[Eskişehir - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgelmişsiniz bakalım. Erkek erkeğe güzel bir ortam yaratmışsınız, afferim :cherry:

yok yahu bayanda vardı da fotoğraflara çıkmak istemedi :D ama ben yinede bi kaç kareye aldım hihi =) yarın koyarız görürsünüz.gelmeyenler çatlasın hıh!

merve de ünlü oldu bu arada herkes bi bayan gördüm sanki dio tweety edasında haha =))))))) bi dahaki toplantıya da çağırcam;gel mervecim MT'nin şaklabanı:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hişt dedikodu yapmayın. Bayanlara iyi davranın da üye olsunlar, toplantılara katılsınlar :cherry:

Aksi taktirde ben yapayalnız kalıyorum. Süleyman göndermiyor toplantılara :salut:

dermişimmm :queen:

Arkadaşlar bu kımıl zararlısı mete_hanı kaale almamanızı reca ediyorum benim olmadığım vakitlerde aleyhimde atıp tutuyormuş onun birkaç fotosunu koyayımda füreği yakından inceleyin

mete_han = fürek

8fphqpv.png

822vh21.jpg

cimg2619small5al.jpg

pandametevp5.jpg

070116073625cd8.jpg

070116073140nq0.jpg

6atxowo.jpg

devamı gelecek
...

abavvv metehan abi bunlar ne böleee.bariz dumur oldum seni yanlış tanımışız :D :D muhattap olmayalım bi daha :p :p şaka şaka hehe :p

Yatmak lazım artık dimi:cherry:Yeterince yorucu bi gündü zaten...Herkese iyi geceler yada günaydın...Öyle bişi işte:mrgreen:

Yatmak lazım artık dimi:cherry:Yeterince yorucu bi gündü zaten...Herkese iyi geceler yada günaydın...Öyle bişi işte:mrgreen:

yatmak lazım da...ya adama huzur batıyorsa ben gibi:p Merhaba Esk. MT gecenin bu saatinde uyuyanlara iyi uykular bol pireli geceler:p,uyumayanlara ööle bişiler diliyorum işte:cherry:

ben yatıyorum artıkın hadin güneş doğduğunda yatağınızadan tebessüm ile uyanabilmeniz ümidiyle...umarsız bir çocuk gibi:)

neredeyse toplantıdaki kimseyi tanımıyorum :pale:
sezonu açar açmaz motosikletimle ordayım inşallah :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar