yaf ne kadar guzel kaskmıs yaf vallahı benım olsa o ılk gunler tabıkı beraber yatarım :mrgreen:cok guzelmıs :rendeer: gule gule kullan
Senin motoru sürekli görüyorum zaten Taşbaşı Çarşı'sının orada. Çarşıya indiğimde motoru Maraton Spor'un önüne bırakıyorum. Senin motoru enson dün gördüm ve üzüldüm tankta eziklik vardı yeni mi oldu yoksa eski mi?

yaf ne kadar guzel kaskmıs yaf vallahı benım olsa o ılk gunler tabıkı beraber yatarım :mrgreen:cok guzelmıs :rendeer: gule gule kullan
Sinan abi hayırlı olsun asfalt yüzü görmesin :rendeer: bu sıralar herkes kaska motora taktı nazar deyecek valla :cherry:
eray, ben kuruyizer'den anlamam ama iyi olmuştur heralde :queen::queen:
saol selçuk
saol hamza'mdur dur tahtaya vuram da kem gözler bakamasın
r:
r:
r:
r:
r: tahta da sertmiş bayaa :cherry::cherry::cherry:

herkeze ii geceler sinan abinin kaskını nerdeyse dun gece baska birinin suratında hayırlıyoduk eeeevvvveeeeettttt ESKİŞEHİR MT GURURLA SUNAR YILIN EN ASABİ SURUCUSU DİGİ_BOY26(SİNAN AGA) bir çomezin buyuk bi ihtimalle şirket arabasını iki kez onume kırması sonucu benden daha çok sinan abim ofkelendi ve asıldı kornaya (kornasını bilmeyen ler kendinden utansın ben hergun duymama karsın herduyusumda tırsarım) düştu arabanın peşine bende arkasındayım tabi herif bastı gidiyo kırmızı işik falan demiyo geçiyo çekirge misali üçün cü ışıkta yakaladık sinan abim motorlu polis edasıylan adama sorgulamaya başladı senin ehliyetin varmı len ............falan derken ehlyeti varmıs ama cocuk bidaha 120 le giderken motor gorse ddurur yol verir oo kıvama geldi... bazen asabi olmak işe yarar (hehemen hemen herzaman)
herkeze ii geceler sinan abinin kaskını nerdeyse dun gece baska birinin suratında hayırlıyoduk eeeevvvveeeeettttt ESKİŞEHİR MT GURURLA SUNAR YILIN EN ASABİ SURUCUSU DİGİ_BOY26(SİNAN AGA) bir çomezin buyuk bi ihtimalle şirket arabasını iki kez onume kırması sonucu benden daha çok sinan abim ofkelendi ve asıldı kornaya (kornasını bilmeyen ler kendinden utansın ben hergun duymama karsın herduyusumda tırsarım) düştu arabanın peşine bende arkasındayım tabi herif bastı gidiyo kırmızı işik falan demiyo geçiyo çekirge misali üçün cü ışıkta yakaladık sinan abim motorlu polis edasıylan adama sorgulamaya başladı senin ehliyetin varmı len ............falan derken ehlyeti varmıs ama cocuk bidaha 120 le giderken motor gorse ddurur yol verir oo kıvama geldi... bazen asabi olmak işe yarar (hehemen hemen herzaman)
ERAY CANTA DURSUN GÜZEL OLMUS HAYIR SANA LAZIM OLMASA BİLE BANA LAZIM OLUR DURSUN DURSUN VALLA
eray resimler güzel çıkmış eline sağlık........
ersin'le dolaşırken de olmuştu eray'la dolaşırken de olmuştu.o zamanlar scooter vardı bişey yapamıyodum ama artık bu olunca yine de 3 ışıkta zor yakaladım
dayanamadım napıyım adamım
gözümün önünde olunca hele hiç dayanamam
1.sine bişey demedim yol karşıdan doluydu mecbur araya gircek diye dedim arada olur anlayış gösterdim
ama 2.cide yaptığı resmen gerizekalılıktı
1 vites düştüm taha'yı kenara ittirdim, kornaya asıldım adam zaten yapı kredinin önünden kırmızıda geçti. sona ordu evinin tam önündeki bmw gs'si olan tekelci volkan 'ın ordaki ışıktan da geçti sıyırdı. o esnada nasıl bastıysam 85i gördüm o 200 metre yolda
ama 3.sakarya cad. başındakinden kaçamadı. o kadar serttimki adam beni polis sandı 1-2 salise içinde etrafa baktım kimse yok verdim ayarı
ehliyetini çıkar kimliğini göster deyince 30 yaşlarındaki adam hepten koyuverdi koltuğa
taha'cım da beni seyrediyo zevkle :queen::queen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: tabi ben direk ehliyet numarasına baktım daha yeniydi. 2008 tarihli 201*** numaralı ehliyetin sahibi artık ezberimde
palakası da 26 PS 1** beyaz pejo partner
inşallah denkgelmez bi daha.
ben paso cengiz topeldeyim (bazı sebeplerden dolayı:wiinkk
biliyosunuz
muhtemelen oralarda tekrar denk gelirse bu kez arkadaşı da çağırcam daha gerçekçi olcak :mrgreen::mrgreen::mrgreen: çamurluk hadisesinden sonra aynı noktada başıma gelen 2. olay
3.üye artık nasip :mrgreen::mrgreen:
Dün itibariyle Pizza Hut'da devam eden işim sona ermiştir.Kamuoyuna duyurulur :mrgreen: Biraz kafa dinleyip dolaşayım sonra duruma göre bakıcaz :cat:
Dün itibariyle Pizza Hut'da devam eden işim sona ermiştir.Kamuoyuna duyurulur :mrgreen: Biraz kafa dinleyip dolaşayım sonra duruma göre bakıcaz :cat:
isyan bayrağını çektim :mrgreen: yok bundan sonra öyle evlere pizza servisi falan isteyen olursa (bayan müşteriler) :cherry: kendimi getiriyorum + bir alana bir bedava :mrgreen: