[Eskişehir - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar o ağzını kapatı patlattıkları şey nasıl oluyor içindki ne :S cola değil ama

selamun aleykum arkadaşlar ..

Konuyu Toplam 2 üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
torento_1987, AS_DOPER

durmuş abi de burdaymış iyi akşamlar ne var ne yok

Konuyu Toplam 4 üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
Umt_Bgra, viper_1, headhunter251, BeYfa

=) napiyiniz genclik

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Konuyu Toplam 4 üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
kawasaki26, viper_1, headhunter251, BeYfa

selam arkadaşlar iyi akşamlar :)

arkadaşlar, forumda daha çok birbirimizle haberleşmek için cevap atalım daha iyi olur :) diğer taraftan topik çok çabuk sayfa atlıyor ve yönetim tarafından hoş karşılanmıyoruz :) aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza bilgi amaçlı söledim yanlış anlaşılmasın :) zaten çoğumuzun çoğumuzda msni var :)

bu arada FZ-6 naked harika motor arkadaşlar tavsiye ederim :cherry:

Konuyu Toplam 2 üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
woxter, SimurG_

herkeze hayırlı akşamlar sinan abi kızmassan

sinan abi fz_6 tavsiye ediyonda ?... ne o hayırdır yakından mı gördun yokssa sürdünmü yada sadece gunun spesyel motorumu ? durup dururken nerden cıktı açep

yamaha fz (fazer) 600 . bnm askerden sonra aklımdaki motor o harika bir şey hızı fln da çok güzel

Eray karar ver adamım racing mi naked mı?Bu arada FZ6 yerine GSR 600ü tek geçerim ama FZ6'nın da hakkını yememek lazım.271 km/h :cherry:

ben zaten karar verme özelliğine sahip olsaydım bu dünya ya gelmezdim . alıntı değildir.

racing naked karışımı diyorum

ben dogam geregi endurocu olmam gerektigini ogrendim ve XT ARAMAYA koyuldum xt600veya xt 600r artık hangisi olursa. fz6 da güzel hakkaten banada gider ooo

şimdi şöyle bir durum var en başta fz6 racing naked karışımı değil direkt olarak naked.bazı şeylerin dışında(doğum,ölüm,hastalık vs...) karar verebilme özelliği biz insanlara ait ama bu özelliğinden faydalanmak istemeyen fayadalanamayan varsa o ayrı mesele :cat: ne tür motor alacağın senin elinde olan senin kararın dahilinde olan birşey o yüzden durup dururken alakasız laflar söylemenin anlamı yok :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar