[Eskişehir - MT]

len bi gitin gelmedin bekledim o kadar :queen::queen: gözlerinin içi gülüyodu kardeşimin. belki motoru ilk gören bendim bugün. :p:mrgreen: duramadın yani patlattın olayı. ben topik açem dedim istemedi kerata meğer süprizmiş... :queen::queen: canım kardeşim :queen::queen::queen:
ya abi hiç sorma akşam bizim halaoğluna rastladım orda sonra eve gitmem gerekti.uğrayamadım yanınıza:pr:çok çok teşekkür ederim abi iyi dileklerin için:rendeer:
Ahmet gözün aydın :rendeer: Kazasız belasız güzel günlerde kullan inşallah :rendeer: Allah bi daha ayırmasın :cat:
sağol Hamza amin:) Allah seni de gönlünde yatan çekik gözlü,kırmızı tenli güzel kıza kavuştursun inş.:queen:
pardon... yanlışlıkla oldu :p

sen yok musun sen::lolabove

Sende çok sağol eray abi.Şimdi gördüm msj.ını.Tekrar tekrar teşekkür ederim...:)

Son düzenleme:
Amin Ahmet :cherry: Kız biraz naz yapsada dönüp dolaşıp geleceği yer yine benim o gelmezse yenisini buluruz :cherry:

Arkadaşlar herkese selamlar.
Ahmet'cim inşallah motorunla birdaha kötü anı yaşamazsın. Hayırlı olsun

Çoğunuzun bildiği üzere evleniyorum. Bilmeyenlerde şimdi öğrenmiş olur. İsmailden sonra bende bekarlar kervanından ayrılıyorum.
Tanıdığım tanımadığım tüm Eskişehir Mt üyeleri davetlidir.
Kendinize iyi bakın. Herkese kazasız belasız sürüşler.

20 haziran Cuma günü kız evinde(Beylikova İlçesi. Eskişehir'e 75 km ) kına gecesi olacak.
21 Haziran Cumartesi günü Saat 10 da Beylikova'ya gelin alıcı gidecek. Aynı günün akşamındada Oğlan evinde düğün olacak.

Şimdiden gelebilen, gelemeyen herkes sağolsun.

İrtibat telefonlarım:
Cep:0536 230 09 44
Ev Tel: 0222- 227 11 14

Adres: Emek mahallesi Salkım Sok No: 6(Emeksiz Sağlık Polikliniği yan sokağı)

Son düzenleme:
Önder şimdiden hayırlı olsun. Ömür boyu mutluluklar diliyorum... :rendeer:
21 Haziran, programa uyarsa gelmek isterim. Görüşmek üzere... :cat:

önder abi mutluluklar dilerim darısı bizim başımıza inşallah , arkadaslar gıtmeyı dusunen varsa burda ırtıbatta olalım , ben orayı bulurum toplanır bir yerde hepberaber gideriz

arkadaslar emok festivali 3-6 temmuzda diye biliyorum hani vakit yaklaşıyor bir organizasyonla gidelim diyorum . volkan bu işe bir el at istersen

Son düzenleme:
EMOK Motosiklet Festivali 3-6 Temmuz tarihinde Pazaryeri'nde yapılacak.

MT ilgili link

EMOK sitesindeki duyuru

--- ---

Diğer senelerde olduğu gibi, bu sene de kardeşimle gideceğim.
Festival alanında görüşmek dileğiyle. Hepinize şimdiden iyi eğlenceler :)

Son düzenleme:
Dün berbat hava koşullarında bence berbat bir oyunla İsviçre'yi 2-1 yendik.İsviçre'nin golünde pay sahibi olan iki kişi var ve ikisi de Türk.Maalesef durumumuz böyle olsun yine de yendik demi ama:p İçimizde kalmadı:p:cat::queen:

merhaba arkadaşlar

ahmet koca kurt hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin

görüşmek üzere...

merhaba arkadaşlar

görüşmek üzere...

sağolun Mehmet abicim ve Önder abicim.Bi ara yanında dururum biraz sohbet ederiz he Mehmet abi ne dersin:cherry:

Önder abi Allah tamamına erdirsin,mutluluklar sizin olsun, inş. geleceğim:)

ana!:cyclopsan

Konuyu Toplam 4 üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
headhunter251, GökhanYENİCELİ

nasılsın Gökhan abi.Bayadır buraya yazmıyorsun inş. keyifler iyidir,kendine iyi bak abi:rendeer:

temmuz gelsede gidip biraz kafa dinlesek emoklarda . çadırda hazır gibi olmazsa bir pike bir yorgan işimi görür

benim merak ettiğim konu festival alanında birbirimizi nasıl bulacaz , herkes dağınık mı orada olacak , yada burdan toplanıp mı gideceğiz

Arkadaşlar herkese selamlar.
Ahmet'cim inşallah motorunla birdaha kötü anı yaşamazsın. Hayırlı olsun

Çoğunuzun bildiği üzere evleniyorum. Bilmeyenlerde şimdi öğrenmiş olur. İsmailden sonra bende bekarlar kervanından ayrılıyorum.
Tanıdığım tanımadığım tüm Eskişehir Mt üyeleri davetlidir.
Kendinize iyi bakın. Herkese kazasız belasız sürüşler.

20 haziran Cuma günü kız evinde(Beylikova İlçesi. Eskişehir'e 75 km ) kına gecesi olacak.
21 Haziran Cumartesi günü Saat 10 da Beylikova'ya gelin alıcı gidecek. Aynı günün akşamındada Oğlan evinde düğün olacak.

Şimdiden gelebilen, gelemeyen herkes sağolsun.

allah mesut etsin önder abi. :):rendeer::rendeer:

Dün berbat hava koşullarında bence berbat bir oyunla İsviçre'yi 2-1 yendik.İsviçre'nin golünde pay sahibi olan iki kişi var ve ikisi de Türk.Maalesef durumumuz böyle olsun yine de yendik demi ama:p İçimizde kalmadı:p:cat::queen:

kalmadı tabi ozan.:) hakkımızdı o maç ama saolsun fatih aga 'nın kafası soyunma odasında duvara mı çarptı ne ardayla semihi oyuna sokcağı gelmiş aklına :mrgreen:

merhaba arkadaşlar

görüşmek üzere...

::asker:: merhaba mehmet. :)

sarıcakaya gezişinden yağmur manzaraları :d

yagmur basladı yagmaya 5 dakıkada bu hale geldım

kendimden çok motorumun ıslanmasına üzüldüm , bahane ile de yıkanmıs oldu

ahanda ben yagmurdan kacmak ıcın nereye gırecegımı sasırdım

ve biraz da güneşli kuru bir eskişehir bozdağdan

AHMET İM kardeşim cıkarmısın hızlı ihtiyarı beraber gezeriz artık ehliyeti de almısındır hayırlı olsun bu arada haberinizyok bende kaza yaptım ama bende ve motorda cok bişey yoktu neyse ki geçti gitti allah beterinden saklasın önder abi tanışmayoz ama allah bi yastıkta gocatsın..
ERAY geziyonuz haber vermiyonuz darılıyom ama insan bi haber verir ... havuz fotorafları yok mu ?
ahmet tekrar hayırlı olsun tekerin duz bassın kardeşim

AHMET İM kardeşim cıkarmısın hızlı ihtiyarı beraber gezeriz artık ehliyeti de almısındır hayırlı olsun bu arada haberinizyok bende kaza yaptım ama bende ve motorda cok bişey yoktu neyse ki geçti gitti allah beterinden saklasın önder abi tanışmayoz ama allah bi yastıkta gocatsın..
ERAY geziyonuz haber vermiyonuz darılıyom ama insan bi haber verir ... havuz fotorafları yok mu ?
ahmet tekrar hayırlı olsun tekerin duz bassın kardeşim

Geçmiş olsun :rendeer: Allah beterinden korusun :cat:

Eray,yanındaki Bulut'un motor mu ?

Kankuli;

Ziyarete geldim, yoktun. Bu notu alınca Ankara MT'ye bekliyorum. Sevgiler.

Kankulin Seda :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar