[Eskişehir - MT]

ESES 2-2 FENERHABÇE

yenemedik ama yendirmedik te :)

yemedik ama yedirmedik de :)

verdik ama yettiğini verdik :)

SON DAKİKA GELİŞMESİ: bizim japonlar almancılar fabrikadan ayrılmışlar ve fabrikada sunum için hazırlanan levha tabela vs. toplanacağı için bakım işi olmayacakmış :) yani yarın çalışmıyorum :):):):):) bu arada yeni tip ürünlerimiz hazırlanmakta. kek dünyasında birinci olacağız inşallah :) bu da bi tüyo :wiinkk:

Son düzenleme:
sesim kısıldı başım agrıyor. bütün suç senin kuddüsi müftüoğlu

sinan abi akşam uzerı sazova da kı park a gıtmeyı dusunuyoruz abi haberleşelim

Son düzenleme:
ulan var ya 30 cm giren topu vermedi satılık hoca s..... bide haksız kırmızı var oda kartlıkpozisyon deyil var ya allahtan 10 kişiymişiz 11 olsak bu feneri atatür statyuma gömcekmişiz maçtan sonra erayla beraber turladık kutladık iiiyide oldu beeee

sinan cuma günü mail attım aksam üzeri ama hala cvp gelmedi..
valla pek cevap verceklerinide zannetmiyorum enazından resimleri düzeltselerde bende baksam sattıkları yan kapatlar neymiş ne değilmiş ona göre hareket ederdim..

herkese iii aksamlar..

ulan var ya 30 cm giren topu vermedi satılık hoca s..... bide haksız kırmızı var oda kartlıkpozisyon deyil var ya allahtan 10 kişiymişiz 11 olsak bu feneri atatür statyuma gömcekmişiz maçtan sonra erayla beraber turladık kutladık iiiyide oldu beeee

bugun gazete de hakeme zaten olaysız gecen maçı yok yazmıslar . olsun efsaneler böyle tarih yazar . devlerin katili eses

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
50 ytl bilet rezalet yav .ama eses muhteşem =)

ii akşamlar eskişehir mt sakinleri...
+17'yim artık;)
bi engelim kalmadı ehliyet için;)

herkese iyi akşamlar:)

Valla arkadaşlar işin açıkcası bilet fiyatları yerinde :cat: Büyük başarılar büyük yükümlülüklerde getirir.Artık Eskişehirspor'un masrafları daha fazla haliyle.:cat: Maç harikaydı gerçekten inanılmaz mücadele ettiler ama maçtan sonra caddelere dökülüp kutlayacak kadar birşey yoktu :farao: Berabere biten bir maç ve deliler gibi korna basa basa gezen taraftarlar bence pek mantıklı bir birleşim oluşturmuyor :wiinkk:

sinan cuma günü mail attım aksam üzeri ama hala cvp gelmedi..
valla pek cevap verceklerinide zannetmiyorum enazından resimleri düzeltselerde bende baksam sattıkları yan kapatlar neymiş ne değilmiş ona göre hareket ederdim..

herkese iii aksamlar..

haftasonu çalışmıyolardır belki :) valla kapak dediğin o olmalı bence. olmazsa iade imkânı varya alırsın gelir bakarsın paketi bozmadan geri gönderirsin. ama inşallah uyar ve düşündüğümüz ürünlerdir :) resimler galiba İExplorer 7'ye uyumlu. sen ne kullanıyosun browser olarak ? bende firefox var görünmüyor o kapak resimleri.

ii akşamlar eskişehir mt sakinleri...
+17'yim artık;)
bi engelim kalmadı ehliyet için;)

herkese iyi akşamlar:)

hadi bakalım görelims eni :)

Valla arkadaşlar işin açıkcası bilet fiyatları yerinde :cat: Büyük başarılar büyük yükümlülüklerde getirir.Artık Eskişehirspor'un masrafları daha fazla haliyle.:cat: Maç harikaydı gerçekten inanılmaz mücadele ettiler ama maçtan sonra caddelere dökülüp kutlayacak kadar birşey yoktu :farao: Berabere biten bir maç ve deliler gibi korna basa basa gezen taraftarlar bence pek mantıklı bir birleşim oluşturmuyor :wiinkk:

şimdi bizim taraftarlarımızda 13 yıldır biriken bir heves var hamza :) eskiden 1.lig'di şimdi Turkcell Süper Lig olunca daha bi şaaşaalı geliyor lig maçları o yüzden ben hoşa karşılıyorum :)

biz de tahayla ansızın cross yapalım dedik :) bizim köye gittik Şelale'ye :) ama oraya kesinlikle cross ve naked motorlar olmalı :) chopper ve racing'ler zor anlar geçirirlerdi :) taşlık dağlık bi alan ağaç kökleri var heryerde kumlu bayırlar vs filan :) nitekim bizden önce gaza gelenler vardı orda :)

img0047aov3.jpg

img0046alv8.jpg

bu motor tanıdık geldimi? :)

doğduğu yer Eskişehir olan motor söğüt bozüyük ve ondan sonraki 3 kişiden sonra tekrar Eskişehir'de :) şuanki sahibi ismaili tanıyor zaten :)

img0045aol8.jpg

bu da taha'nın suya balıklama daldığı an :)

img0051aud6.jpg

Son düzenleme:
nedeyim biraz reklam olmus gibi ama varya mukemmel yakalamısın abi eline saglık mqnzara da güzel elindeki kamera daha güzel olsa var ya süper olçakmiş

ELİNE SAGLIK ABİ gezide süper oldu be 107 km ...

SEZON KAPATANLARA İNAT

Hadi geçmiş olsun Ali al artk ehliyeti de kurtul sende bu trafiğin sıkboğazlığından :)

heyyt be aynalar ve arka lastik hala duruyor :p ne hırçın motordu ya kullanıcısına iyi sürüşler dilerim :cat:

Hadi geçmiş olsun Ali al artk ehliyeti de kurtul sende bu trafiğin sıkboğazlığından :)

heyyt be aynalar ve arka lastik hala duruyor :p ne hırçın motordu ya kullanıcısına iyi sürüşler dilerim :cat:

bende görünce şaşırdım :) dedim ahanda dayının burda gibi oldum ama tabi başkasıydı onun sahibi :salut::salut:

:)

hamza 1 oyunce eksik . kaleci sinan kardeşimiz muhteşemdi ama . iveşa gibi olamaz daha körpe bu maçlar için . bu kadar eksikle bir ist. devi fener bahçe ile berabere kalmak bir eses için kutlanacak bir başarı . 13. yıl sonra 1. lig boru değil

unutmayalım ki fenerbahcenın 2 futbolcusu bizim eses i satın alır dogru ya dogru.
kutlamalara son anda bende katıldım . kutlanacak bir gece idi . burdan hakeme sonsuz sevgilerimi sunuyorum ...

Bu şekilde davranışlar BENCE hem taraftarı hemde takımı küçük düşürücü davranışlar.Sonuçta biz kendimiz kendimizi onlarla aynı kefeye koymuyormuş gibi oluyoruz böyle yaparaktan.Oysa benim anlatmak istediğim şey bizimde onlardan bir eksiğimiz yok.Ama böyle yaparak sanki bir paf takımı görünümü alıyoruz.Bence gereksiz davranışlar.Zaten kalkıpta sevinicem derken kendi malına kendi şehrine zarar veren embesillerden hiç bahsetmek istemiyorum.Harika bir taraftarımız var ama içinden ayıklamaların yapılması gerek bence...Böyle bir taraftar süper lige yakışmıyor.En önemlisi Eskişehirspor'a yakışmıyor.Kavgalarla,kırıp dökmekle değilde tribünde çıkan sesin desibeliyle,yapılan şovlarla önplanda olmak daha güzel bence :cat:

Bu şekilde davranışlar BENCE hem taraftarı hemde takımı küçük düşürücü davranışlar.Sonuçta biz kendimiz kendimizi onlarla aynı kefeye koymuyormuş gibi oluyoruz böyle yaparaktan.Oysa benim anlatmak istediğim şey bizimde onlardan bir eksiğimiz yok.Ama böyle yaparak sanki bir paf takımı görünümü alıyoruz.Bence gereksiz davranışlar.Zaten kalkıpta sevinicem derken kendi malına kendi şehrine zarar veren embesillerden hiç bahsetmek istemiyorum.Harika bir taraftarımız var ama içinden ayıklamaların yapılması gerek bence...Böyle bir taraftar süper lige yakışmıyor.En önemlisi Eskişehirspor'a yakışmıyor.Kavgalarla,kırıp dökmekle değilde tribünde çıkan sesin desibeliyle,yapılan şovlarla önplanda olmak daha güzel bence :cat:

az çok haklısın . yeni çıktık hamza idare etmek gerek seneye böyle şeyler görülmez lig de kalırsak . ben birini dövdüm o gece . bir araba nın üzerine çıkmışlar araba park halinde . baktım araba tanıdık . plakaya baktım aha araba onun 11 yıllık kan kardesımın in aşagı dedım . ınmedı tutup ındırdım . bana sen kımsın falan yedıkmı arabanı al ... sok dedi bir tane asıldım buna . arabanın sahıbı geldı . oda arkadasına gıtmıs tesadufen balkondan arabaya bakarken gormus hemen ınmıs asagı . birde o dayak attı felsefemdır . her zaman teke tek . yag gıbı uste cıkıyor bırde . yoksa olay buyumeyecek arabanın sahıbı ıyı bır hırpaladı olay bıttı . ınsanlar neden zarar vermem ıster kı hele bir seye sahip olamadıysa .

haftasonu çalışmıyolardır belki valla kapak dediğin o olmalı bence. olmazsa iade imkânı varya alırsın gelir bakarsın paketi bozmadan geri gönderirsin. ama inşallah uyar ve düşündüğümüz ürünlerdir resimler galiba İExplorer 7'ye uyumlu. sen ne kullanıyosun browser olarak ? bende firefox var görünmüyor o kapak resimleri.

bende de exp 7 var sanırm o resim adreslerindeki resimleri silmişler server larındaki ondan kırık olarak gözüküyor..

umarım cvp verirler:S

bizde bunun sönmemiş kireçle yapılan modeliyle ilgilenirdik bi aralar alttan bi de küçük bi ateş yaktımın sıcak su + kireç sonrasını siz düşünün ::exclaim:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar