abi hayırlı olsun yeniden. insan bi resmini koyar (ismail dayımın burdamısın

)
kardeş kimsenin terbiyesizlik yaptıgı yok o zaman herkes kendi kendine takılsın
Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin abislm hamit resimdeki motor(avatar)
Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin abi![]()
airbrushdan geçtim bakalım çalışacak mı bi deneyeyim bayadır yatıyor tembel tembel.. :mrgreen:bende senin macit'i merak ettim abi.çift silindirmiş ya. airbrush yapalım ona tam harley sansın kendini garibim
![]()
Arkadaşlar napıyorsunuz siz ya bi bardak suda fırtınalar koparmışınız hafta sonuna bir toplantı yapalım yeni arkadaşlarla yüzyüze tanışma fırsatımız olur böylelikle
mt 'nin yarısıda buradaymış
Konuyu Toplam 15 üye okuyor. (12 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)
bbaday, mterayes26, just_hmz_26, torento_1987, hdeniz, muratd, headhunter251, AS_DOPER, digi_boy26, oldcityboy, GökhanYENİCELİ, halidbin
airbrushdan geçtim bakalım çalışacak mı bi deneyeyim bayadır yatıyor tembel tembel.. :mrgreen:
Benimmm olacaksınnn...benim olacaksınnn ülennn...:cherry:
Adamım..kankam...yiğidim...erkeğim...kardeşim...dostum...nartanem ...
nurtanem...birtanem...
garagtersizim...sapığım...şereflikoçhisarım..
arım...balım peteğim...gülüm...portakalım...:queen:
Sen gel Istanbıla gezdirir tozdururum...1 gayme harcatmam...gözünü açarım yavrım senin ben...bak peşine kimseyi takma he...otelmi lan burası hibinyo...:queen:
tek seni arzularım...edeleli vicidını sedece ben görmek isterim...bana bisepslerini göster yavrım...hormonlu patdisim...:queen:
olm bekliyoz işte...cbf 150 var makina ama...sen zzr 1400 ler görmüş adamsın...bizim düldülü motordan sayarsan onla gezerik ...
beklerim...sana kapımız açık...ok...
Cumartesi 17 ye kadar çalışırım...Ruh bedenden ayrılır belki o zaman izinli olurum Cumartesi için...Buraya Cumartesi akşamı gelirsen daha makbule geçer...Pazar günü sana aitim...alem bana hasta ben sana haşin badici...:queen:
Benimmm olacaksınnn...benim olacaksınnn ülennn...:cherry:
yiğidim...erkeğim...nartanem ...
nurtanem...birtanem...
...sapığım...balım peteğim...gülüm...portakalım...:queen:
gözünü açarım yavrım senin ben...bak peşine kimseyi takma he...otelmi lan burası hibinyo...:queen:
tek seni arzularım...edeleli vicidını sedece ben görmek isterim...bana bisepslerini göster yavrım...hormonlu patdisim...:queen:
badici...:queen:
gökhan bende scootercuyum sıkıysa dalga gecsinler o zaman sorarımWay be 17 kişi:queen: şu tartışma bitti dimi artık :farao: yoksa bir müddet daha yazmicam Digi_Boy26 scooter en iyisi dostum zoruna gidecek bişey yok ben motorumdan memlunum vitesli 150cc likler baş edemiyor önce yakalasınlar sonra dalga geçsinler eğer scooterlarla dalga geçen varsa :queen::queen::queen: