[Eskişehir - MT]

viravira26 aramıza hoş geldin bizde scooter racing tuning naket copeer cros ayrımı yok::tutkuy:: ama şarzlılar hariç onlar bisiklet:farao:

Selamlar Arkadaşlar. Nasılsınız ?

Saol sen nasılsın:rendeer:

Eveeeet arkadaşlar bugün inci tanem izmir'e dönüyor...:salut:Gece 12de göndericem otogardan çok canım sıkkın:salut:Sabahtan beri evdekilerle kavga ediyoruz ve çok ama çok bunaldım bu durumdan...Sanırım kursu bırakıcam ve izmirde asos hosting die bi firmada web tasarımcı(webmaster) olarak işe başlıcam adamlar olumlu yanıt verdi ama üni işi kesinleşmeden birşey demek istemiyordum ancak bugünkü kavgalar ve onun izmire dönmesi canımı sıktı ve gitmeye karar verdim bakalım iki haftaya kadar fikrim değişmezse gidiyorum:pale:

*viravira abi ben Atatürk And. meslk. lisesi Raylı Sistemler Teknolojileri son sınıf öğrencisiyim.Numaram da 112 benim yaaa:bounce:

*hamza benm anlaşma biraz karışık daha sonra anlatırım oke?:wiinkk:

Bugün ismail abmin XTnin blok alt muhafaza demiri üzerinde biraz modifikasyon yaptık:)İşte şu elinde görmüş olduğunuz parça var ya.hah onun kenarları açıktı o yan taraflar kapatılıp uygun boyutta delikler açtık...abiiii nereye bakıyon bu tarafa baksana yaaa:mrgreen:

heh şimdi oldu şöyle haber muhabirleri gibi tanıt biraz parçayı:p

bu da XT nin yalnız çekinmek istediği bi kare:p

abim bu resme biraz kızar gibi ama neyse:cherry:Burda da kalite kontrolü yapılıyor.Ne de olsa alt muhafaza demiri değil mi yani:queen:

Artık son olarak boyamaya çalışma anları.Aslında yarın boyayacağız ama adam duramıyo ki.başladı sandalye üzerinde sıkmaya:)

Bu karede ise XTnin geldiği ilk saatler.Akşamleyin okuldan geldim.telefon çalıyo bizim ismail.umut bilir kendilerini:wiinkk:Neyse bu iki ismail çıkmışlar dağa beni çağırıyolar XT den haberim yok benim o zaman...Neyse durur muyum hemen Atladım KocaKurt'a bastırdım bozdağa,bir de ne göreyim:cyclopsanKarşıdan biri tozu kaldırmış arkasına dağı dereyi yarıp geliyo...OLDCITYBOY ta ta ta taannnnn. Reklam gibi oldu yha.Neyse uzun lafın kısası bu resimde işte o zamandan kalma:cherry:

kalite kontrol iimiş.aslında ismail abi bana dieydi ben kontrol ederdim ismial abiyi ama nese.

delikler aslında birazdaha simetrik olsaymış daha ii olurmuş gibime geldi

:

*hamza benm anlaşma biraz karışık daha sonra anlatırım oke?:wiinkk:

Bugün ismail abmin XTnin blok alt muhafaza demiri üzerinde biraz modifikasyon yaptık:)

Tamam ahmet msnde falan konuşuruz :wiinkk:

İsmail abi blok koruma demiri sağlam mı koruyo mu abi blokları:queen:Alınma İsmail abi şaka yapıom he:rendeer:

umut nası kaçıyom ama yakalayamadın beni atatürk'te :queen::queen: scooter işte. sen 3e atana kadar ben 70i geçtiydim :):):)

sinan abi benim makine 2 de 80 gördüğü için gerek yok.ayrıca yakalayamamamın nedeni daha doğrusu yakalamamamın nedeni bizim ali tırtstı biraz.ondan yanlış olmasın yani:p:p

isoooo nerelerdesin duyduy güme gittin abeyyy:p

mrb emin abi:)

ismail abi oku bunu:
-abi foto için bana kızma.Sen kendin durdun öyle:queen:benim işim sadece foto çekmekti:mrgreen:

şiiiişşşt noluyo bakiim beni geç felan.CıBıR'a laf yok o benim ikinci motorum olabilir ileride.Kızdırmayın CıBıR'ı yoksa Koca KocaKurt'larla kapışırsınız haaaa:bounce:

Tarih: 01 MART 2008
SAAT: 23:00
MEKAN:Ömür Yolu

Kapışma teklif ediyorum:queen:Hadi beni geçin :p Ama üst limit 250 cc :mrgreen:Büyük cc ler karışmasın bu işe :mrgreen:

sinan abi benim makine 2 de 80 gördüğü için gerek yok.ayrıca yakalayamamamın nedeni daha doğrusu yakalamamamın nedeni bizim ali tırtstı biraz.ondan yanlış olmasın yani:p:p

isoooo nerelerdesin duyduy güme gittin abeyyy:p

bak bak biliyom mahsus yaptım zaten bende. sen döner döner geçersin beni :mrgreen: bi ybr alıyım da sen gör o zaman :)

şiiiişşşt noluyo bakiim beni geç felan.CıBıR'a laf yok o benim ikinci motorum olabilir ileride.Kızdırmayın CıBıR'ı yoksa Koca KocaKurt'larla kapışırsınız haaaa:bounce:

Tarih: 01 MART 2008
SAAT: 23:00
MEKAN:Ömür Yolu

Kapışma teklif ediyorum:queen:Hadi beni geçin :p Ama üst limit 250 cc :mrgreen:Büyük cc ler karışmasın bu işe :mrgreen:

aha acaip gazladım milleti hee :queen::queen::queen:

sana da meraba emin :)

gel sen benı gec lem

az kaldı olm. en az 4e ya da 5e atana kadar son hıza çıkana kadar geçemicen beni gör aha yazdım buraya bak :cat::p

Konuyu Toplam 8 üye okuyor. (8 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
digi_boy26, gripi, just_hmz_26, eminn26, headhunter251, umut_utu, camakosea, mterayes26

camakosea hoşgeldin. tanıstsana kendini az bişe :) gripi eminn26 çekingen durmayın ya atlayın muhabbete. bakın eraya olm bi sus da caracal'ın MOTORUN soğusun bee :queen::queen::queen::queen::wiinkk:

Son düzenleme:
Konuyu Toplam 8 üye okuyor. (8 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
umut_utu, digi_boy26, gripi, just_hmz_26, eminn26, headhunter251, camakosea, mterayes26

ilk kez misafirsiz bu kdr kalabalık olduk herhalde yaw:p

sinan abi... ybr falan farketmez.faruğa sorabilirsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar