[Eskişehir - MT]

eray tekrar gecmiş olsun kardeş yapılacak bi şey varsa adresi biliyosun tez zamanda iyileşirsin ucuz atlatmışın verilmiş sadakan varmış allah beterinden saklasın trafik bu içinde hepsi var...
selam ve saygılarla...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ummet abı hosgeldın..işler yuzunden gorusemıcez galıba ama sana ıyı yolculuklar..
arkadaslar ismail haklı galıba..para toplıyalım bı kurban kestırelım herkesın motoruna 1 damla kan surelım..walla basımıza gelmedık kalmadı..

ismail abi ayarla sen seyfoyu.o dünden razı zaten.
eren beyim sen motoru çıkarana kadar biz 2. kuzuyu keseriz.sen daha bakarsın.
ben kanında değilim etindeyim ortamındayım:p zuhahaa

Arkadaşlar;

* Eğer acil işiniz veya ulaşmanız gereken bölge yoksa; çarşı içine girmeyin. Çarşı için derken kastım ;
Yunusemre Cad, Cengiz Topel Cad, M.Kemal Atatürk Cad, (Hava Hast. önündeki Cad.) Sivrihisar Cad.
Bu caddeler yerine her zaman alternatif ve tenha caddeler/arayollar var. Onları kullanın!

* Büyük caddelerde belediye sulama yapıyor. Yağlı ve tozlu yol, suyu görünce iyice kaygan hale geliyor. En büyük tehlikede buralarda!

* Çevre yolundaki balık sırtı diye tabir edilen, tekerlek izlerine de dikkat edin. Kontrolü kaybetmenize sebep oluyor.

* Yine çevre yollarındaki trafik ışıklarına dikkat edin. Bazen Kırmızı ışık ihlali yapan kamyonlar olabiliyor.

Trafikte her zaman tehlike var ama bu bahsettiğim yerlerde gün yok ki vukuat olmasın... :pale:

--- --- ---

Eray, aracın bilgilerini tekrar versene. Yarın sanayi tarafına gidersem, kaportacıları dolaşayım. Belki denk gelirim...:cat:

ummet abı hosgeldın..işler yuzunden gorusemıcez galıba ama sana ıyı yolculuklar..
arkadaslar ismail haklı galıba..para toplıyalım bı kurban kestırelım herkesın motoruna 1 damla kan surelım..walla basımıza gelmedık kalmadı..

Ben varım :)

Toprağım' Alıntı:
ben kanında değilim etindeyim ortamındayım zuhahaa

Buna iki kere varım :queen::queen::p

ASLIMM,
kanımca sen artıkın sadece nasılsınız die sormak için girmeye başladın.sende katılsana muhabbete artıkın yaw.

ozi sende valla billa aldın ehliyeti tutamıycak kimse.sen nie kestin irtibatı mt ile onu anlamadım.bulmuşun kendine bi mustafa onla takılır olmuşun.

ozi sende valla billa aldın ehliyeti tutamıycak kimse.sen nie kestin irtibatı mt ile onu anlamadım.bulmuşun kendine bi mustafa onla takılır olmuşun.

buradayız ya umut faruk nerede asıl o kayıp bizi istesen bulursun çarşıdayız hep yada ömürde :queen::queen::queen:

erey kardesım cok gecmıs olsun

eray kardeşim cok cok geçmiş olsun.
düm akşam üzeri muttalıp mezarlığı ışıklarında gecince bi kango da rüfüj le arama girip aynasıyla bana çarptı.dövecektim..herifi ama.tatlılıkla hallettik.
malumunuz benim direksiyon alaska geyiğinin boynuzu misali hesap edemedi.
dingil herif ya.hem suclu hemde güçlü...bide utanmadan aynada bişi varmı diye bakyor ya....birine esaslı bir ders vermek lazım...

ısmaıl sen bosversene mehmet haklı suna carptım dede tam olsun

bence ısmaılın nıkını degıstırmezamanı geldı oldcityboy deyılde hayalet surucu yapalım

tahmın edıyorum ısmaıl nıye dıyodur MOTORUN USTUGUNDE VARMISIN YOKMUSUN BELLI DEYIL HAYALET GIBISIN onun ıcın ustune usluk dusuyosun carpıyosun bıde sucu karsı tarafa atıyorsun Allahtan adam ıyı bırısıymıs aynanın parasını ıstememıs:queen:

ASLIMM,
kanımca sen artıkın sadece nasılsınız die sormak için girmeye başladın.sende katılsana muhabbete artıkın yaw.

aklıma marcus500 gelı (ınş. dogru hatırlıyorumdur)

Son düzenleme:
eray kardeşim tekrar geçmiş olsun .
iyi dua ların için teşekkür ederim ama.. artık izmir deki büyük kavuşma işi yattı.(anladın sen onu:bounce:) ama ege turu ertelenmedi.

eray ım , iyileşirsen bayramdaki bursa planımızı. artçım olarak tamamlayabilrsin..

herkese iyi akşamlarr.!!!!

Son düzenleme:
slm

arkadaşlar macera konusunda bana takılabilecek cesareti olan varmı :silent:

:cat:pazar günü çalışmıyorum sadece haritada görünen yoldan gitmek isteyen varmı, gezi kararı alındıgında hava durumu herhangi bir seyi degiştirmemektedir:bounce:

mehmet abi nereye gidicez gidiceksiniz yada:D

Şu ana kadar sarıcakayada yani allahın dağında hatalı sollamadan dolayı ceza yiyen varmı acaba merak etdim biz bi ilki başardık umutla galiba:D:D:mrgreen:

kan olayı

eren haklısın para toplayıp bı dana kestırelım hepımızın tekerıne yetecek kadar kanı var nasıl olsa:cherry:

volakn ıyı guzelde eskısehırde yazöadıın cadde kalmamıs :cherry:

ersin adam cafer guvenın ordakı ısıklardan atalar caddesıne gıdıyomus ben ıse soldan vurdum ve burnuylada baska bır arabaya vurdu hepiniz duan edin su yakalansın agrıyan kasıklarımın hesabını soracam eger kacmasaydı davacı olmayacaktım ben ona gereklı cvbı verecem o gunu beklıyorum

Bütün Mtcilere Hayirli Geceler Olsun

GeÇmİŞ Olsun KardeŞİm
Son Durum Nasil İİmİsİn

Son düzenleme:
selam mt. eskişehirliyiz ama kimse bişey yazmadı:p

motorum olunca katılırım belki size
scooter alırmısınız aranıza:p

Dün gece saat 12:00 de başlayan Mantı serüvenimiz saat 02:00 da son buldu.
Alem FM'deki Matrax adlı radyo programını dinleyen herkesin geldiği Haller Gençlik Merkezi önünde yaptığımız mantıyı afiyetle yedik.
Üzerine çay içtik, çerez ve muhabbet de vardı... :cat:
Sayımız 30'u geçiyordu. Fotoğrafta görüldüğü gibi topluluğu görenlerin ihbarı üzerine gelen polisler de mantıdan nasibini aldı...:mrgreen:

gece_piknigi_2.jpg

gece_piknigi_3.jpg

gece_piknigi_4.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar