Eskişehirden herkese selamlar. Bir tutkun daha...

Tüm üyelere selamlar. Uzun zamandır takip ediyorum tanışmak bu güneymiş. Kuzenim ile (Macrol500) daha önce iftar yemeğine arabam ile gitmiştim.:p(aşağıdaki resimdeyim) onu satttım Siyah CBR12R alacaktım ağustosta verilen bi ilan. hala alacağım. Motor rehinliymiş. Rehini kaldırmak için istediği para bende var ancak adamda üstüne denkleyecek para yok motoru satıcak. 3.aya giriyoruz motorsuz kaldım. Almayacağım yılan hikayesi oldu. Şubat askerlik artık gelince nasip olacak. YZF R125 nasip olursa...:cherry:

iftar.jpg

Hoşgeldin abi.Katıcı ve katılımcı olman dileğiyle.Şimdiden hayırlı tezkereler.

Hoşbulduk. hepinize teşekkür ederim. Gerçekten bi tutukunluk durumu var takip etmeden duramıyorum. =)

hoşgeldin black edition :) ilk eklediğin resim çok güzel olmuş :) bana msnden ulaşırsan braz tüyo almak istiyorum :) ben resimde, senin hizanda senden sonraki 4. olanıyım kırmızı ybr'si olan :wiinkk:

Aramıza hoşgeldin...İnşallah istediğin motora kavuşursun...

Faruk o ne bakış olum öle :mrgreen:

iftar yemeğinden tanıyoruz seni. aramıza hoş geldin. yalnız resimde kendimi bulamadım. tam tersinden çekilmiş. ben diğer tarafta en sonda kalıyorum.

Hoşgeldin BlackEdition. Kalıcı ve katılımcı olman dilegiyle.

Bu arada sağdan ikinci arkadaşı biryerden tanıyor gibiyim:silent::)

bizi karartmişlar kendileri aydınlık aramıza hoşgeldin diçem ama zati hoş gelmiştin ee bakam nasıpse askerden sonra görusuruz bu ara soldan 5 kişiligim siyah cbf 150

Herkese teşekkürler sizinle tanışmak mutluluk verici sağolun.::coool::

hoşgeldin black edition :) ilk eklediğin resim çok güzel olmuş :) bana msnden ulaşırsan braz tüyo almak istiyorum :) ben resimde, senin hizanda senden sonraki 4. olanıyım kırmızı ybr'si olan :wiinkk:

Hoşbulduk, saolun 5dk.da ancak bu kadar oldu =) msn'e eklersen konuşuruz.

Aramıza hoşgeldin...İnşallah istediğin motora kavuşursun...

Faruk o ne bakış olum öle :mrgreen:

hoşbulduk inş. kavuşurum. senin yzf yi gördüm gerçekten güzel makine kazasız belasız sürüşler...

iftar yemeğinden tanıyoruz seni. aramıza hoş geldin. yalnız resimde kendimi bulamadım. tam tersinden çekilmiş. ben diğer tarafta en sonda kalıyorum.

Resimde çok geride kaldınız masa o kadar uzun olunca =) biraz görünüyorsunuz ama karartınca kayboldunuz esmer olunca böyle şeyler oluyor =)=)

bizi karartmişlar kendileri aydınlık aramıza hoşgeldin diçem ama zati hoş gelmiştin ee bakam nasıpse askerden sonra görusuruz bu ara soldan 5 kişiligim siyah cbf 150

Askerden dönersem görüşeceğiz inş. Soldan 5 kişiliksin =) herkesi çok iyi hatırlıyorum. senin CBF'ide

blackedition hoşgeldin,kalıcı ve katılımcı olman dileklerimle...:rendeer:

İsmini unuttum abi kusura kalma, Headhunter(ahmet) ben yanındaki boş sandalyeye gelip oturan bi eleman vardı ya hani... hah işte bendim :p

Tekrar hoşgeldin :wiinkk:

:cat:BLackEdition Aramıza Hoşgeldin, KALICI, VE KATILIMCI Olman Dileğiyle.. Başarılarının Devamını Dilerim. Hayırlı TEZKERELER..:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar