le abi mesele olan para zati neyse aybası geliyo yapcaz bı karton kask daha olmadı kartondan yaparız
saol selçuk sen nasılsın.mmmmmiiiillet nasılsınız yafff
Sağol Digi_Boy, ama okulun devam etmesinden dolayı uzun dönem askere gidiyorum ben, 15 ay paşa paşa... Uzunca bir dönem dediğim oydu zaten.sende mi abi?kim gezmeye götürcek bizi?
kim harita eklicek rota sölicek bize
şaka diyom abi hayırlısıyla git hayırlısıyla gel inşallah
6 ay dediğin nedirki?
ağustosta burdasın
asteğmen olsan keşke ???
![]()
Sağol Woxter, fiyat aslında normal fiyat, çünkü kendi başıma karar vermek yerine piyasada satılan fiyatlara göre bir ortalama aldım.abi hayrlısıyla gitgel abi yanlız cbf cok ıstemişin gibime geldi ya formunda yazmayım dedim ama genede sen bilin
Evet mterayes26, Ahmet Usta baştan aşağı komple bakım yaptı, şu an tam denemedim daha, sadece işe geldim ama motorun çalışması değişmiş, gençleşmiş gibi duruyo :cherry:hayrola senin motor bugün ahmet yener deydi
iyi akşamlar eskişehir mt. kış gelmeden yapmak istediğim gezimi sonunda yaptım fotolar için http://www.motosiklet.net/forum/gezi-yazilari/52048-sonunda-basardim.html
ali helalin var vallahidiyodun da inanmıyodum
neyseki kazasız atlatmışsın.
şöförlüğün iyiydi zaten senin
tedbirli gidiyordun nitekim harika gezmişsin
resimleri bizimle paylaştığın için teşekkür ederim
![]()
hoşbulduk mterayes26.. yazları orda oluorum işte... içine![]()
taha , sinan abi . bakın allah nasip ederse 2010 yılı mayıs 16 da burdayım . hep beraber mt cek bir tur yaparız gerekirse . VALLA on bın ytl bulamazsam bir gs 500 de ben alırım sinan abi hosuma gıttı makıne
selam arkadaşlar. eskişehirde motor kiralayabileceğim bir yer bilen varsa yazar mı lütfen?
(( ;(((
digi_boy 26 sen geç dalganı![]()
yanlıs gormediysem volkan umut ve hamza sizi bugun saat 8 sularında migrosun arka sokagında gordm hamza motorun güzel görünüoyor forumdan COOOK uzak kaldım bilgisayarım bozuk giremiyorum ve konulardan koptum hepnize iyi sürüsler