[Eskişehir - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İsmail her şeyin hayırlısı olsun, konuştuk detayları biliyorsun, senin için daha önemli şeyler olur hayatında inanıyorum :rendeer:

Viravira26 geçmiş olsun :pale: Şu bayanlara neden ehliyet verirler hiç anlamıyorum :p

Günaydın Eskişehir MT.

Dün akşam büyük bi kaza atlattım. tren garının ordan statyum tarafına dönerken birden önüme çıktı. ani firenlemeyle 5-10 cm kala durabildim.

bi baktım bayan sürücü.:farao: taksi durağının olduğu taraftan yola çıkmaya hazırlanıyordu farkettim, önümdeki arabaların geçmesini bekledi benide bekler sandım aynı hızla devam ettim. ama beklemedi. bide yola devam etse neyse ordan çıkıp tren garından tarafa park etmeye çalışıyor. neyseki verilmiş sadakam varmış.

Dostum geçmiş olsun. Şehir içinde 20'km yi geçmeyeceksin... :pr::pr::pr:

Şu bayanlara neden ehliyet verirler hiç anlamıyorum :p

Yaa o bişey değil ; B+A2 veriyolar bir de ... :p:p

--- --- ---

Herkese günaydın, iyi günler, tünaydın... :cat:

Dostum geçmiş olsun. Şehir içinde 20'km yi geçmeyeceksin... :pr::pr::pr:

iyi diyorsun viper_1 ama o zamanda arkadan gelenlerin tacizine uğruyosun daat daat diye:farao:

ben öndeki arabayı takip ediyodum mesafe normaldi. çünkü daha önceden tercübeliyem bu konuda:cherry: sütten ağzım yanmıştı.:pale:

İsmail her şeyin hayırlısı olsun, konuştuk detayları biliyorsun, senin için daha önemli şeyler olur hayatında inanıyorum :rendeer:

Viravira26 geçmiş olsun :pale: Şu bayanlara neden ehliyet verirler hiç anlamıyorum :p

:cherry::cherry::cherry: genelleme yapmak istemiyorum ama malesef öyle galiba . bayan bi şöför görünce korkuyorum desem yeridir:cherry:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Son düzenleme:
arkadaşlar siz siz olun işletme yeri ya da dükkan filan işletiyorsanız vergilerinizin sisteme geçip geçmediğini düzenli kontrol ettirin. bizim taksinin plakasının vergi bocu çıktı eskiye dair. :pr: babam ve plakanın sahibi babamın dayıoğlu yarın kontrol ettircekler vergi dairesinden. büyük ihtimal, dairedeki çalışnaların ihmali nedeniyle ceza ödeyeceğiz. o da yaklaşık 15000 ytl filan. ödeme süresi tanınmadı daha ama ödenmesi gecikirse aracın trafikten otoparka alınması gündemde :pr: bu da demektirki benim mayıs haziran gibi ybr işi yattı. yastık altı param vardı o da gidecek. seneye kalacak işim :pr: :pr: tamda bugun bulmuştum bi 2004 ybr esk.den :pr::pr::pr:

biri angel mı dedi :p

ebayda her türlü motor için angel var,her türlü derken hepsine yoktur tabi ama bi çoğu için var yani :p

Selamunaleyküm herkese hayırlı akşamlar ismail bu arada hayırlı olsun kardeşim

İngiltere'de bir sürücü, Suffolk'taki evine dönerken uğradığı St Edmunds adlı kentte park ettikten sonra yerini hatırlayamadığı aracını 7 ay sonra buldu.
Otomobilini kent merkezinde bir ara sokağa park eden 58 yaşındaki Eric King, ilk gün 4 saat aradığı otomobilini, daha sonra aralıklarla 7 ay boyunca aynı kente giderek aradı.
Kentteki bütün pansiyonlarda kalan ve 3 bin sterlin değerindeki Ford Focus marka otomobili bulabilmek için yaptığı bu seyahatler için yaklaşık 500 sterlin harcayan King, kayıp aracının bulunması için belediye ve polise de başvurdu.
King'in aracını park ettiği sokağın sakinleri, 7 ay boyunca birbirlerinin zannettikleri aracın sokakta yaşayan kimseye ait olmadığını fark ederek, polise ve belediyeye terk edilmiş araç ihbarı yaptı ve böylece araç sonunda sahibine kavuştu.

:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Yanlış hatırlamıyosam daha önce bu sitede verilmişti uzak doğulu bi ülke sanırım çindi :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar