[Eskişehir - MT]

le abi mesele olan para zati neyse aybası geliyo yapcaz bı karton kask daha olmadı kartondan yaparız

tamama ayarla kendini işte. :) kartondan aksk ? delimisin sen :) adamda shoei var baksana :mrgreen:

mmmmmiiiillet nasılsınız yafff
saol selçuk sen nasılsın.:)

girişimcilik dediğin böle olur işte. :) mavi varsa yanına borda da olmalı :)

http://www.haberturk.com/haber.asp?id=103092&cat=200&dt=2008/10/16

trabzonlu2.jpg

Son düzenleme:
sende mi abi? :) kim gezmeye götürcek bizi? :p kim harita eklicek rota sölicek bize :) şaka diyom abi hayırlısıyla git hayırlısıyla gel inşallah :) 6 ay dediğin nedirki? :)ağustosta burdasın :) asteğmen olsan keşke ??? :)
Sağol Digi_Boy, ama okulun devam etmesinden dolayı uzun dönem askere gidiyorum ben, 15 ay paşa paşa... Uzunca bir dönem dediğim oydu zaten.

abi hayrlısıyla gitgel abi yanlız cbf cok ıstemişin gibime geldi ya formunda yazmayım dedim ama genede sen bilin
Sağol Woxter, fiyat aslında normal fiyat, çünkü kendi başıma karar vermek yerine piyasada satılan fiyatlara göre bir ortalama aldım.

hayrola senin motor bugün ahmet yener deydi
Evet mterayes26, Ahmet Usta baştan aşağı komple bakım yaptı, şu an tam denemedim daha, sadece işe geldim ama motorun çalışması değişmiş, gençleşmiş gibi duruyo :cherry:

iyi akşamlar eskişehir mt. kış gelmeden yapmak istediğim gezimi sonunda yaptım fotolar için http://www.motosiklet.net/forum/gezi-yazilari/52048-sonunda-basardim.html

geçmiş olsun diyelim:rendeer: tekrar hoşgeldin :) biraderin de senin sanki fotokopi'nmiş gibi ikiz gibi:)

ali helalin var vallahi :) diyodun da inanmıyodum :p:p:p neyseki kazasız atlatmışsın. :) şöförlüğün iyiydi zaten senin:) tedbirli gidiyordun nitekim harika gezmişsin :) resimleri bizimle paylaştığın için teşekkür ederim :)

viravira26 ii etmişin walla, doğayla iç içe bence eğlenceli bi gezi olmuşşşş...... :cat:

hakakaten güzel gezmişin ha vivara canım çekti SİNAN abi seneye karadeniz turu yapıyoz mu abi ha nedersin... ama önce antalya sonra marmaris sonra karadeniz tarafı na olmamı

hoşbulduk mterayes26.. yazları orda oluorum işte... içine :)

hazar hoş geldin hacım kendinden bahsetinmi yoksa benmi okumadım bahsetmediysen anlat bakalım nabarsın hangi sehirde sin okuyomusun kaca gidiyosun ... pirensmisin falan.

Son düzenleme:
taha, biraz para biriktirmem lazım en az bi çıkışta (GS)500 km yol yaparız kontak kapatmadan :) nasip kısmet ama gönlüm var o motorda.:)

Hazar benm kuzen olmakla beraber eskısehırde ogrenımıne dewam edıp hafta sonları yanıma ankaraya gelıir......:mrgreen::queen:

eskişehirde okuyorum..makine müh. ikinci senem burda.... mavi bi cbr wardı işte resimde görünen...artık yok:pale::pr: sattık. allah izin werirse bu yaz daha ii bi motor almayı düşünüyorum.kim bilir belkide esk'ten alıp öle giderim memlekete....

abi şu motor hikayesi yine yalan olmas ınsallah bak bu yaz turkıye turuna cıkcaz kacmak yoq ha:cat:

taha , sinan abi . bakın allah nasip ederse 2010 yılı mayıs 16 da burdayım . hep beraber mt cek bir tur yaparız gerekirse . VALLA on bın ytl bulamazsam bir gs 500 de ben alırım sinan abi hosuma gıttı makıne

selam arkadaşlar. eskişehirde motor kiralayabileceğim bir yer bilen varsa yazar mı lütfen?

taha , sinan abi . bakın allah nasip ederse 2010 yılı mayıs 16 da burdayım . hep beraber mt cek bir tur yaparız gerekirse . VALLA on bın ytl bulamazsam bir gs 500 de ben alırım sinan abi hosuma gıttı makıne

adamım o güne bi çıkalım da nasipse ybr'le de giderim ben :) inşallah dileklerimiz gerçek olur ne diyelim :)

selam arkadaşlar. eskişehirde motor kiralayabileceğim bir yer bilen varsa yazar mı lütfen?

arkadaşlar yardımcı olabilirler belki :) 100cc 115cc 125cc 200cc 250cc 251cc 400cc 600cc 'de motorlarımız mevcut :) şaka tabiki :) eskişehirde bahsettiğin gibi öyle kiralama yeri yok sanırım . yani ben hiç duymadım açıkcası bu ömrüme kadar :)

ekleme: BURSASPOR 0- 2 ESKİŞEHİRSPOR maç güzel geçiyor :)

Son düzenleme:
yanlıs gormediysem volkan umut ve hamza sizi bugun saat 8 sularında migrosun arka sokagında gordm hamza motorun güzel görünüoyor forumdan COOOK uzak kaldım bilgisayarım bozuk giremiyorum ve konulardan koptum hepnize iyi sürüsler

yanlıs gormediysem volkan umut ve hamza sizi bugun saat 8 sularında migrosun arka sokagında gordm hamza motorun güzel görünüoyor forumdan COOOK uzak kaldım bilgisayarım bozuk giremiyorum ve konulardan koptum hepnize iyi sürüsler

vaay bacaniks sen buralara gelirmiydin . bir an yaşadığını unutmuşum .

herkese hayırlı sabahlar tekeriniz düz bassın

hamza beni ziyaret ettiğin için teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar