[Eskişehir - MT]

slm mteskişehir ailesi size bişey soracağım ksr bkm'yın bu mondial kt125'in eskişehirde 250cc'liğinin olduğunu duydum aslı varmı yaww

bilen arkadaşlar size zahmet çzele msj atarsanız sevinirim

iyi akşamlar eskişehir mt ne var ne yok nasılsınız yaw :)

ya ben o motoru gördüm esk te:):):)
adam sadece baştaki biri sökmüş sonuna yapıştırmış kt125 ken kt251 olmuş sadece olan bu hatta motor coğunlukla picolo barın oralarda duruyodenkgelirsin belki...:):):)

Son düzenleme:
iyi akşamlar eskişehir mt ne var ne yok nasılsınız yaw :)

ya ben o motoru gördüm esk te:):):)
adam sadece baştaki biri sökmüş sonuna yapıştırmış kt125 ken kt251 olmuş sadece olan bu hatta motor coğunlukla picolo barın oralarda duruyodenkgelirsin belki...:):):)

abi yapma Allah'ını seversen adam karaman'dan yazıyo nasıl denk gelsin:p

melocan abi hiç denk gelmedi ama eğer ki görürsem tabi ki yazarım nasıl bişi olduğunu:cat:

Herkese iyi sürüşler...

Şehit ailelerine Allah'tan sabır diliyorum.Allah Şefaatini ve Rahmetini hem Şehitlerimizden hem de Milletimizin üzerinden eksik etmesin:salut:

abi yapma Allah'ını seversen adam karaman'dan yazıyo nasıl denk gelsin:p

melocan abi hiç denk gelmedi ama eğer ki görürsem tabi ki yazarım nasıl bişi olduğunu:cat:

Herkese iyi sürüşler...

Şehit ailelerine Allah'tan sabır diliyorum.Allah Şefaatini ve Rahmetini hem Şehitlerimizden hem de Milletimizin üzerinden eksik etmesin:salut:

saol kardeş

motor tip olarak 125 kt ile aynı fakat motor 250cc sıfır olarak satılıyormus burada mondialin servisindeki ustanın ortağı eskişehirde işe başlamış o demiş 250cc var diye aslı varmı bi soryım dedim

arkadaşlar şimdi şehit evinden geldim yarın videoları koyacam arkadasşlar lütfen duyarlı olalım bazıları dalga geçiyor

Duyuru

Arkadaşlar bugün tek kişilik konvoy halinde şehir turu attık arkadaşla espark ın orlarda birisi durdurdu bugün akşam saat:20.00',da sıhhıye kavşağında yediden yetmişe motorlu grup ŞEHİT'LERİMİZ için kornalarına basacaklarmış bana dediler ne kadar tanıdığın varsa davet et diye bende bugün 4-12 vardiyasına gittiğim için gelemiyorum :pr: .İmkanı olan katılsın (BAYRAK'LARIMIZI UNUTMAYALIM)

:=)

headhunter251´isimli üyeden Alıntı
abi yapma Allah'ını seversen adam karaman'dan yazıyo nasıl denk gelsin

melocan abi hiç denk gelmedi ama eğer ki görürsem tabi ki yazarım nasıl bişi olduğunu

Herkese iyi sürüşler..

yok kardeş motoru öyle tarif etmişler bende gördüm durdum baktım hatta ordan biliyorum dikkat et seninde karşına cıkar görüsün belki çarşı karakolu picalo barın o aralarda biyerde bir kaç kez gördüm yalana borcumuzda yok :):):)

ya motorun değişen bi şeyi yok aynı kt 125 zaten kt 125 adam yazıları sökmüş yapıştırmış belli yaniiiii....

gelirse görür yaw adam niye gelmesin belliki bu işe baş koymuş :):):)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şehit cenazesini yüzlerce kişi karşıladı
ESKİŞEHİR (İHA) - Hakkari'de düzenlenen hain saldırı sonucu şehit olan Astsubay Çavuş Soner Özübek'in cenazesi, memleketi Eskişehir'e getirildi. Şehidin cenazesini, evinin önünde toplanan yüzlerce kişi alkış ve sloganlarla karşıladı.

Hakkari'de şehit edilen 12 asker arasında yer alan Astsubay Çavuş Soner Özübek'in cenazesi, askeri uçakla memleketi Eskişehir'e getirildi. 1. Hava Üssü'ne inen uçaktan askeri ambulansa alınan şehidin cenazesini, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Asker Hastanesi'ne götürüldüğü esnada ailesinin yaşadığı Şeker Mahallesi Kırım Caddesi Çağdaş Sitesi önünde toplanan yüzlerce kişi karşıladı. Alkış tutup, "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" sloganları atan vatandaşlar, gözyaşlarına boğuldu.

Ağabeyi de Hakkari'de asker olan Soner Özübek'e haklarını helal eden ve şehitten de helallik dileyen vatandaşlar, edilen duaya toplu halde katıldı. Şehidin cenazesini taşıyan ambulans ve beraberindeki polis otoları ve askeri araçlar, duanın ardından hastaneye hareket etti. Bu arada, şehidin ailesinin oturduğu sitenin girişine komşuları tarafından fotoğrafı ve "Şehitler ölmez. Şehidim seni asla unutmayacağız. Vatan sağolsun" yazılı pankart asıldı.

Öte yandan onlarca motosiklet tutkunu, şehidin baba ocağının bulunduğu cadde üzerinde Türk bayraklarıyla tur attı. Toplu hareket eden motosiklet sürücüleri vatandaşlardan yoğun alkış aldı.

1 yıllık astsubay ve bekar olduğu öğrenilen Özübek'in cenazesi, yarın Reşadiye Camii'nde öğle namazına müteakip düzenlenecek askeri törenle toprağa verilecek. Cenaze törenine, Maliye Bakanı ve AK Parti Eskişehir Milletvekili Kemal Unakıtan'ın da katılacağı öğrenildi.

eren hemen cakmıssın valla hberı bugun sende kı motor kımındı pek 2 zamanlıya benzemıyodu da :D es tv dekı hberıde kacırdık

_Si_BeMoL_;' Alıntı:
Öte yandan onlarca motosiklet tutkunu, şehidin baba ocağının bulunduğu cadde üzerinde Türk bayraklarıyla tur attı. Toplu hareket eden motosiklet sürücüleri vatandaşlardan yoğun alkış aldı.

Arkadşlar bizden katılan olmadı mı :silent:

kask.jpg

Son düzenleme:
hacım bende çok gelmek istiyordum ama sağlık sorunları dolayısıyla gelemedim
ŞEHİTLERİMİZE ALLAHDAN RAHMET AİLESİNE VE YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI VE SABIR DİLİYORUM

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dun tam kadro konvoydaydık..hatta domınos tayfası bıle geldı :)
eray dun bındıgım motor bızım yesıl crosscunun yesıl crossuydu :) mehmette gelırdı ama mesaısı wardı oda saolsun motorunu werdı bızde katılabıldık..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar