[Eskişehir - MT]

yahyaa abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bıldırcın pilavı istiyoruum yaaaaaaaaaaaaaaa:'(

ama sen bize bıldırcın bırakmamışsın ki :)

volkan kapalı alan fikri benimde çok hoşuma gitti listeye benide ekle :) ( ama silme bidaa olur mu ) :queen:

yarın hiç bi aksilik olmazsa saat 17:30 da kanal 26 nın önünde buluşup gidiyoruz inşallah.volkan bi aksilik yok değil mi. sende geliyorsun. başka gelmek isteyen arkadaşlar. varsa haber vermesine gerek yok. sürpriz de yapabilir. :p:cherry::queen:

Tekrar merhaba...:cherry:
[NOT]Sayımızın artması ve sonbahar - kış sezonunun yaklaşması nedeniyle sabit mekan ihtiyacımız arttı. Bu sebeple 50-100 YTL arasında kirası olan , elektriği ve suyu olan bir dükkan aramaya başladık! (Bu konuda hepinizin yardımcı olması faydalı olacaktır...)

Şu anda bu fikri onaylayan ; 10 kişi bulunmakta. Unutmayalım ki sayı arttıkça kişi başına düşen miktar da azalacaktır.

* Sabit bir toplanma mekanımız olacak. Burada kafamıza göre sohbet/muhabbet edebileceğiz ;
çay, kahve, su vb içecekler çok düşük maliyetlerle bize ulaşacak.
* Kendi motorlarımızın yağ değişimi, zincir temizleme, yıkama vb ufak bakımlarını yapabiliriz.
* Yine bakım,onarım konusunda fikir paylaşımı ve yardımlaşma olacaktır.
* Geniş bir mekan olması halinde park sorunu olan arkadaşlar motorlarını burada muhafaza edebilir.
* Ayrıca gezilerde , buluşma yeri konusunda sorun da kalmayacaktır!

Not_1 :İlk etapta dernek veya lokal gibi resmi bir ünvan almayacağız. Toplu organizasyon ve ortak hareket etme konusunda tecrübe edindikten sonra resmi işlere kolları sıvarız!

Not_2 :Kiralayacağımız kapalı alan için sabit duracak birine ihtiyaç yok. Sadece toplanma günleri konusunda ve mekan kullanımı konusunda bir anlaşma yapmamız ve aidatları gününde vermemiz yeterli olacaktır!
[/NOT]
Arkadaşlar her türlü fikre açığız:cat:

-- --

Evt. Yarın 17:30 da oradayım! :cat:

teorik olarak güzel, iyi bir şekilde uygulamaya gececeginden eminim,:cat:

manevi olarak arkanızdayım:wiinkk:

M.K

selam:) ailemden gizli motor alma kararını verdim okurken çalışıp dönüşte bi motorum olacak:cat: ( önceden araba delisiydim ama farkında olmadan motor delisi oldum):p

iyi gelir sana o yol eray :cherry: ama stres atcam diye de beni unutmayın arkada..benim minikkuşun kanatları küçük... :cat:

selam:) ailemden gizli motor alma kararını verdim okurken çalışıp dönüşte bi motorum olacak:cat: ( önceden araba delisiydim ama farkında olmadan motor delisi oldum):p

ooo kardeş sen de bendensin o zaman
benim ailemin de motor aldıgımdan haberri yok hala
7 ay olacak nerdeyse

volkan kapalı vesabit mekan fikrine bir + da benden

benim moralim düzgün sinan abi.ben en geriden gelirim. senin minik kuşu kurda ,kuşa yem etmem korkma . :cherry::p:mrgreen:

kardeşim benim... :p harikasın sen... bakarsın yolda kapıverir bitane suzuki filan yutar valla... :mrgreen:

ersin akşam 17:30 da gidilip kaçta dönülecek bi öğrenebilirmiyim :silent:eek:na göre gelip gelememe durumum var da:cyclopsan

ahmet sanırım bi aksilik olmazsa. 9:30 yada 10 a doğru esk de oluruz. belki daha erken. ama 10 u geçeceğini zannetmiyorum. gelirsen dönüşte. şöförler çeşmesi tarafından geliriz. sanırımm. gelirsen tanışmış ta oluruz. görüşmek üzerre.

herkese slm.dün saat 15:15 kafama esti arkadaşın düğününe motorla gidebilirmiyim diye düşündüm:silent:,kendi kendimi gaza getirip çıktım yola. düğün sincanda. allah şükür sağ salim geldim. bugün 2 gibide geri dönüş yoluna çıkıcam.inşallah sağ salim kazasız arızasız dönerim.dün gelirken bi ara şakır şakır yağmur yağmaya başladı.oysaki hava günlük güneşlikti. birden etrafıma baktım ,:cyclopsan acaba EREN buralarda biyerdemi diye.:cherry: malum gittiği yeri susuz bırakmıyoda.herkese iyi gezmeler. ESK de görüşmek :cat:üzere.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ehuehue..:queen::queen: yok onder son 1 haftadır eskısehır dısına cıkmadım... yagmur benden degıl yanı :)
yarın gezmeye gıdıceklere ıyı eglenceler..bende sehır ıcınde pızza dagıtırken eglenırım :p

harika bi geziydi bugünkü. gece yolculuğu da zevkli oluyormuş.... tam 9 tane motoiklet arka arkaya.. farlar uzun peeh... gelemeyenler kaçırdı. :bounce: volkan abilerle de tanıştık...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar