herkeze hayırlı akşamlar sinan abi kızmassan
sinan abi fz_6 tavsiye ediyonda ?... ne o hayırdır yakından mı gördun yokssa sürdünmü yada sadece gunun spesyel motorumu ? durup dururken nerden cıktı açep
yamaha fz (fazer) 600 . bnm askerden sonra aklımdaki motor o harika bir şey hızı fln da çok güzel
Eray karar ver adamım racing mi naked mı?Bu arada FZ6 yerine GSR 600ü tek geçerim ama FZ6'nın da hakkını yememek lazım.271 km/h :cherry:
ben dogam geregi endurocu olmam gerektigini ogrendim ve XT ARAMAYA koyuldum xt600veya xt 600r artık hangisi olursa. fz6 da güzel hakkaten banada gider ooo
şimdi şöyle bir durum var en başta fz6 racing naked karışımı değil direkt olarak naked.bazı şeylerin dışında(doğum,ölüm,hastalık vs...) karar verebilme özelliği biz insanlara ait ama bu özelliğinden faydalanmak istemeyen fayadalanamayan varsa o ayrı mesele :cat: ne tür motor alacağın senin elinde olan senin kararın dahilinde olan birşey o yüzden durup dururken alakasız laflar söylemenin anlamı yok :cat:
volkan abimden için söylemiştm ben onu hayati abimn msj.ına karşılıkbenm KOCAKURT yaralı,evde yatıyo ve hep durucak torunlarıma bırakacam bak evladım benden 5 ay büyük bu makine diye
![]()
Volkan motoru niye satıyon yav.Tarz değişikliği felan????
şimdi şöyle bir durum var en başta fz6 racing naked karışımı değil direkt olarak naked.bazı şeylerin dışında(doğum,ölüm,hastalık vs...) karar verebilme özelliği biz insanlara ait ama bu özelliğinden faydalanmak istemeyen fayadalanamayan varsa o ayrı mesele :cat: ne tür motor alacağın senin elinde olan senin kararın dahilinde olan birşey o yüzden durup dururken alakasız laflar söylemenin anlamı yok :cat:
sinan abi sende yanlış tanıtmışsın
2006 FZ 600 grenajlı dediğin motor 2007 sonu 2008 başlarında çıkan fz-6 fazer-s2 yeni kasa yani...
2007 FZ-6 Fazer dediğinde artık eski kasa olan normal fazer![]()
Sinan ABİ gel SENDE CROSS al =)
ek olarak yamaha CRoss ENduro (çeşitlilik olsun diye)
TDM 850 PAhalı ama ^^ hoştur
http://www.sahibinden.com/yamaha_tdm_850WQQaXQQ10158435WQQpXQQdisplayitem&keyword=yamaha
bu arada babama azcık yağ cekicem bakam Tenere'ye yada s.Tenere'ye izin çıkacakmı =)
HERKEZE İYİ AKŞAMLAR VE GECELER
TDR125r (küçük ama tatlıdır Birazda Seridir 125cc'e göre)
http://www.sahibinden.com/yamaha_tdr125rWQQaXQQ4720357WQQpXQQdisplayitem&keyword=yamaha
Bu makinayı görünce mesaj yazma ihtiyacı hissettim 3000 ytl ye alanyada satılık bi tane vardı idda üzerine 600cc marka modelini hatırlamadıgım (2000) altı racinle kısa mesafede kafa kafa ya kalktılar ne acıdırki bu makina kazandı unutmayacağim bir anı olarak kalacak hatırladıgım kadarı ile birden devir yukselten makinanın şaha kalkmasını sağlayan bir sistem var üzerinde ilanı inceleyincede bu şekilde yazdıgını gördüm