[Eskişehir - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Son düzenleme:
Sağol mterayes26 hoşbulduk. Ama Burak'ın geleceği, gelse de onu göreceği yok heralde. Görürseniz Ankara başlığında çaya beklediğimi söylersiniz :p

Sizler de buyrun bi ara. Yakın nasılsa :cherry:

Bugün sabah görüştük Burak'la sölicektim ama unuttum seni birileri arıyor demeyi :pale: Bu sıralar çok geziyor sanırım uğramıyor buralara :cherry: Bugünde arkadaşı gelmişti onunla beraberlerdi sağolsun benim bi motor işi vardı geldiler arkadaşıyla ilgilendiler buradan tekrar ikisinede çok teşekkür ediyorum :rendeer: Bu arada yanındaki arkadaşı (Sezgin Abi)simsiyah bi GSX-R 1000'i vardı bittim motora ya :queen:

Burak birde ben not bırakayım sana :) Aklında bulunsun,unutma benim motor işini senden haber bekliyorum :cat: O adam pek vermicek gibi gözüküyor o fiyata:farao:Bu arada bilgin olsun babam kabul etti 1000lik olayını yani 600+'da bulursan haberim olsun :cat::rendeer::rendeer::rendeer:

saat sabah 4 Konuyu Toplam 5 üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) mterayes26, zafer_esk, H311B0Y26

süper bir gün süper bir gezi oldu kuş gibi rahatladım hala yol yapasım gelıyor

hamza 1000 lik öhhö öhhö yani birden yükselme allah korusun yine kendine güven meselesi ama

Son düzenleme:
Herkese İyi Akşamlar...ÖSS Sınavına girecek olan arkadaşlar varsa hepsine başarılar dilerim.Allah yardımcınız olsun :cat:

Tmm Zafer abicm:rendeer:Allah ÖSS sınavına gireceklerin yardımcısı olur inşallah:thumleft:

iyi geceler arkadaşlar

uzun zamandır fırsat bulup mesaj yazamıyorum yarın öss sınavı var sınava girecek arkadaşlara allah zihin açıklığı versin soruları dikkatli ve altını çizerek okuyun uzun şıkkın doğru cevap olabileceğini unutmayın ama her gördüğünüz sakallıyı da dedeniz sanmayın aklınızda bulunsun....hayırlı başarılar...:bounce:

yollarda görüşmek dileği ile...

bende sınava gireceklere başarılar dilerim. :rendeer: allah zihin açıklığı versin. :) inşallah herkes istediği yere gider .hayatta daha iyi şartlarda yaşayabilmek için bu sınavın ne kadar önemli olduğunu biliyorum bende:) ki şuan içinde bulunduğum şartları da bu sınava borçluyum :) fabrika hayatı her nekadar dışarıdan zevksiz de gelse kendi mesleğinizi yapmanın size verdiği huzur yeter de artar bile. :) hele bi de kek büsküvi fabrikasıysa :queen: :p :queen: :p :queen:

herşey gönlünüzce olsun mt'liler. :)

bende sınava gireceklere başarılar dilerim. :rendeer: allah zihin açıklığı versin. :) inşallah herkes istediği yere gider .hayatta daha iyi şartlarda yaşayabilmek için bu sınavın ne kadar önemli olduğunu biliyorum bende:) ki şuan içinde bulunduğum şartları da bu sınava borçluyum :) fabrika hayatı her nekadar dışarıdan zevksiz de gelse kendi mesleğinizi yapmanın size verdiği huzur yeter de artar bile. :) hele bi de kek büsküvi fabrikasıysa :queen: :p :queen: :p :queen:

herşey gönlünüzce olsun mt'liler. :)

valla abi her zaman gecerlı degıl dedıgın olay yani artık sadece üniv bir şey ifade etmıyor cevremde lise mezunu olup unıv mezunundan yuksek statulerde . yuksek maaslar alan var neyse öss ye girecek ben dahil herkese basarılar ii geceler

oss de herkese basarılar arkadaslar ınsallah dıledıgınız gıbı olur ve sımdıden kutluyorum gırecek olan arkadasların basarısız olma ıhtımalını dusunemıyorum allah yardımcınız olsun

ön koruma demiri

bende mct 250 motor için ön koruma demiri arıyorum esk. nerden bulabilirim

yardımlarınız için şimdiden tşk ler

bende mct 250 motor için ön koruma demiri arıyorum esk. nerden bulabilirim

yardımlarınız için şimdiden tşk ler

basaran motor salim ustayı bi ara görüş istersen ... imkanlar dahilinde sana yardımcı olmaya çalışır tel : 3213195

Son düzenleme:
s.a millet naber?ya kankulim beni aramış :rendeer: bi kalkalımda sezgini kandırabilirsem geliriz anGaraya :D
hamza kardeşim sana bi kaç bişiler bulduk bi ara gelde konuşalım.

Kankulim Ankara başlığına davet etmiştim ama Ankara'ya gelmek için zaten davete ihtiyacın olmadığını biliyosun :wiinkk: Bi 'Alo' demen yeterli..

tüm öss adaylarına geçmiş olsun ve inşallah herkes istediği yere yerlesir

eger sehır ıcı sısınız varsa araba ıle sakın cıkmayın trafık cok berbat 1-2 kaza oldu motorla esparktan devlet hastanesının oraya yarım saattegıttım artık yorumu sız yapın

COK YAVAŞSIN BE eray evet bende oss hallettım ve geldim ulan ne kadar zor be hayatta herseyini bu sınava endekslemiş olmak zor ben de ne sitres nesıkıntı ne kaybetme korkusu hiçbiri yoktu ondan benim sınav iyi geçti bide etrafımda cok guzel kızlar vardı konstre olamadım hep o kızların yuzunden ...eeeeeeee daha daha nasılsınız cümleten

(kolumuzda altın bilezigi takmısız bikere)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar