[Eskişehir - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ahmetcim fotoğraflar için teşekkürler :cherry:

İsmail gülmekten yorum yapamıyorum üzgünüm :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
genclerr bı fıkır war beyaz showa gıtmek konusunda??
napalım degerlendırelımmı??
otobus fırmaları goturuyo 50 ytl karsılıgında..

Eskişehirin alan kodu 222. sayfadayız demek Vatana millete hayırlı uğurlu olsun bea:queen: Buarada umutum o salaklar heyecan yaptılar sanırım motorlara yazık oldu ama unutulmazda bir tecrübe olmuştur onlar için:cherry:

Günaydın Eskişehir MT.Bugün çok geç kalktım farkındayım ama sabah yedide yattım o yüzdendir...Biraz moral bozukluğu vardı gece boyunca ama sanırım şimdi daha iyiyim...

-Gökhan abi ikinci videoyu bilemem ama birinci videodaki suzukili aynı şekilde yine suzi ile bir reklam filmi çekiminde daha düşmüştü şu an videosunu bulamıyorum ama aynı adamdı...Hatta bi aralar "aYe" isimli arkadaşımızın açmış olduğu "Suzuki İle Pist Performansı" topiğinde konuşulmuştu...Yani ilk videodaki adam bunu hep yapıyor:queen:

Günaydın Eskişehir MT.Bugün çok geç kalktım farkındayım ama sabah yedide yattım o yüzdendir...Biraz moral bozukluğu vardı gece boyunca ama sanırım şimdi daha iyiyim...

-Gökhan abi ikinci videoyu bilemem ama birinci videodaki suzukili aynı şekilde yine suzi ile bir reklam filmi çekiminde daha düşmüştü şu an videosunu bulamıyorum ama aynı adamdı...Hatta bi aralar "aYe" isimli arkadaşımızın açmış olduğu "Suzuki İle Pist Performansı" topiğinde konuşulmuştu...Yani ilk videodaki adam bunu hep yapıyor:queen:

ne güzel valla arkadaş 15:30 da kalkmış günaydın diyor. kıskandım valla. :p
biz sabahın 7:30 unda kalkmışız. mesai bitirmeye çalışıyoruz. nese bende yarın yatarım öğleye kadar.

Hamzacım Ozaman bu adam düşmeyi sanat edinmiş çok pratik düştü hemencecik yattı valla ama motora acıdım gördüğüm kadarı ile motor çoğu kişinin hayallerini süsleyen GSXR 1000 ben yapsam o hatayı motorun başında oturur ağlarım valla:salut:

genclerr bı fıkır war beyaz showa gıtmek konusunda??
napalım degerlendırelımmı??
otobus fırmaları goturuyo 50 ytl karsılıgında..

erencim o fikir benim msn iletimde yazıyordu sabah geyik olsun diye yazdım aslında beyazla konusup gıtsek hiç fena olmaz :p

222 vatana millete hayırlı olsun

ne güzel valla arkadaş 15:30 da kalkmış günaydın diyor. kıskandım valla. :p
biz sabahın 7:30 unda kalkmışız. mesai bitirmeye çalışıyoruz. nese bende yarın yatarım öğleye kadar.

Abi sen işe giderken ben yeni yatıyordum...Bu kadar yatmam normalde ama:p

Hamzacım Ozaman bu adam düşmeyi sanat edinmiş çok pratik düştü hemencecik yattı valla ama motora acıdım gördüğüm kadarı ile motor çoğu kişinin hayallerini süsleyen GSXR 1000 ben yapsam o hatayı motorun başında oturur ağlarım valla:salut:

Gökhan abi sorma ya motorun fanatiğiyim ve düşüşünü gördüm ya içim acıdı...Adam harbiden dediğin gibi düşmeyi sanat edinmiş,bahsettiğim videodaki düşüşüde aynı şekildeydi bilerek mi yapıyor ne:mrgreen:

Herkese iyi akşamlar Eskişehir MT...Herşeyin gönlünüzce olması dileğiyle...:rendeer:

Bakar mısınız şu Suzi'ye ya :salut:
[YT]oEpumIIZ5Rc[/YT]
http://www.youtube.com/watch?v=oEpumIIZ5Rc

Birde bi sorum var bu suzilerde k7 k4 gibi ifadeler var o ne demek???

Son düzenleme:

düz yolda gidemiyo adamlar :queen::queen::queen:

Eskişehirin alan kodu 222. sayfadayız demek Vatana millete hayırlı uğurlu olsun bea:queen:

gökhan'ım nasılsın işler nasıl :) he valla ben de tam onu dicektim 22. sayfamızı kutlarım :):):)

arkadaşlar yardım parasını p.teri öğleden sonra yatırcam. haberiniz olsun. destek gelirmii dedim ses çıkmadı napalım. yardım yardımdır. :cat::cat:

pazar hava güzel olursa bi gezi yapsakmı ya ? şöle yakın yerler 45-50 kmlik bana fazla yakmıcak kadar :queen: :queen: :queen:

pazar hava güzel olursa bi gezi yapsakmı ya ? şöle yakın yerler 45-50 kmlik bana fazla yakmıcak kadar :queen: :queen: :queen:

Acıyın bana yapmayın abi:salut:Yav sözüm var çıkartamıyom motoru valla delircem burada sizi gördükçe:cherry:Hem hava kötü kar yağcakmış yarın:pTabi tabi kar yağacak yapmayın siz:p:p:mrgreen:

Artçınız olabilir miyim:cherry:

eee ben yerinde olsam iddaya girmezdim motora. delimisin sen motora iddaya girilirmi. hayat o be hayat ::tutkuy:: ::tutkuy:: scooterda olsa o rüzgari hissettiriyor ya yetiyor bana :)

ne kar'ı len ? dur bakiim ..
meteoroloji bölge müdürlüğü' Alıntı:
Yurdun batı bölgeleri yarın (Cumartesi) yeni bir yağışlı havanın etkisine girecek. Yarın sabah saatlerinde Güney Ege ve Batı akdeniz kıyılarında başlayacak yağışların öğle saatlerinden itibaren Marmara, Ege ve Batı akdeniz bölgelerinde devam edeceği tahmin ediliyor.Genellikle yağmur ve sağanak, Trakya ile İç Ege'de karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak yağışların yarın güney ege ve batı akdenizde etkili olması tahmin ediliyor.Rüzgar yarın Marmara ve Kuzey Ege'de kuzeydoğu yönlerden (poyraz)kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde esecek.

Yağışlı hava Pazar günü; Marmara, Ege, Batı Akdeniz, Doğu Akdeniz kıyıları ile akşam saatlerinde Batı Karadeniz ve İç Anadolu'nun batısında etkili olacak.Yağışlar yağmur ve sağanak, Trakya, İç Ege, Göller yöresi ile akşam saatlerinde Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile İç Anadolu'nun batısında kar şeklinde olacak.Poyraz Pazar günü marmara ve Kuzey Ege'de kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde esmeye devam edecek.

Yağışlı hava önümüzdeki hafta ortasına kadar yurdun güney ve batı kesimlerinde etkisini sürdürecek.

Hava sıcaklığı hafta sonu batı bölgelerimizde 1 ila 3 derece azalacak, doğu bölgelerimizde gündüz sıcaklıkları 2 ila 4 derece artacak.

Yarın Güney Ege ve Batı akdeniz'de beklenen etkili sağanak yağışlar ile hafta sonu Marmara ve Kuzey Ege'de kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde esmesi beklenen poyraz fırtınasının oluşturacağı olumsuz şartlara karşı (sel, taşkın, su baskını, ulaşımda aksamalar v.b) vatandaşların ve ilgililerin tedbirli olmaları gerekmektedir.

harbiden haa. şubatta kar beklenmiyo demişlerdi başlıyoz gene buzda dans yapmaya desenize :flower: ::pulp::::pulp::

olsun ben koca kış karda kışta bindim motora allaha şükür nezle bile olmadım :queen::thumleft::queen::thumleft::queen::thumleft::queen::thumleft::queen:::coool::

Son düzenleme:
Birde bi sorum var bu suzilerde k7 k4 gibi ifadeler var o ne demek???[/QUOTE]

slm esk mt nasılsınız 2005 yılından sonra yıla göre k5 k6 k7 diye isim veriliyor gsxr1000 lere yani 2006 model gsxr1000 e k6 diyorlar:p

18 Mart 2007 , Güzel bir Mart Pazarı ! :cat:

* viper_1 (Volkan)
* _Si_BeMol_ (Eren)
* BeyFa (Faruk)
* Eser18 (Eser)
* umut_utu (Umut)
* readymehmet (Mehmet)
* Black.j.w.a (Süleyman)
* ozi2002 (Oğuzhan)
* zonex2 (Emre)
* toronaga (Yahya)

Fotoğrafın boyutlarını bozmadan ekledim. Tam ekran için üzerine tıklayınız...

:cat:

Birkaç yüz birinci defa daha gör :p:p

Günaydın bu arada. :cat:

Kütahya taraflarına gelen olursa beklerim. :cherry:

---

ozi hayırdır hacim bu saatte ?

Acılı ve tatsız günler yaşadığımdan; uzun sayılabilecek bir süredir aranızda bulunamadım.
Taziye dilekleri için herkese çok teşekkür ederim Allah sizlere ve tüm sevdiklerinize uzun ömürler versin.
En kısa sürede görüşebilmek dileğiyle hoşçakalın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar