[Eskişehir - MT]

sinan hayırlı olsun cok güzel o cartoon baskılı kask bende ls2 nın düz siyahı var
ilk bende ondan alcaktım ama düz siyah daha bi çekici geldi nasıl olsa motorda siyah:p

güle güle kullan..

güzel gezmişin emegine tekerlegine saglık yanlız emok cular ilgilenmedimi yoksa sen mi onları sevmedin bide katılım az dı herhal yanlız çok guzel manzaralar kartpostaltaldan cıkmış gibi valla

Hayır, ilgilenip ilgilenmeme konusu değildi bu. Sadece bir geziydi sonuçta. Çok üşümüştüm ve kalmak içimden gelmedi nedense.

aquarius slm...

resimler ve gezin süpermiş inşallah önümdeki yıl birlikte yaparız böyle bir gezi

evet ben geldim herkese günaydın. bayram öncesi bahsettiğim seyehatimden 18 saat motosiklet üstünde süren bi yolculuktan sonra nihayet dün akşam 21:30 da döndüm. şu anda işyerinde sarhoş gibi dolaşıyorum. kendimi toparlayabilirsem en kısa zamanda fotoları ve yorumları paylaşacam.

hoşgeldin abi ne gettin bize oralardan resimleri koyda gorem

Hayır, ilgilenip ilgilenmeme konusu değildi bu. Sadece bir geziydi sonuçta. Çok üşümüştüm ve kalmak içimden gelmedi nedense.

heee olay başka yoksa emokcularmı yamuk yaptı diyecedim ...

resimler ve gezin süpermiş inşallah önümdeki yıl birlikte yaparız böyle bir gezi

evet yapalım emekcuları baskına gide biliriz mesala bu sene güzel olmuştu seneye hep baraber giderik artıkın ...

Son düzenleme:
Saatlerce motor sürmeme rağmen ne ellerimde en ufak bir karıncalanma ne kaba etlerimde bir ağrı ne de en ufak bir yorgunluk belirtisi motrum sayesinde hiç olmadı. Bir kez daha, ilk motorumu seçerken ne kadar doğru bir seçim yaptığımı gururla anlamış oldum böylece. Asfalt yollarda touring rahatlığı veren motorum, bozuk ve çakıllı yollarda ise adeta beni üzerinden atmamak için çırpındı. Varolasın YAMAHA YBR125 .

Benim için çok farklı bir haftasonu gezisi idi. İlk defa motorla tek başıma Eskişehir'den bu kadar uzaklaştım ama benim için çok iyi bir yol tecrübesi oldu. Umarım sizleri çok fazla ayrıntıya boğmamışımdır. Sabırla okuduğunuz için teşekkür ederim.

işte bu bee işte bu ::pulp::::pulp::::coool::::xblink::::comico::::haapppy:::biggrinn:thumleft: neymiş ? YAMAHA YBR VAROLSUN :cherry:

aquarius_69, abisi bana profilimden ulaş :)

evet ben geldim herkese günaydın. bayram öncesi bahsettiğim seyehatimden 18 saat motosiklet üstünde süren bi yolculuktan sonra nihayet dün akşam 21:30 da döndüm. şu anda işyerinde sarhoş gibi dolaşıyorum. kendimi toparlayabilirsem en kısa zamanda fotoları ve yorumları paylaşacam.

hoşgeldin ali :) umarım hoşça vakit geçirmişsindir. yolculuğun da bi okadar sevkli geçmiştir umarım :)

sinan hayırlı olsun cok güzel o cartoon baskılı kask bende ls2 nın düz siyahı var
ilk bende ondan alcaktım ama düz siyah daha bi çekici geldi nasıl olsa motorda siyah:p

güle güle kullan..

eyvallah emin kardeşim :)

hoşgeldin laser 26 :) bi tanısaydık daha iyi olurdu :mrgreen:

Merhabalar arkadaşlar bende geldim. Sonunda üye oldum. Motoru aldıktan sonra üye olacaktım ama yılanhikayesi oldu. Ali abi hoşgeldin. kahramanmaraş'a gidecektin galiba, yolculuğu merak ediyorum =)...

beni tanımayan arkadaşlar; İftar yemeği , posta bahçe...
http://www.motosiklet.net/forum/tanisma/51933-eskisehirden-herkese-selamlar-bir-tutkun-daha.html

tanıdım tanıdım ama ismini unuttum :) selçuk'u biliyorum da senin adını unuttum :)

insanoğlu kuş misali :mrgreen: kah inegölde kah eskişehirde kah orda burda :mrgreen:

http://www.motosiklet.net/forum/gez...-ustu-inegol-ve-viraj-hevesi.html#post1293685

Son düzenleme:
HERKESE SLM.BENDE YENİ GELDİM.ASLINDA ÜYELİĞİM ÖNCEDEN WARDI AMA SİTEYE ZAMAN AYIRAMIYORDUM.SANIRIM AŞTIM O DEWRELERİ :):cherry:

bayramdan önce bi hasta oldum bi daha iflah etmedi fazla binemedim o yüzden
hava iii olursa çıkıyorum ...

HERKESE SLM.BENDE YENİ GELDİM.ASLINDA ÜYELİĞİM ÖNCEDEN WARDI AMA SİTEYE ZAMAN AYIRAMIYORDUM.SANIRIM AŞTIM O DEWRELERİ :):cherry:

insallah aramıza bekleriz artıkın kıs geliyo kafelerde bulusuruz artıkın

bayramdan önce bi hasta oldum bi daha iflah etmedi fazla binemedim o yüzden
hava iii olursa çıkıyorum ...

bu donem kırıtıktır hasta oldumu ifla etmezsın dikkat etcen kendine

geçmiş olsun :) sıkı giyinmek gerekiyo artık havalar belli olmuyor :) balaklavayla LS2 kaskı bi harika :cherry:

vay be ls2 kaskımız olmadı ki hava yapalım ... ama alcam bitane giyeriz beraber gezeriz le abi olmamı

Motor almak isteyen arkadaşlar...

██████████████████████████████████████████████████████████████████████████
Arkadaşlar biliyorsunuz bende CBF150 var, kırmızı renkli, askerlik nedeniyle motorumu satıyorum. Uzunca bir süre burlarda olamayacağım çünkü. Linki sizlere veriyorum: http://www.motosiklet.net/forum/satmak-isteyenler/52051-eskisehir-cbf150-kirmizi-cook-temizz-ve-acil.html
Görüşmek dileğiyle...

Arkadaşlar biliyorsunuz bende CBF150 var, kırmızı renkli, askerlik nedeniyle motorumu satıyorum. Uzunca bir süre burlarda olamayacağım çünkü. Linki sizlere veriyorum: http://www.motosiklet.net/forum/satmak-isteyenler/52051-eskisehir-cbf150-kirmizi-cook-temizz-ve-acil.html
Görüşmek dileğiyle...

sende mi abi? :) kim gezmeye götürcek bizi? :p kim harita eklicek rota sölicek bize :) şaka diyom abi hayırlısıyla git hayırlısıyla gel inşallah :) 6 ay dediğin nedirki? :)ağustosta burdasın :) asteğmen olsan keşke ??? :)

sen paradan haber ver :) aslında önce senin brandayı yaptıralım. :) kask 2 günde geliyor ben hallederim onu sen onu bana bırak :)

le abi mesele olan para zati neyse aybası geliyo yapcaz bı karton kask daha olmadı kartondan yaparız

Görüşmek dileğiyle...

abi hayrlısıyla gitgel abi yanlız cbf cok ıstemişin gibime geldi ya formunda yazmayım dedim ama genede sen bilin

Son düzenleme:
Görüşmek dileğiyle...

hayrola senin motor bugün ahmet yener deydi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar