[Eskişehir - MT]

abi bi kaç resim koydum Esk. MT tavan yapıcak birazdan :p
Konuyu Toplam 8 üye okuyor. (8 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
headhunter251, umut_utu, digi_boy26, gripi, just_hmz_26, eminn26, camakosea, mterayes26

Hamza 1 cc den bişi çıkmaz olm ne olcak lem:queen:

[YT]23ynHC0JBaU&feature=related[/YT]
http://www.youtube.com/watch?v=23ynHC0JBaU&feature=related

Çok güzel ya:salut::salut:

Ya ben iyice dengesiz oldum:salut:Bi hüzünleniom bi gülüom:salut:Of Allah'ım ya :salut:

abi bi kaç resim koydum Esk. MT tavan yapıcak birazdan :p
headhunter251, umut_utu, digi_boy26, gripi, just_hmz_26, eminn26, camakosea, mterayes26

Hamza 1 cc den bişi çıkmaz olm ne olcak lem:queen:

Olmaz:cherry:Olum altında mz var ne desin ona bizimkiler :queen:

Son düzenleme:
umut_utu, digi_boy26, gripi, just_hmz_26, eminn26, headhunter251, camakosea, mterayes26

ilk kez misafirsiz bu kdr kalabalık olduk herhalde yaw:p

sinan abi... ybr falan farketmez.faruğa sorabilirsin

o faruk :) ben modfiyeli ybr yapcam. aldıkdan sona. 170 cc olcak.

öndeki motor ybr.

[YT]M_3QA9BB5ZA[/YT]

len ahmet nası bişe bu böle :queen::queen::queen::queen:

4775943_194242_uitu478.jpg

4775943_194242_zopo101.jpg

Sinan abiiii iyi güzel de o MZ değil ki:mrgreen:Yani orjinal MZ değil ki yerli üretim olanlardan o.Sesi bile farklı onların en basit örnek bu yani:p But, mine is producted by German:queen:

dudullu'da üretilenlerden mi? :) jantlardanmı annadın ahmet ? bi de bunların 125cclikleri varmış gördüm sitede de kuş gibi. böle ortası boş ya :)

faruk sende valla arap atı yaşlandı heralde ingiliz at'ı övmeye başladın yaf :queen: :queen: yannış anlama şaka takılıyom :):):):):):)

herkese merhabalar,
kanuni mz o motor, sinan abi 500 mt öteden tanıman lazım ya nasıl motorcusun sen bakayım,,

yeni katılan arkadaşlar da hoş geldiler,,

sinan abi cıbır a geçemedi demişin ,, minik kuşunu çok övmüşsün,, ben seni 3'e atarken tokatlıyom cıbır ı sen düşün artık,,

:):):)

aha hamza kayışı kopardı. ama senin motor kayışlı eğilki benim motor kayışlı :queen: :queen:

hadi len sen de ersin :) ne bilim len deposu avrupa gibi sivri dedim heralde bu da mz. dın dı dın dın dı dın dın dınn dınn dı dınnn :) ne güzel sesi var bunların dimi :queen:

bak yaa. nerden geldin sen hemen bastın gaza yetiştin hee :pr: aah ulen aah. taksiti bitsin keratanın. anında. hatta kalan taksiti de krediye eklicem 2 moturum olcak inşallllah amin yarabbi :)

amin sinan abi aminnn zaten bende motoru büyütürsem bu motoru hiç satmayı düşünmüyorumm,,

2 motor iyidir,, senin garaj da var,, süper olur sana,,

taksiyi dışarı atcam yakında zaten. örtü alsın dışarda kalsın taksi. zaten haftadan haftaya geliyo eve :queen::queen:

evet 5 iyidir :) yok len o reklamdı pardon 2 iyidir :queen: :queen:

Günaydın MT dışarıda müthiş bi hava var heryer sis:mrgreen: Gozgozü gormüyör yaaw...:cherry:İsmail abiii resimlere hiç yorum yapmadın abi sen.bir önceki sayfadalar abi::exclaim:::belge::

lan ahmet ne ara cektin resmimide koydun buraya..alıcağan olsun..
motorları sokun içeriye beyler..kış daha bitmedi..
kar yağışı var diyorlar bunun yanı sıra zaten yağmur günlerimiz. inş bol yağmurlu bir baharımız olur...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar