[Eskişehir - MT]

maşallah bora ağam.sendede ne mide varmış ya.
helva yiyince kilo yapıo.2 ekmek yiyince yapmıo
maşallah

alırsın nisana yetişirsin rahat rahat 1.5 içinde alrısın ehliyeti

torento_1987 sende cbf var herhalde nasıl bi makina??
inş bende ondan almayı düşünüyorum ama..

iidir ya tavsiye ederim az parayla çok yol gider benzincilerle fazla muhattab olmazsın, sağlam, şimdilik bi sorun çıkarmadı ama, bi kaç eksik var işte(devr saati,4 lü flaşör,en önemlisi eksoz sesi ), onları benim gibi gözardı gelirsen süper bi makina..

ilerde racing düşünürsem şu suzuki benimde aklıma yatmaya başladı yaaa, çok güzel bi makina,, ama r1. e de tavım :queen::p:cherry:

cümleten s.a iridyum bujiyi taktım degısen tek sey sımdılık egsos kokusu cıkarınca cekıs perf yakıt gıbı her turlu konuda bılgı verecegım ii geceler
saygılarımla

eray bence senin tarz motorlarda iridyum bujinin hiç bir faydası yok herseyden önce devir ve ivmelenme farklı bence fazla paraya yazık etme çünkü bende denedim daha önce birşeye benzemedi bendede 250cc vardı bilakis onda denedim amma 4 silindirlilerde fark yaratıyor bilgin olsun

eray bence senin tarz motorlarda iridyum bujinin hiç bir faydası yok herseyden önce devir ve ivmelenme farklı bence fazla paraya yazık etme çünkü bende denedim daha önce birşeye benzemedi bendede 250cc vardı bilakis onda denedim amma 4 silindirlilerde fark yaratıyor bilgin olsun

Evet abi haklısın zaten benim motorcuda öyle dedi pek bi fark olmuyomuyormuş:pale:

Burak bişi sorucam hani bi abi vardı Fethi abilerin yanında Kawas zx12r var titanyum egzoslu,hatta kasap işte o abinin adı neydi ya :cherry: Bugün saat 9 gibi yunusemre caddesinde kız arkadaşımla otobüs bekliyoruz o sırada oradan bir motor sesi ama ne güzel bi ses...Etrafımızda otobüs bekleyen bi sürü kişi...Tam önümüzden geçiyorken bir ara gazı verdi ben elimde olmadan "HEYT BE" diye bağırmışım...:cherry:Öyle bir bağırmışım ki duraktaki herkes dönüp bakmaya başladı hatta ve hatta motordaki abimizde dönüp baktı siz düşünün artık o motorun sesinden benim sesimi duyduğuna göre ben inletmişim ortalığı:cherry:Çok utandım sonra ama ne fayda :cherry:Millet içinden deil midir nedir demiştir kesin:cherry:Deliyim kardeşim motor delisiyim:queen:Kız arkadaşımda dönmüş bana
"Ya Hamza marta kadar dayanamayacaksın bak gel sözünden vazgeç diyo":cherry:

Sözüm var marta kadar çıkarmayacağım motoru yoksa öpücükler gidiyor:queen:Öyle bir iddiaya girdik ki o kazanırsa bi daha beni hiç öpmeyecek ben kazanırsam öpmelere devam hemde ben yeter artık diyene kadar aralıksız:queen::queen::queen:

İyi geceler millet...

Muhabbet iyi gidiyor. Ben de yazayım bişeyler dedim...:cherry:

Patron bana inat yapıyo...:p:p Ben 2 gün dükkanı boşladım. Getirmediği motosiklet kalmadı... :queen::queen:

Yaz gelsin. Alpu veya Çukurhisar'a göndermek için anahtar göstermesi gerekecek. Şahinle biyere gönderemez, gitmemm :p:p :cherry:

Faruk :mrgreen: seni yanlış tanımışız. :queen: Bu ne :mrgreen: Youtube'lere de mi çıkacaktın.. :cherry::cherry:

viravira26 aramzıa h.g arkadasım ıyı cruıserları 5 ledık

hoşbulduk arkadaş.

Günaydın eskişehir

aramıza hoşgeldin viravira26Senin ismin cismin nedir hiç tanıtmamışın kendini yhauw:bounce:ben Ahmet şimdiden memnun oldum:cat:[/QUOTE]

memnun oldum ahmet. adım ali. geri kalan bilgilerimi tanışma bölümünde bulabilirsin. orda gerekli bilgileri verdiğim için her girdiğim yeni topicte yazmadım.

Son düzenleme:
Evet abi haklısın zaten benim motorcuda öyle dedi pek bi fark olmuyomuyormuş:pale:

Burak bişi sorucam hani bi abi vardı Fethi abilerin yanında Kawas zx12r var titanyum egzoslu,hatta kasap işte o abinin adı neydi ya :cherry: Bugün saat 9 gibi yunusemre caddesinde kız arkadaşımla otobüs bekliyoruz o sırada oradan bir motor sesi ama ne güzel bi ses...Etrafımızda otobüs bekleyen bi sürü kişi...Tam önümüzden geçiyorken bir ara gazı verdi ben elimde olmadan "HEYT BE" diye bağırmışım...:cherry:Öyle bir bağırmışım ki duraktaki herkes dönüp bakmaya başladı hatta ve hatta motordaki abimizde dönüp baktı siz düşünün artık o motorun sesinden benim sesimi duyduğuna göre ben inletmişim ortalığı:cherry:Çok utandım sonra ama ne fayda :cherry:Millet içinden deil midir nedir demiştir kesin:cherry:Deliyim kardeşim motor delisiyim:queen:Kız arkadaşımda dönmüş bana
"Ya Hamza marta kadar dayanamayacaksın bak gel sözünden vazgeç diyo":cherry:

Sözüm var marta kadar çıkarmayacağım motoru yoksa öpücükler gidiyor:queen:Öyle bir iddiaya girdik ki o kazanırsa bi daha beni hiç öpmeyecek ben kazanırsam öpmelere devam hemde ben yeter artık diyene kadar aralıksız:queen::queen::queen:
benim anlaşmaya biraz benziyor,tabi Martı beklemiyorum ben:queen::queen::queen:
hoşbulduk arkadaş.

Günaydın eskişehir

aramıza hoşgeldin viravira26Senin ismin cismin nedir hiç tanıtmamışın kendini yhauw:bounce:ben Ahmet şimdiden memnun oldum:cat:

memnun oldum ahmet. adım ali. geri kalan bilgilerimi tanışma bölümünde bulabilirsin. orda gerekli bilgileri verdiğim için her girdiğim yeni topicte yazmadım.[/QUOTE]

Günaydın Ali abi.Bilgileri şimdi kontrol edecem de link verseydin daha kolay olurdu:queen:amma çok şey istiyorum haaa:cherry:

MT Eskişehir ne zaman kalkıyor yaw. kimsecikler yok ortada. hunter sen niye erken kalktın ki.:farao: yat sende.

MT Eskişehir ne zaman kalkıyor yaw. kimsecikler yok ortada. hunter sen niye erken kalktın ki.:farao: yat sende.

abi millet çoktaaan kalkmıştır da iş yerlerinde mesaiyi yarılamıştır bile:bounce:
Ben malum öğrenci olmamdan dolayı tatildeyim.ama bugün gerçekten erken kalktım,eee dün akşam 21:00 da yattım sabah 09:00 da kalktım:queen::queen::queen: geç bile aslında:cherry:

abi millet çoktaaan kalkmıştır da iş yerlerinde mesaiyi yarılamıştır bile:bounce:
Ben malum öğrenci olmamdan dolayı tatildeyim.ama bugün gerçekten erken kalktım,eee dün akşam 21:00 da yattım sabah 09:00 da kalktım:queen::queen::queen: geç bile aslında:cherry:

haklısın hunter millet çalışıyor. neyse bende çalışıyorum ama yazma fırsatım var şükür. :)
hunter hangi okula gidiyosun.

benim anlaşmaya biraz benziyor,tabi Martı beklemiyorum ben:queen::queen::queen:

memnun oldum ahmet. adım ali. geri kalan bilgilerimi tanışma bölümünde bulabilirsin. orda gerekli bilgileri verdiğim için her girdiğim yeni topicte yazmadım.

Ahmet senin anlaşma nasıl :bounce::cherry:

headhunter251' Alıntı:
Günaydın Ali abi.Bilgileri şimdi kontrol edecem de link verseydin daha kolay olurdu:queen:amma çok şey istiyorum haaa:cherry:

Günaydın herkese bugün bir değişiklik yaptım ve 11 de kalktım gözlerimden uyku akıyor ama üç beş kere yıkarım yüzümü olur biter....:wiinkk:Bugün hava güzel görünüyor hadi bakalım yasağı olmayan motorcular sizleri yollarda görmek isteriz:cherry:Yol kenarında boynu bükük,motos,klet montuyla giden siyah saçlı ve hüzünlü bir genç görürseniz işte o benimdir korna çalmayı unutmayın bende el sallarım :salut: :queen:

Ahmet senin anlaşma nasıl :bounce::cherry:

Günaydın herkese bugün bir değişiklik yaptım ve 11 de kalktım gözlerimden uyku akıyor ama üç beş kere yıkarım yüzümü olur biter....:wiinkk:Bugün hava güzel görünüyor hadi bakalım yasağı olmayan motorcular sizleri yollarda görmek isteriz:cherry:Yol kenarında boynu bükük,motos,klet montuyla giden siyah saçlı ve hüzünlü bir genç görürseniz işte o benimdir korna çalmayı unutmayın bende el sallarım :salut: :queen:

ben zaten yasaklıyım. hem motor mumya gibi sarılı yatıyor hemde eğliyet yok çıkamıyorum öyle her zaman. ama haftazonu bi sürücü kursunun kapısını çalacağım galiba. senin yasak ne zaman bitiyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
işte allah sana 1250cc'lik cıbır versin:queen:

Aminnnnnnnnnnnn :p

Yeni gelenler hoşgeldiniz sefa getirdiniz :rendeer:

Allahım şu foruma bir gün kalıcı bir bayan üye olsun yaaaa :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar