viravira26 aramzıa h.g arkadasım ıyı cruıserları 5 ledık
alırsın nisana yetişirsin rahat rahat 1.5 içinde alrısın ehliyeti
torento_1987 sende cbf var herhalde nasıl bi makina??
inş bende ondan almayı düşünüyorum ama..
cümleten s.a iridyum bujiyi taktım degısen tek sey sımdılık egsos kokusu cıkarınca cekıs perf yakıt gıbı her turlu konuda bılgı verecegım ii geceler
saygılarımla
eray bence senin tarz motorlarda iridyum bujinin hiç bir faydası yok herseyden önce devir ve ivmelenme farklı bence fazla paraya yazık etme çünkü bende denedim daha önce birşeye benzemedi bendede 250cc vardı bilakis onda denedim amma 4 silindirlilerde fark yaratıyor bilgin olsun
viravira26 aramzıa h.g arkadasım ıyı cruıserları 5 ledık
benim anlaşmaya biraz benziyor,tabi Martı beklemiyorum ben:queen::queen::queen:Evet abi haklısın zaten benim motorcuda öyle dedi pek bi fark olmuyomuyormuşale:
Burak bişi sorucam hani bi abi vardı Fethi abilerin yanında Kawas zx12r var titanyum egzoslu,hatta kasap işte o abinin adı neydi ya :cherry: Bugün saat 9 gibi yunusemre caddesinde kız arkadaşımla otobüs bekliyoruz o sırada oradan bir motor sesi ama ne güzel bi ses...Etrafımızda otobüs bekleyen bi sürü kişi...Tam önümüzden geçiyorken bir ara gazı verdi ben elimde olmadan "HEYT BE" diye bağırmışım...:cherry:Öyle bir bağırmışım ki duraktaki herkes dönüp bakmaya başladı hatta ve hatta motordaki abimizde dönüp baktı siz düşünün artık o motorun sesinden benim sesimi duyduğuna göre ben inletmişim ortalığı:cherry:Çok utandım sonra ama ne fayda :cherry:Millet içinden deil midir nedir demiştir kesin:cherryeliyim kardeşim motor delisiyim:queen:Kız arkadaşımda dönmüş bana
"Ya Hamza marta kadar dayanamayacaksın bak gel sözünden vazgeç diyo":cherry:
Sözüm var marta kadar çıkarmayacağım motoru yoksa öpücükler gidiyor:queen:Öyle bir iddiaya girdik ki o kazanırsa bi daha beni hiç öpmeyecek ben kazanırsam öpmelere devam hemde ben yeter artık diyene kadar aralıksız:queen::queen::queen:
hoşbulduk arkadaş.
Günaydın eskişehir
aramıza hoşgeldin viravira26Senin ismin cismin nedir hiç tanıtmamışın kendini yhauw:bounce:ben Ahmet şimdiden memnun oldum:cat:
MT Eskişehir ne zaman kalkıyor yaw. kimsecikler yok ortada. hunter sen niye erken kalktın ki.:farao: yat sende.
abi millet çoktaaan kalkmıştır da iş yerlerinde mesaiyi yarılamıştır bile:bounce:
Ben malum öğrenci olmamdan dolayı tatildeyim.ama bugün gerçekten erken kalktım,eee dün akşam 21:00 da yattım sabah 09:00 da kalktım:queen::queen::queen: geç bile aslında:cherry:
benim anlaşmaya biraz benziyor,tabi Martı beklemiyorum ben:queen::queen::queen:
memnun oldum ahmet. adım ali. geri kalan bilgilerimi tanışma bölümünde bulabilirsin. orda gerekli bilgileri verdiğim için her girdiğim yeni topicte yazmadım.
headhunter251' Alıntı:Günaydın Ali abi.Bilgileri şimdi kontrol edecem de link verseydin daha kolay olurdu:queen:amma çok şey istiyorum haaa:cherry:
MT Eskişehir ne zaman kalkıyor yaw. kimsecikler yok ortada. hunter sen niye erken kalktın ki.:farao: yat sende.
Ahmet senin anlaşma nasıl :bounce::cherry:
Günaydın herkese bugün bir değişiklik yaptım ve 11 de kalktım gözlerimden uyku akıyor ama üç beş kere yıkarım yüzümü olur biter....:wiinkk:Bugün hava güzel görünüyor hadi bakalım yasağı olmayan motorcular sizleri yollarda görmek isteriz:cherry:Yol kenarında boynu bükük,motos,klet montuyla giden siyah saçlı ve hüzünlü bir genç görürseniz işte o benimdir korna çalmayı unutmayın bende el sallarım :salut: :queen:
işte allah sana 1250cc'lik cıbır versin:queen:
ben zaten yasaklıyım. hem motor mumya gibi sarılı yatıyor hemde eğliyet yok çıkamıyorum öyle her zaman. ama haftazonu bi sürücü kursunun kapısını çalacağım galiba. senin yasak ne zaman bitiyor.
merhaba arkadaşlar ben geldim