[Eskişehir - MT]

vayyy bende matrax ı bi zamanlar dinlerdim.artık o saatlerde fırsatım olmuyor..:p. bak tüh. kaçırdım şimdi. ya. zeki kayahan coşkun a slm larr.

Son düzenleme:
norace aramıza alıp alamama konusunu yüce divanımıza danışmamız lazım önce:pdeeermişim.Sorman hata bence burayı takip et buluşmalarda çıkar gelirsin daha yakından tanışırık.keşke ismini verseydin bu arada ben Ahmet,ismini bilmesemde memnun oldum gibi bişiy oldum:)

Nuri sen gelir miydin buralara yhauw.Yoksun ne zamandır forumlarda:cyclopsanSenin de gecen hayırlı olsun kardeşim

Volkan abi bakıyorum sahuru dışarıda yapıosun ii walla mantılar filan:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
len wolkan az serefsız degılsın haa:p
arkadası ewe bırakcam dıye cıktın mantı yemeye gıttın olemı??
sorarım hesabını..

selam mt. songünlerde forum yavaş gibime geldi????

forum yavaş ola bilir biz hızlıyız merak etme, sen endurocusun galiba ama hiç görmüyorum nedense ?

selam mt. eskişehirliyiz ama kimse bişey yazmadı:p

motorum olunca katılırım belki size
scooter alırmısınız aranıza:p

ne olursan ol yine gel !
yaradılanı sevdik Yaradandan ötürü

mehmet abi nereye gidicez gidiceksiniz yada:D

Şu ana kadar sarıcakayada yani allahın dağında hatalı sollamadan dolayı ceza yiyen varmı acaba merak etdim biz bi ilki başardık umutla galiba:D:D:mrgreen:

birbirinizi mi solluyordunuz Allah aşkına anlatsana:cherry:

bu aksam çıkamadım pek keyfim yok herkese sevgiler, pazar günü biraz maceracı bi plan yaparsanız sevinirim :)

Son düzenleme:
kanımca hayatın anlamını çözdüm zuhahahaa

HAYAT 6000 DEVİRLE BAŞLAR 230 LA DEVAM EDERRRRRRRRR

Pazar Günü ABANT(yedi göller) e gelmek isdeyenler belirtsinler listeye eklemeye başlayayım hemen

Pazar Sabahı Saat 8:00 De hareket yerini hepbaraber belirleyelim ama ben muttalib kavşağının orda camii var orası derim yada muttalip sarıcakaya kavşağı da olabilir...

#Faruk(beyfa)
#Umut_Utu(umut)
#Sen?

umut hiç sormaya nasıl bişey olum o ya:):):)süüper bişi:)hayatım byunca üsdünden inmeye bilirim:):)
Ama Genede Enduro Yada Naket

Son düzenleme:
http://www.sahibinden.com/kazali_hy...rliksiz_2700WQQaXQQ4796825WQQpXQQdisplayitem?

allah korusun ya

ozi sen demiomuydun motordan inince ben üşüon die
sen git bi tur at gell

arkadaşlar bu gezi fasafiso değildir.haberiniz olsun.baya bi atraksiyon yapabiliriz isterseniz.jandarma abilerim müsade ettiği sürece zuahahaaa.

taş parçalı olmadıktan sonra her yola varım.
ozi sende gelsene viraj yaparsın

Son düzenleme:
Pazar Günü ABANT(yedi göller) e gelmek isdeyenler belirtsinler listeye eklemeye başlayayım hemen

Pazar Sabahı Saat 8:00 De hareket yerini hepbaraber belirleyelim ama ben muttalib kavşağının orda camii var orası derim yada muttalip sarıcakaya kavşağı da olabilir...

#Faruk(beyfa)
#Umut_Utu(umut)
#Sen?

umut hiç sormaya nasıl bişey olum o ya:):):)süüper bişi:)hayatım byunca üsdünden inmeye bilirim:):)
Ama Genede Enduro Yada Naket

char kasacam yoksa gelirdim :mrgreen:

umut_utu' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/kazali_hyo...QQdisplayitem?

motosiklet 2büklüm olmuş 2700 istiyo birde motor bloğunda birşey yok yazmış

Son düzenleme:
allam allam ya elim kolum titriyo hala:):)zuha manyakdı len:):):)ama enduronun tadı başka abicim!!

yazıyımmı bora abii

yaw bırak knight mıdır nedir ne idüğü belirsiz oyunu yaw.yol yap biraz.kışa antreman olur hem.

le ozi hakkını helal et.sen viraj yapmıon ha.ömürde köprüye gelirken,virajı alırken dizi çıkaran ben deildim dimi zuhahahaa

faruk olum 4 silindir yaw.başka bişi deil.beni 2 silindirde kesebilir belkim dl falan:pzuhahhaaa.ama sen fena kapıldın bu akşam 200 falan ne edion olum :p
ama ben senden çok gördüm zuhahahha

gökhan abiiyi yedim bu arada zuhahaha.ama ii gidio alet

bu arada faruk naket deil naked(neykıd).ne o ole maket gibi.küfretme motora(neykıdlara)

Son düzenleme:
nerde geçdin len 200le...:) ben sadece kadrana bakdığımda başdaki 2 yi gördüm belki 299 belkide 201 dir onu bılmem birdaha denek lazım:):)::queen:

aha kimler geldi.cüneyt beyim nassınız.nasıl olduda gödük sizleri buralarda

umut_utu, BeYfa, ozi26, halidbin, bbaday

dayının fırsatı bulmuşken bakacaktın.

ozi çözmüşün artık sen bu teker işini be.ama biarz daha ilerletmen gerek kanımca.
kaldırabiliyorsan debriyajsızz

Son düzenleme:
oooooo cüneyt abim gelmiş:)cüneyt abi geliyomusun abanta yazayımmı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar