Burak .
eveeeeet.Herkese hayırlı cumalar dilerim.:rendeer:
Allah'ın izniyle okul bitmiş bulunmakta,hayırlısıyla birde KPSS sınavını atlattık mı gerisi inş. TCDD bünyesinde tren şöferi olarak devam edecek:cherry:
Son günlerde hayata dair büyük adımlar attığımın farkına vardım.Hayırlı nasipler bizlerin olsun inş. Herkese iyi sürüşler dilerim sağlıcakla kalın...
Tebrikler!!! Benim de lise 1 bitti :cat:![]()
Allah'ın izniyle okul bitmiş bulunmakta,hayırlısıyla birde KPSS sınavını atlattık mı gerisi inş. TCDD bünyesinde tren şöferi olarak devam edecek:cherry:
Son günlerde hayata dair büyük adımlar attığımın farkına vardım.Hayırlı nasipler bizlerin olsun inş. Herkese iyi sürüşler dilerim sağlıcakla kalın...
Teşekkür ederim Volkan abi.Ne demek tabi attırırım,feda olsun sana 2400&3300 beygirin lafı mı olur aramızda:queen:Ahmet tebrik ederim. Hayırlı uğurlu olsun. :cat:
Artıkın bi tur attırırsın di mi :cherry:
Devlet demir yolcu emeklisi çocuğu ve torunu olarak seni babamla ve dedemle tanıştırabilirim :cherry:
2400&3300 beygir
Wuuuu :cyclopsan at çiftliği gibi mubarek... :mrgreen::mrgreen:
Ahmet tebrik ederim. Hayırlı uğurlu olsun. :cat:
Artıkın bi tur attırırsın di mi :cherry:
Devlet demir yolcu emeklisi çocuğu ve torunu olarak seni babamla ve dedemle tanıştırabilirim :cherry:
arkadaşım sondaki harfler hakkında tam bilgim yok fakar cbr 600 deki cbr
city bike racing'in kısaltmasıdır. veya aynı şekilde cb 600 hornet'deki cb city bike'nin kısaltmasıdır.
genelde cc'lerini belirten rakamlardan önce gelen harfler motorun yarzını belirtir. cbr 600rr da oldu gibi . 600rr'ın şehir yarış motosikleti oldugunu belirtiyor.
eray, motorcu adam yağmur çamur dinlemez :mrgreen::queen::queen: isterse ceviz büyüğünde dolu yağsın kaskını takar gene biner motoruna :mrgreen::mrgreen::mrgreen: bulutu görürsen selam söleyver çoktandır denkgelmiyor bana :wiinkk:
abi varya kaskım vizorlu olsa kırık olmasa yani vallahi basar giderdim eve . bulut sana uğramıyor da sen bana ugruyormusun hayırsız . gercı dukkanı bıraktım ıstesende yokum ( bana iş bulunnnn) bılıyormusun en son 3 ay once grstuk
istanbula gidecem zaten hem gezecem hem kamuflaj kıyafet alacam hem bır kac kısıyı akrabamı gorecem
seda h.g ,eskısehır mt ıl gurubuna , burak az sonra gelır
Sağol mterayes26 hoşbulduk. Ama Burak'ın geleceği, gelse de onu göreceği yok heralde. Görürseniz Ankara başlığında çaya beklediğimi söylersiniz
Sizler de buyrun bi ara. Yakın nasılsa :cherry:
ben de seni tebrik ederim Ozan:rendeer:Hep derlerdi okul biter mi beaa? diye ama bitiyormuş.hiç takma öyle diyenleri nasıl geçtiğini anlamıyorsun bile:wiinkk:
lıse lı olan lar a hayırlı olsun,
sende bır zamanlar lıselıydın unutma şimdi teknıkerım dıyehavamı atıyorsun
lıse lı olan lara hayırlı olsun,