güzel gezmişin emegine tekerlegine saglık yanlız emok cular ilgilenmedimi yoksa sen mi onları sevmedin bide katılım az dı herhal yanlız çok guzel manzaralar kartpostaltaldan cıkmış gibi valla
evet ben geldim herkese günaydın. bayram öncesi bahsettiğim seyehatimden 18 saat motosiklet üstünde süren bi yolculuktan sonra nihayet dün akşam 21:30 da döndüm. şu anda işyerinde sarhoş gibi dolaşıyorum. kendimi toparlayabilirsem en kısa zamanda fotoları ve yorumları paylaşacam.
Hayır, ilgilenip ilgilenmeme konusu değildi bu. Sadece bir geziydi sonuçta. Çok üşümüştüm ve kalmak içimden gelmedi nedense.
resimler ve gezin süpermiş inşallah önümdeki yıl birlikte yaparız böyle bir gezi
Saatlerce motor sürmeme rağmen ne ellerimde en ufak bir karıncalanma ne kaba etlerimde bir ağrı ne de en ufak bir yorgunluk belirtisi motrum sayesinde hiç olmadı. Bir kez daha, ilk motorumu seçerken ne kadar doğru bir seçim yaptığımı gururla anlamış oldum böylece. Asfalt yollarda touring rahatlığı veren motorum, bozuk ve çakıllı yollarda ise adeta beni üzerinden atmamak için çırpındı. Varolasın YAMAHA YBR125 .
Benim için çok farklı bir haftasonu gezisi idi. İlk defa motorla tek başıma Eskişehir'den bu kadar uzaklaştım ama benim için çok iyi bir yol tecrübesi oldu. Umarım sizleri çok fazla ayrıntıya boğmamışımdır. Sabırla okuduğunuz için teşekkür ederim.
evet ben geldim herkese günaydın. bayram öncesi bahsettiğim seyehatimden 18 saat motosiklet üstünde süren bi yolculuktan sonra nihayet dün akşam 21:30 da döndüm. şu anda işyerinde sarhoş gibi dolaşıyorum. kendimi toparlayabilirsem en kısa zamanda fotoları ve yorumları paylaşacam.
sinan hayırlı olsun cok güzel o cartoon baskılı kask bende ls2 nın düz siyahı var
ilk bende ondan alcaktım ama düz siyah daha bi çekici geldi nasıl olsa motorda siyah
güle güle kullan..
resimler ve gezin süpermiş inşallah önümdeki yıl birlikte yaparız böyle bir gezi
Merhabalar arkadaşlar bende geldim. Sonunda üye oldum. Motoru aldıktan sonra üye olacaktım ama yılanhikayesi oldu. Ali abi hoşgeldin. kahramanmaraş'a gidecektin galiba, yolculuğu merak ediyorum =)...
beni tanımayan arkadaşlar; İftar yemeği , posta bahçe...
http://www.motosiklet.net/forum/tanisma/51933-eskisehirden-herkese-selamlar-bir-tutkun-daha.html
HERKESE SLM.BENDE YENİ GELDİM.ASLINDA ÜYELİĞİM ÖNCEDEN WARDI AMA SİTEYE ZAMAN AYIRAMIYORDUM.SANIRIM AŞTIM O DEWRELERİ:cherry:
HERKESE SLM.BENDE YENİ GELDİM.ASLINDA ÜYELİĞİM ÖNCEDEN WARDI AMA SİTEYE ZAMAN AYIRAMIYORDUM.SANIRIM AŞTIM O DEWRELERİ:cherry:
herkese iyi aksamlar....
bayramdan önce bi hasta oldum bi daha iflah etmedi fazla binemedim o yüzden
hava iii olursa çıkıyorum ...
bayramdan önce bi hasta oldum bi daha iflah etmedi fazla binemedim o yüzden
hava iii olursa çıkıyorum ...
geçmiş olsunsıkı giyinmek gerekiyo artık havalar belli olmuyor
balaklavayla LS2 kaskı bi harika :cherry:
vay be ls2 kaskımız olmadı ki hava yapalım ... ama alcam bitane giyeriz beraber gezeriz le abi olmamı
██████████████████████████████████████████████████████████████████████████
Arkadaşlar biliyorsunuz bende CBF150 var, kırmızı renkli, askerlik nedeniyle motorumu satıyorum. Uzunca bir süre burlarda olamayacağım çünkü. Linki sizlere veriyorum: http://www.motosiklet.net/forum/satmak-isteyenler/52051-eskisehir-cbf150-kirmizi-cook-temizz-ve-acil.html
Görüşmek dileğiyle...
sen paradan haber veraslında önce senin brandayı yaptıralım.
kask 2 günde geliyor ben hallederim onu sen onu bana bırak
![]()
Arkadaşlar biliyorsunuz bende CBF150 var, kırmızı renkli, askerlik nedeniyle motorumu satıyorum. Uzunca bir süre burlarda olamayacağım çünkü. Linki sizlere veriyorum: http://www.motosiklet.net/forum/satmak-isteyenler/52051-eskisehir-cbf150-kirmizi-cook-temizz-ve-acil.html
Görüşmek dileğiyle...
Görüşmek dileğiyle...