eray geçmiş olsun.öküzle öküz olmamak lazım.bende çok sinir oluyorum bazen ama içimden küfürü basıp geçiyorum.bu odunları yontmaya kalksak 2.keresteciler sitesini kurmak lazım.boşver salla geç.
Bu arada Esk. MT den 4 kişi olduk salonda.Sağlıklı bir yaşam için çalışanlar olarak,devamını bekliyorum arkadaşlar.
s.a esk. mt, bugün hesapta bi kaç. abimizle birlikte , alpagut, ılıcalar mayıslar, yapıp geri döncektik ama saat 1 buçuk oldu kimseden ses soluk yok,, :silent:ale:
Hayırdır Bora abi nesi var makinenin...
çakma _limuzinci' Alıntı:Bora abin senide mi kendisine benzetti canım kardeşim yaaaa
he ya. bora abim beni rambo kimin yapıcah yaa.Bu arada ismail abimi de bugün başlattık idmana.Askerlikten kalma vucudu hala sağlam maaşallah:wiinkkne dimek gız bu şindi senidemi benzetti ahmet kardeşimi rambo gibim yapacağım asıl sizlerde spor yapın yaşınız daha genç çakma limuzinci seni :mrgreen:

ismail abinin 2 günlük işi var daha.ondan sonra ismail abi kayıp.arıcaz abin nerdesin yataktayım leaaayn kalkamıom dicek
bora abeyy senin program daha ağır olucak dedin ya bakalım biz ne hale gelicez hayırlısı bakalım..
motosikleti idman yaptığım salonun önünden çalmaya çalışmışlar çalamayıncada orasına burasına saldırmışlar acizlerbaya bir hasar var yaptırcaz artık özmertten aldığım disc klidi sağolsun çalınmakdan kurtardı beni klitde bozulmuş artık spiralle kesecez
eray
takma kafana 2 güne unutursun ayı olay 2-3 kere benim başımada geldi fakat birisinde ben baya kavga ettim sonra pişman oldum ama o an kendine hakim olamıyor insan türkiyede trafikde bu tip olaylar eksik olmuyor insanlar sinirküpü seyir halinde
ne dimek gız bu şindi senidemi benzetti ahmet kardeşimi rambo gibim yapacağım asıl sizlerde spor yapın yaşınız daha genç çakma limuzinci seni :mrgreen:
motosikleti idman yaptığım salonun önünden çalmaya çalışmışlar çalamayıncada orasına burasına saldırmışlar acizlerbaya bir hasar var yaptırcaz artık özmertten aldığım disc klidi sağolsun çalınmakdan kurtardı beni klitde bozulmuş artık spiralle kesecez
ne dimek gız bu şindi senidemi benzetti ahmet kardeşimi rambo gibim yapacağım asıl sizlerde spor yapın yaşınız daha genç çakma limuzinci seni :mrgreen:
aytaç sen benım dukkanın oralara gecen sene cok gelmıstın taşbasına senı şimdi daha ıyı hatırladım
He ya. bora abim beni rambo kimin yapıcah yaa.Bu arada ismail abimi de bugün başlattık idmana.Askerlikten kalma vucudu hala sağlam maaşallah:wiinkkek zorlanmadı ama kendi kendini iyi gaza getiriyooo:queen:
Bu da idman sonra ki hali![]()
mt-eskisehir-body timi
bora-ismail-ahmet-umut
kulağa hoş geliyo dimi :queen: :queen: :queen: