sinan cuma günü mail attım aksam üzeri ama hala cvp gelmedi..
valla pek cevap verceklerinide zannetmiyorum enazından resimleri düzeltselerde bende baksam sattıkları yan kapatlar neymiş ne değilmiş ona göre hareket ederdim..
herkese iii aksamlar..
haftasonu çalışmıyolardır belki

valla kapak dediğin o olmalı bence. olmazsa iade imkânı varya alırsın gelir bakarsın paketi bozmadan geri gönderirsin. ama inşallah uyar ve düşündüğümüz ürünlerdir

resimler galiba İExplorer 7'ye uyumlu. sen ne kullanıyosun browser olarak ? bende firefox var görünmüyor o kapak resimleri.
ii akşamlar eskişehir mt sakinleri...
+17'yim artık

bi engelim kalmadı ehliyet için
herkese iyi akşamlar
hadi bakalım görelims eni
Valla arkadaşlar işin açıkcası bilet fiyatları yerinde :cat: Büyük başarılar büyük yükümlülüklerde getirir.Artık Eskişehirspor'un masrafları daha fazla haliyle.:cat: Maç harikaydı gerçekten inanılmaz mücadele ettiler ama maçtan sonra caddelere dökülüp kutlayacak kadar birşey yoktu :farao: Berabere biten bir maç ve deliler gibi korna basa basa gezen taraftarlar bence pek mantıklı bir birleşim oluşturmuyor :wiinkk:
şimdi bizim taraftarlarımızda 13 yıldır biriken bir heves var hamza

eskiden 1.lig'di şimdi Turkcell Süper Lig olunca daha bi şaaşaalı geliyor lig maçları o yüzden ben hoşa karşılıyorum
biz de tahayla ansızın cross yapalım dedik

bizim köye gittik Şelale'ye

ama oraya kesinlikle cross ve naked motorlar olmalı

chopper ve racing'ler zor anlar geçirirlerdi

taşlık dağlık bi alan ağaç kökleri var heryerde kumlu bayırlar vs filan

nitekim bizden önce gaza gelenler vardı orda
bu motor tanıdık geldimi?
doğduğu yer Eskişehir olan motor söğüt bozüyük ve ondan sonraki 3 kişiden sonra tekrar Eskişehir'de

şuanki sahibi ismaili tanıyor zaten
bu da taha'nın suya balıklama daldığı an