58 yaşındaki Eric King, ilk gün 4 saat aradığı otomobilini, daha sonra aralıklarla 7 ay boyunca aynı kente giderek aradı.
Kentteki bütün pansiyonlarda kalan ve 3 bin sterlin değerindeki Ford Focus marka otomobili bulabilmek için yaptığı bu seyahatler için yaklaşık 500 sterlin harcayan King, kayıp aracının bulunması için belediye ve polise de başvurdu.
King'in aracını park ettiği sokağın sakinleri, 7 ay boyunca birbirlerinin zannettikleri aracın sokakta yaşayan kimseye ait olmadığını fark ederek, polise ve belediyeye terk edilmiş araç ihbarı yaptı ve böylece araç sonunda sahibine kavuştu.
:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:
niye hiç kaza olmuyo burda yav :queen::queen::queen::queen::queen:
[YT]jg65grzgi9k[/YT]